FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Iskreno, ne bih se ni bunio Pjaniću. Ne vjerujem da bi bio previše skup, i mislim da bi bio dobra alternativa za ovosezonskog Xavija. Može trčati, zna lopte, prijetnja je van 16, za klupe savršeno rješenje.
Mislim da Barci i ne treba nekih korekcija u vezi. Potrebna je samo zamjena za Xavija, a ako je nemoguće dovesti Kokea ili Verattija (a 99% je to slučaj), Pjanić je sasvim dobro rješenje.
Sasvim sigurno bih ga uzeo prije **** Gundogana.
Mislim da Barci i ne treba nekih korekcija u vezi. Potrebna je samo zamjena za Xavija, a ako je nemoguće dovesti Kokea ili Verattija (a 99% je to slučaj), Pjanić je sasvim dobro rješenje.
Re: Odg: FC Barcelona
Iniesti ostaje minimalno jos jedna sezona na ovakvoj razini.
Nilad nisam vjerovao da takav virtuoz moze postat box2box veznjak. Ali eto, Lucho je to nacinio i od njega i od Rakitica.
Nilad nisam vjerovao da takav virtuoz moze postat box2box veznjak. Ali eto, Lucho je to nacinio i od njega i od Rakitica.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: $: RE: Re: FC Barcelona
Jos mi ne ide u glavu kako ovu kontru za 2:0 u situaciji 5na3 nisu uspjeli realizovatimessilla je napisao/la:

pa i ja bi prije Pjanića nego GundoganaDonnie Darko je napisao/la:Iskreno, ne bih se ni bunio Pjaniću. Ne vjerujem da bi bio previše skup, i mislim da bi bio dobra alternativa za ovosezonskog Xavija. Može trčati, zna lopte, prijetnja je van 16, za klupe savršeno rješenje.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako će se zadovoljiti Gundogan koji ima veći ego od Pjanića, a očigledno da hoće, zadovoljit će se i on. Ove sezone je Barcelona imala mnogo sreće sa povredama, odnosno manjkom istih, što se sigurno neće ponoviti i sljedeće sezone tako da i to treba uzeti u obzir.
Plus nadam se da će i Roberto otići na posudbu negdje, tako da bi dobio i ono minuta što je on igrao. Momak je ekstra talentovan, a sumnjam da će i u sljedećoj sezoni dobiti ozbiljniju priliku u prvom timu.
btw. xavi je igrao više minuta od inieste ove godine u primeri, što definitivno nisam mislio da je slučaj
Plus nadam se da će i Roberto otići na posudbu negdje, tako da bi dobio i ono minuta što je on igrao. Momak je ekstra talentovan, a sumnjam da će i u sljedećoj sezoni dobiti ozbiljniju priliku u prvom timu.
btw. xavi je igrao više minuta od inieste ove godine u primeri, što definitivno nisam mislio da je slučaj

Ma kakav Pjanic sta ce nam taj baletan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
stroga istinaDonnie Darko je napisao/la:Ako će se zadovoljiti Gundogan koji ima veći ego od Pjanića, a očigledno da hoće, zadovoljit će se i on. Ove sezone je Barcelona imala mnogo sreće sa povredama, odnosno manjkom istih, što se sigurno neće ponoviti i sljedeće sezone tako da i to treba uzeti u obzir.

Dakle, treba nam jedan kvalitetan veznjak u rotaciji svakako, ja sam prije za Pjanketa nego za Gundu, ali eto vidjecemo.
Što se tice Roberta, a i ostalih mlađih igraca (Samper, Sandro, Munir, Halil i ostala mala raja) - Barca moli Boga da Girona uđe u Primeru i da posudi pola B tima tamo, a i neke iz A tima (npr. Sergi Roberto)....to bi trebala biti filijala i razvojni klub za mlade Barcine igrace.....Girona je navodno vec pristala na taj scenario, jer bi od Barce dobivala svježu krv pred svaku sezonu.
Zato navijajmo za katalonsku braću iz Girone da uđu u Primeru

Sta ce ti Roberto na posudbi kad je prijeko potreban u rotaciji. Svakako da ce naredna sezona bit teza jer ce nam falit Xavi, ali vjerujem da ce Samper imat puno cise minuta u Primeri jer jednostavno moras imat na raspolaganju isti broj veznjaka.
Vidal za 18 milijuna, sutra predstavljanje.
Ma ulazi Girona 100%. Treba im bod danas (bolji međusobni omjer od Gijona) protiv Luga, koji je već osigurao opstanak u Segundi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
roberto pogotov sad nece ici ,on ce do januara bas igrati vise jer xavija vise nema ,trebace u rotaciji momak ak vec nece vracati suareza iz sevilleDonnie Darko je napisao/la:Ako će se zadovoljiti Gundogan koji ima veći ego od Pjanića, a očigledno da hoće, zadovoljit će se i on. Ove sezone je Barcelona imala mnogo sreće sa povredama, odnosno manjkom istih, što se sigurno neće ponoviti i sljedeće sezone tako da i to treba uzeti u obzir.
nadam se da nece gundogana uzeti ,lik vise nije isti igrac od kako je pauzirao poslije povrede ledja
najgori igrac borusije u 2015. godini ,navijaci dortmunda jedva cekaju da ga se rijese
ne vidim kako bi bio dobar za barcu ,jedino da se desi cudo pa vrati svoju staru formu al kupovat igraca i nadati se nekom cudu ne ide
vidili smo kako je zubi se nadao cudu sa vermalenom pa sta na kraju biii
pjanke bi bio ekstra pojacanje

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato što je previše talentovan da bi igrao 400,500 minuta po sezoni.Lillard je napisao/la:Sta ce ti Roberto na posudbi kad je prijeko potreban u rotaciji. Svakako da ce naredna sezona bit teza jer ce nam falit Xavi, ali vjerujem da ce Samper imat puno cise minuta u Primeri jer jednostavno moras imat na raspolaganju isti broj veznjaka.
Re: Odg: RE: Re: Odg: FC Barcelona
Ali sta ces ako on ode na posudbu?Donnie Darko je napisao/la:Zato što je previše talentovan da bi igrao 400,500 minuta po sezoni.Lillard je napisao/la:Sta ce ti Roberto na posudbi kad je prijeko potreban u rotaciji. Svakako da ce naredna sezona bit teza jer ce nam falit Xavi, ali vjerujem da ce Samper imat puno cise minuta u Primeri jer jednostavno moras imat na raspolaganju isti broj veznjaka.
Ostajes na 4 veznjaka u iducoj sezoni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jordi Alba (centre) and Sevilla's Aleix Vidal (left) were teammates at Barcelona academy
sta je sa Samperom 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naći nekoga drugog, ili iz b ekipe, ili veterana ili jednostavno improvizirati. Roberto ima 23 godine, u trenucima je kada mu se lomi karijera i ne bi smio biti posljednje riješenje na klupi.Lillard je napisao/la:
Ali sta ces ako on ode na posudbu?
Ostajes na 4 veznjaka u iducoj sezoni.
Taj deal sa Gironom je odradio Barto, prije par sedmica - kad je vec bilo jasno da Barca B ispada iz Segunde, a da Girona ima realne šanse za plasaman u Primeru....po meni, dobar potezmessilla je napisao/la:Ma ulazi Girona 100%. Treba im bod danas (bolji međusobni omjer od Gijona) protiv Luga, koji je već osigurao opstanak u Segundi.

Inace, sa ovom trostrukom krunom, izdjestvovanim ugovorom za TV prava sa onim ludima arapima u kojem bi zarađivali najviše u Španiji (uprkos nivelisanju TV prava na nivou citave lige koji starta od naredne godine), produživanjem sa Quataom za 15 miliona više i još nekim potezima od ranije - Bartomeu ce biti izuzetno jak kandidat na predstojecima izborima

Barto je izgleda namazan svim bojama

- Donnie Darko
- Kontakt:
Fun fact: Ivan Rakitic' goal was the first Barcelona goal from open play without a Messi, Suárez or Neymar goal/assist since February 28.
Ne znam da li je tačno ovo, ali zaista zvuči nestvarno
Ne znam da li je tačno ovo, ali zaista zvuči nestvarno

Pique i Busquets nisu imali nijedno pogrešno dodavanje sinoć, u finalu lige prvaka
Iniesta has now won Man of the Match awards in World Cup final, Euro final and Champions League final
Uvijek, ali uvijek najveći kada je najpotrebnije. Može drkat qurac čitavu sezonu, dođe finale, digne mu se kita i prekuca.
Ove sezone 5 asistencija u lig prvaka, ima on još dosta toga dati Barceloni.

Iniesta has now won Man of the Match awards in World Cup final, Euro final and Champions League final

Uvijek, ali uvijek najveći kada je najpotrebnije. Može drkat qurac čitavu sezonu, dođe finale, digne mu se kita i prekuca.
Ove sezone 5 asistencija u lig prvaka, ima on još dosta toga dati Barceloni.
Iniesta je izdominirao tako kvalitetne vezne redove,takve igrace da ce se oprostiti kao najveci veznjak ikada.Onu od sinoc je bila rapsodija na terenu od.njegove strane.U odbrani strasan a u napadu impresivan.
Hvala ti Don Andrese ti najveci umjetnice ove igre!
Hvala ti Don Andrese ti najveci umjetnice ove igre!
Prvo čitam da će Vidala platiti 10mil pa onda 18mil i na kraju ispade 20+2 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma to je vjerovatno bilo natezanje oko Denisa Suareza. Vjerovatno nece nasi da ga puste pa je zato ta razlika u ciframa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.