Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Steta sto je Nadal nije u formi pomeo bi on I Djokovica I Wawrinku .
- Citizen-X
- Kontakt:
Grand Slam Pljus fanovima lupanja i pimplanja - teniskom rapsodijom od svjetskog broja 9 hahahha
sreca pa tenis nije umro kad je vec fudbal posto mesarski i trkaci sport....

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
@alex1991 jesil ti zivio prije 5 godina barem?
Kakav mec..bravoo Wawrinkaa ,potpuno zasluzeno,Novak nije imao svoj dan ili ga je Stan pojeoo
Pun mi je racku ovih novinara sa eurosporta,rtrs-a malo profesionalizma nije na odmet,Djokovic osvoji poen to je magija,snaga tad Wawrinka nije umoran,cim pocne Wawrinka da udara,Nole je umoran bla bla..
Veliki sam fan i Novaka Djokovica da me ne bi ko pogresno shvatio,ali sam volio da izgubi samo zbog ovih novinarcica..al da ce ga Stan ovoliko naderat tome se nisam nadao

Pun mi je racku ovih novinara sa eurosporta,rtrs-a malo profesionalizma nije na odmet,Djokovic osvoji poen to je magija,snaga tad Wawrinka nije umoran,cim pocne Wawrinka da udara,Nole je umoran bla bla..

Veliki sam fan i Novaka Djokovica da me ne bi ko pogresno shvatio,ali sam volio da izgubi samo zbog ovih novinarcica..al da ce ga Stan ovoliko naderat tome se nisam nadao

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke Stanu i Švajcarcima sa foruma.
Zasluženo je uzeo ovo, Novaka nakon prvog seta nije bilo nigdje.
Zasluženo je uzeo ovo, Novaka nakon prvog seta nije bilo nigdje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@messilla
Ja za Juve navijam kao shto ti navijash za Atletico ili Real. Bole me ona stvar.
Sa druge strane, zhao mi je Djokovica, ali sam si je kriv.
@legenda reala
Ovakav Stan bi bio rutiniran od najboljeg Nadala, usled matchupa.
Ja za Juve navijam kao shto ti navijash za Atletico ili Real. Bole me ona stvar.
@legenda reala
Ovakav Stan bi bio rutiniran od najboljeg Nadala, usled matchupa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav reverse jinxlet3 je napisao/la:sad ce se švicarac raspasti, samo tipramessilla je napisao/la:let3 je napisao/la:švicarac odmah u startu poklonio 4 set, kao zadnji amter![]()
![]()
sad ce ga srbin pokarati![]()
....džabe je, nema on mentalitet da se vrati

Stanimal

Jbg Nole, ovo se ne može nazvati drugačije nego choke, 3-0 i 40-0 je stvarno previše da bi se nazvalo drugim imenom. Siguran sam da će imati priliku uzeti RG u narednim godinama, ali ovakve mušice mora izbaciti iz glave, nije bilo tu ni Rafe, ni Feđe, ni Andya i opet se desi ovakvo nešto. Naravno Stan je odigrao strašan meč, nestvaran, i potpuno zasluženo slavi, to je i Nole onim gestom na kraju potvrdio

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
STANIMAL!
- legenda reala
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:e yebem te smotana, da te yebem smotana

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Najveci!
- anonymousHD
- Kontakt:
Svako svog konja hvali, tako to ide.harry_90 je napisao/la:Kakav mec..bravoo Wawrinkaa ,potpuno zasluzeno,Novak nije imao svoj dan ili ga je Stan pojeoo![]()
![]()
Pun mi je racku ovih novinara sa eurosporta,rtrs-a malo profesionalizma nije na odmet,Djokovic osvoji poen to je magija,snaga tad Wawrinka nije umoran,cim pocne Wawrinka da udara,Nole je umoran bla bla..![]()
Prebaciš na engleskom komentatora i uživaš, ha ja.
Nego, Stan strašan tenis odigrao, apsolutno zasluženo je dobio Novaka, koji nije imao svoj dan, puno grešaka, prvi servis skoro pa i da nije imao. Šteta, dobra prilika da se uzme ovaj slam, al šta ćeš.
Ali si sigurno gustao na onaj gol Morate.MaGiCa je napisao/la:@messilla

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pitaj Moga vidi s njim.Poligon10 je napisao/la:@alex1991 jesil ti zivio prije 5 godina barem?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Potpuno sam zaboravio na ovo finale, ali imao sam šta vidjeti u zadnjih pola sata. Kakav je udarač Wawrinka dan te yebo
Dugo nisam vidio da neko ovako nadigra Novaka, ovo je sasvim sigurno meč karijere za Stana.
Šteta za Djokovića ali danas nije bio njegov dan, Wawrinka potpuno zasluženo.

Dugo nisam vidio da neko ovako nadigra Novaka, ovo je sasvim sigurno meč karijere za Stana.
Šteta za Djokovića ali danas nije bio njegov dan, Wawrinka potpuno zasluženo.
Ne bi.legenda reala je napisao/la:Ovakav Stan bi razbio i najboljeg Rafu u Parizu
Djokovic je zbog konstante i sjajnih igara svih ovih godina na RG zasluzio da uzme jedan ali danas se nije moglo. Stan je odigrao mec karijere.
Al bekend jednoručni je ko malj,,,
samo mi je zao ovog komentatora na rtrs...od sutra je na bolovanju garant,,,

samo mi je zao ovog komentatora na rtrs...od sutra je na bolovanju garant,,,

Sada Banjcu ne valja ni šljaka. Kaže da je previše šljake na terenu bilo. Postoji zakon velikih brojeva. Nakon 28 pobjeda u nizu izgubio je Nole meč.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
RG u zadnjih 10 godina neces osvojiti ako nisi Spanac ili Svicarac!
Place Noleeee! ahahahaha ovo je za sve one sto su se Rogeru rugali CRY BABY, sto bi gospodja Federer rekla! AHAAHAHAHAHHAHA

Place Noleeee! ahahahaha ovo je za sve one sto su se Rogeru rugali CRY BABY, sto bi gospodja Federer rekla! AHAAHAHAHAHHAHA

... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Najveci!
Najveci!
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa logično da će plakati, nikada niko nije dobio ovoliki aplauz za drugo mesto.
Nemogu da vjerujem da prvi igrac svijeta dodje u finale ROLAND GAROSA i onda nezna da servira vise.Pa u jednom momentu je bio pao na 38% prebacene prve serve .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.