Cekajte, Pogba bi mogao doci tek nakon 2 triplete zaredom, onda me ne briga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Jedno je reći da je Pogba vrhunski igrač, vrijedi 80,100 miliona, bit će jedan od najboljih.Italia je napisao/la:
Mislim da sam negdje pročitao da je termin Super kupa Španije već zakazan.messilla je napisao/la:Superkup Evrope je zakazan za 11. august i igra se u Tbilisiju, na stadionu Dinama. La Liga počinje 15. augusta. A termini utakmica španskog Superkupa nisu još određeni.
Ja nađoh negdje, 19. august na San Mamesu te 26. august uzvrat na Nou Campu. E sad je li to i zvanično.hule_barca je napisao/la:Mislim da sam negdje pročitao da je termin Super kupa Španije već zakazan.messilla je napisao/la:Superkup Evrope je zakazan za 11. august i igra se u Tbilisiju, na stadionu Dinama. La Liga počinje 15. augusta. A termini utakmica španskog Superkupa nisu još određeni.
Gdje u Tbilisi i otkud ovako rano, vazda je bilo krajem augusta.
Ima Messi da se ubije kao prije 6 godina.Lillard je napisao/la:bit ce najjace slusat govore igraca
FC Barcelona će do kraja godine imati mogućnost još osvojiti tri titule:
- evropski Superkup (Sevilla, 11. avgust/kolovoz);
- španski Superkup (Athletic Bilbao, 19. i 23. avgust/kolovoz);
- Svjetsko klupsko prvenstvo (od 10. do 18. decembra/prosinca).
Nije problemDonnie Darko je napisao/la:naće ih makaš ako je čovjeklet3 je napisao/la:
da ne tražim sad sve postove od ranije
Rajaz je napisao/la:Moguce je da Tata napusti klupu vec na ljeto, pogotovo ukoliko nista ne osvoji a i njemu je jerujem pun qurac spanskih medija i uloge vatrogasca u raspalom klubu.
U tom slucaju volio bih da novi trener bude neko od ovih: Van Gaal, Klopp, Martinez ( Everton ), Valverde ili Luis Enrique.
Rajaz je napisao/la:I ja mislim da ce on biti tajxaviesta je napisao/la:Može anketa ko će preuzeti Barcu; Luis Enrique, Luis Enrique ili Luis Enrique.![]()
Neka, poznaje klub, zna sta i kako treba, a autritet je zajeban ..
Kako utakmice prolaze a Enrique ne zna šta radi i Barcelona izgleda jadno, počinju i prvi drekovi po treneruRajaz je napisao/la:Ocekujem da L. Enrique napravi rez kakav je Guardiola napravio 2009.
Rajaz je napisao/la:Najgore od svega je sto Enrique izgleda ne zna sta hoce ili ne smije ..
Rajaz je napisao/la:Koja smijurija od igre, tacno mi se povraca. Ali igraci su najmanje krivi, Luis Enrique je takticki amater, mislio sam da je daleko bolji od ovoga. Vezni red opet ne postoji a po imenima su 3 klase iznad Ajaxovog, kako ?
Pokusat cu slikovito prikazat
Ovako igra vezni red Barce pod Enriqueom, centralni veznjaci su zaljepljeni za aut linije, preširoko stoje jedan od drugog i rade za bekove, rezultat = kreacija 0 bodova. Busquets ostaje bukvalno jedini igrac u sredini i konstantno je izlozen napadima.
Dalje, pressing je očajan kao i protok lopte. Suarez i Neymar takodje previše zaljepljeni za aut linije.
Sve u svemu igracima se ovdje treba najmanje prigovarati, Luis Enrique je jednostavno takticki amater, jos ne mogu vjerovati da fura ovakvu taktiku a sjedi na klupi Barcelone.
Ovako ne moze niko igrati
Rajaz je napisao/la:Ovaj rezultat ne treba da zavara, igra opet kurcu ne valja. Luis Enrique ne zna skratit teren, pressing očajan, veceras da je protiv Madrida opet bi primili minimalno 3 komada, dakle trener ili vrlo sporo uci ili uopste ne uci. Kombinatorika veznog reda 0 poena, ljudi ne mogu 3 dobre akcije uvezat po utakmici. Raštimano pa haj.
Rajaz je napisao/la:Taktički mentolDesimaL je napisao/la:Luis Enrique![]()
Znao sam da ima ono sto je potrebo barceloni.Lik je 3 puta popisa po Atleticu u 15 dana.Definitivno najbolja barcelona unazad 3 sezone., ali za fizičku i kondicionu spremu kapa dole
Rajaz je napisao/la:Ima i toga, ali ne zaboravi da su mu veznjaci duže vrijeme bili u kurcu. Ono šte je on uradio je to da ih je povukao dobrih 20 metara nazad, zarad defanzive koja trpi zbog trojke u vrhu napada. Veznjaci sada imaju cilj osvojiti loptu i sto prije je proslijediti napadačima koji uvijek mogu riješiti utakmicu na individualnost. Zato gledamo neprepoznatljivog Iniestu. Zato gledamo Rakitica kako krpi i igra defanzivu za Alvesa umjesto da diktira tempo. Medjutim u zadnje vrijeme, ključni igrači su podigli formu ( koliko toliko ) i dobro to izgleda, pressing je tu, prave se dobre akcije, Enrique im je sredio fizičku formu. U 2015. Barcelona izgleda kao najjača ekipa u Evropi. Vidjećemo dokle će trajati.
Meni bi transfer Bendera bio potpuno nejasan. Busquets je siguran, Rakitić sve bolji ..
Rajaz je napisao/la:Istina da je Enrique taktički mentol i da je opet i loše i kasno reagovao s klupe ( druga izmjena u 85-toj ), ali jedini krivac za večerašnji poraz je Luis Suarez. Emery još jednom pokazao da je odličan taktičar, uvođenjem Mbie i Reyesa podigao je ekipu na višu razinu, Sevilla rastrčana, borbena, agresivna, zaslužili su ovaj bod.
Iz ranijih postova da se zaključiti da je sve ovo bilo neviđeno jinxanje kako bi Barcelona završila sezonu sa tripletom, to je ovdje svima jasno osim neznalicama. Na kraju krajeva upravo sam ja bio taj koji je prizvao ovog velikog taktičkog maga da nas povede u nove pobjede što se vidi iz prvih citataRajaz je napisao/la:Ja Enriqueu mogu skinuti kapu na fizičkoj spremi igrača, Piqueu i skok igri ( o čemu sam već pisao ), ali taktički Luis Enrique je još uvijek jako tanak i to je ono što mu se ( barem ja ) zamjeralo ovdje.
Može biti da malo pretjerujem u hvaljenu naših igrača, ali ne mogu drugačije.miki_92 je napisao/la:Patriotizam te tjera da razmisljas pogresno MaliČe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.