Zapjevas li ti na Grbavici da te nije Alija?bistrikboy je napisao/la:Alijini hrvatimodric je napisao/la:Neki zaboravljaju Široki nije lokalni klub, nego klub svih Hrvata u BIH i šire.Danas za Široki u svim uzrastima i igraju Hrvati iz Livna,Posušja,Gruda,Tomislavgrada,Mostara,Čapljine,Ljubuškog,Travnika,Viteza,Orašja itd.Nama u nazivu kluba nije potrebno HŠK, jer nas sami drugi prepoznaju.Ipak manji broj Hrvata nas mrzi to su jugohrvati.
NK Široki Brijeg
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije Dino jos uvijek imao koncert na Grbavici...UltrasNotRed je napisao/la:Zapjevas li ti na Grbavici da te nije Alija?bistrikboy je napisao/la:Alijini hrvatimodric je napisao/la:Neki zaboravljaju Široki nije lokalni klub, nego klub svih Hrvata u BIH i šire.Danas za Široki u svim uzrastima i igraju Hrvati iz Livna,Posušja,Gruda,Tomislavgrada,Mostara,Čapljine,Ljubuškog,Travnika,Viteza,Orašja itd.Nama u nazivu kluba nije potrebno HŠK, jer nas sami drugi prepoznaju.Ipak manji broj Hrvata nas mrzi to su jugohrvati.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Bistrikboy, zar to navijaci Zelje ne pjevaju bez obzira bio Dino tu il' ne? Osobno mi je to drago, Zeljini navijaci su ipak vise desno orijentirani, takvi su mi simpaticniji. Bilo bi grozno da pjevaju da te nije Zlajo, ne? Svak'ima svoje, to je najbolje.
Vita est militia
- bordoakapitar
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Bravo majstore! Torovi i jesu za stoku...UltrasNotRed je napisao/la:Bistrikboy, zar to navijaci Zelje ne pjevaju bez obzira bio Dino tu il' ne? Osobno mi je to drago, Zeljini navijaci su ipak vise desno orijentirani, takvi su mi simpaticniji. Bilo bi grozno da pjevaju da te nije Zlajo, ne? Svak'ima svoje, to je najbolje.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ti kartu kupiJoo?bordoakapitar je napisao/la:Bravo majstore! Torovi i jesu za stoku...UltrasNotRed je napisao/la:Bistrikboy, zar to navijaci Zelje ne pjevaju bez obzira bio Dino tu il' ne? Osobno mi je to drago, Zeljini navijaci su ipak vise desno orijentirani, takvi su mi simpaticniji. Bilo bi grozno da pjevaju da te nije Zlajo, ne? Svak'ima svoje, to je najbolje.
Vita est militia
- bordoakapitar
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Prvo to IJO zaboravi, jer sam ja gradsko dijete a pravopis sam naucio u sistemu gdje nije bilo ni torova a ni tvog kluba...UltrasNotRed je napisao/la:Ti kartu kupiJoo?bordoakapitar je napisao/la:Bravo majstore! Torovi i jesu za stoku...UltrasNotRed je napisao/la:Bistrikboy, zar to navijaci Zelje ne pjevaju bez obzira bio Dino tu il' ne? Osobno mi je to drago, Zeljini navijaci su ipak vise desno orijentirani, takvi su mi simpaticniji. Bilo bi grozno da pjevaju da te nije Zlajo, ne? Svak'ima svoje, to je najbolje.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Vjerujem da si gradsko, al' ipak imam razlog da ti ne vjerujem, osim ak' je i Hibernian iz Sarajeva, mozak ti u personalizaciji tvojega ja, hibernacija. Jos te jednom pitam za kartu?bordoakapitar je napisao/la:Prvo to IJO zaboravi, jer sam ja gradsko dijete a pravopis sam naucio u sistemu gdje nije bilo ni torova a ni tvog kluba...UltrasNotRed je napisao/la:Ti kartu kupiJoo?bordoakapitar je napisao/la: Bravo majstore! Torovi i jesu za stoku...
Vita est militia
Jel sigurno ovo da je Mladina novi trener ??
A izgleda da jest, sutra bi trebalo biti sluzbenoBritvica je napisao/la:Jel sigurno ovo da je Mladina novi trener ??

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pa oni stvarno nisu normalni,Android je napisao/la:A izgleda da jest, sutra bi trebalo biti sluzbenoBritvica je napisao/la:Jel sigurno ovo da je Mladina novi trener ??

gdje piše?Britvica je napisao/la:Jel sigurno ovo da je Mladina novi trener ??
Objavise na Bljesku, a cuo sam maloprije u gradu, ljudi pricaju da je on novi, jbg, mozda nije istina ali ovo se spominje ima vec par dana...
HRHB
HRHB
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zasto ne Mladina? Znam dosta igraca koje je vodio Mladina i za njega kazu da je odlican trener. HD je prosle godine igrao vrlo dobro, nisu imali srece, a i tanku klupu su imali. Davora poznam osobno i moram ti reci da je zasluzio da dobije priliku sa jednim klubom koji se bori za vrh. Uopce ne sumnjam da ce napraviti rezultat ako bude imao mir. Na njega jedino stariji igraci ne reagiraju, puno vise se trenira, bar 3 dana tjedno su dupli treninzi, prihateljske, istrcavanja. Glupo je pricati protiv covjeka koji 25 sati dnevo zivi nogomet. Osobno mislim da ga trebate podrzati.Britvica je napisao/la:Pa oni stvarno nisu normalni,Android je napisao/la:A izgleda da jest, sutra bi trebalo biti sluzbenoBritvica je napisao/la:Jel sigurno ovo da je Mladina novi trener ??.Što se tiče igračkog kadra jel imaš kakvih informacija tko dolazi a tko odlazi?? Pošalji mi pp ako znaš nešto
Vita est militia
Osobno ga ne poznajem kao trenera al njegovi "uspjesi" u životu mi daju za pravo da mislim kako nije za Širokog.
Moja je zelja bio Pavić, no ni Mladina nije loše rješenje, jer je rječ o treneru velikom radniku.On će sigurno davati priliku mladim igračima kao i Musa.
Sasvim je jasno Široki moze opstati samo prodajom i afirmacijom mladih igrača.Dali ima neko informacija o igračkom kadru.?
Sasvim je jasno Široki moze opstati samo prodajom i afirmacijom mladih igrača.Dali ima neko informacija o igračkom kadru.?
Iskrene čestitke našem Međugorcu Ivanu Dodigu na osvojenom Grand Slamu u Parizu,kao i Ivanu Rakitiću Raketi na golu i osvojenoj tituli LP.Sretno i čestitka ovoj dvojici sjajnih Hrvata.
Evo ga i sluzbeno: Davor Mladina novi trener, ugovor potpisan na dvije godine
Davore sretno
Davore sretno
HRHB
HRHB
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobar je Mladina, problem je što je dosad vodio samo male klubove, nije imao baš priliku za dokazivanje u velikom klubu.
Hayley <3
pustit ćemo da čovjek malo odradi posla pa ćemo komentirati je li dobro ili ne...
sad slijedi najzanimljiviji dio: slaganje igračke križaljke..
ove godine samo nedostaje izvlačenje za EL
sad slijedi najzanimljiviji dio: slaganje igračke križaljke..
ove godine samo nedostaje izvlačenje za EL

-
- Kontakt:
Pregovarali sa Antom Čačićem,čovjek odlučio ostati još jednu sezonu u Slavenu,uprava kluba dobro radi,trebali bi u pregovore sa Vojkovićem iz Osijeka(slobodan igrač),Sandi Križman iz Istre(bez ugovora,vratio se iz Koreja),te par igrača iz NK"Split", a priča je da su i sa NK"Rijekom" pregovori oko nekih posudbi.Možda bi trebalo vjerovati čelnicima kluba....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.