Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
bianconeros je napisao/la:Odlicna sezona. Kad samo pomislim malo u nazad par godina kad sam morao traziti streams za tekme protiv riminija i te slicne a gledja gdje smo sada i to sa puno manje para nego ostali. Nema se sta zamjeriti nego glavu gore i budite ponosni na Ove ratnike.
Nekad treba malo srece da se ovo osvoji al mi to nismo imali veceras . Valjda ce nas pogledati vec iduce sezone
FORZA JUVENTUS
Ma Mesija je nemoguce zaustaviti, sinoc je odigrao vrhunsku tekmu, ali opet Juventusovi igraci nisu dozvolili da se zajebava s njima kao s ostalim ekipama.ultrasstyle_tz je napisao/la:mislim da niti jedna ekipa nije ustopala Ronalda i Mesija na taj nacin kao Juve..ali tu je jbg jedna velika razlika, zrtvujes 2 igraca i zaustavis Ronalda i uradio si 90% posla protiv Reala.. dok kad zaustavis Mesija isplivaju Suarez i Nejmar- jedni od najboljih napadaca na svijetu i nisi nista postigao..jednostavno trio je fantastican i stvarno treba puno toga da se poklopi da ih se zaustavi
a ovo trostruka kruna je stavljeno eto da se nadje tu haha kad ono zamal
DANTES je napisao/la:Želim da pohvalim Juventus. Mnogi to propuštaju reći, ali mesi se vidio nije, vezni red barselone često nije mogao dva pasa da spoji, golove su primili ne iz dobre igre barselone već iz loših postavljanja i slabih reakcija svoje odbrane.... od svih ekipa koje su igrale u LP ove sezone najviše je pokazao upravo juventus... jedino oni nisu izgledali ko krezube babe protiv tikatakisanja(Siti, PSŽ, Bajern). Juventus mi je antipatična ekipa, ali mogli su i više da su imali malo sreće i trunku pameti više...
deno sa 14 userapatriot je napisao/la:Koji li su ovih 14 forumasa sto su glasali "borba za evropsku ligu"
L'Avvocato je napisao/la:Šesto jbno finale izgubljeno. Četvrto od pet koliko sam ispratio.
Da ga je*eš ne mogu biti zadovoljan. Niti ponosan i pričati o nekim moralnim crtama finala, o nekom uspjehu kojeg niko za dvije godine neće pamtiti i sl. Zna se šta se pamti i šta ostaje uklesano u zidove slavnih. Nema šta, sezona je bila super do večeras. Ali su ukenjali stvar. Odigrali slabo, lošije nego što su mogli i izgubili. Razočaran sam i tu je kraj.
Što se tiče Barce, čestitke na pobjedi. Željeli više i pokazali više. Doduše, ono simuliranje i padanje im fakat ne treba. Dovoljno su jaki. Što je najgore sudije nasjedaju maksimalno. Čim vide njihovog igrača na zemlji, faul je. Al' hajde, bez obzira na to zaslužen trijumf.
Do sljedeće sezone.
UrbyEmanuelson je napisao/la:Juventini glavu gore,pogotovo ti @Yucca i ostala raja. Od mene imate cestitke na ucinjenom u ovoj sezoni.
Zal za finalom uvjek ostaje,ali mislim da ove sezone nije postojala ta ekipa koja bi mogla zaustaviti ovakvu Barcu. Na momente ste ih vi cak i imali u rukama,ali onda ona kontra i to je fudbal,to je sudbina. Vidimo se sljedece sezone
Marchisio je najpodcjenjeniji igrač od kada pratim fudbal, ozbiljno. Čak i sinoćnju njegovu tekmu malo ko da će prokomentirati, još bitnije, razumjeti posao koji on radi. Legenda kluba, od 8 godine je tu. U svakom ovom medijski ekponiranijem klubu bi se hvalisao na sva usta, a ovako je samo jedan od mnogih.JoeBleck je napisao/la:Vrhunska utakmica,Juve ima petlju i volovska muda.Samo da napomenem, prije 4 godine sam rekao a to stoji i sad : Marchisio je top 3 vezna igraca Svijeta i najbolji igrac Juventusa.
Ma jasno. Ipak u ovakvim mečevima je presudan taj ofanzivni potencijal, a nama fali taj neki De Bruyne (koji je moj san) da potegne, to fali na ovom nivou.IlCapitano je napisao/la:Jedina želja za ovo ljeto mi je da se oprostimo od Pirla i da nam Beppe "pokloni" nekog De Bruynea, Pastorea ili sličan tip igrača. Na vezni red Marchisio, Pogba, Vidal samo nam takav igrač treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.