Sve to sto si nabrojao je problem, ali to ne umanjuje cinjenicu da je Vranjes ispao shupcina!slobodnjak je napisao/la:Ja sam sinoć pokusao objasniti svoj stav.U vama je ljudi moji toliko mržnje da ne vidite dalje od nosa...Jedom kada sirotinjo bez hljeba manete se politike i shvatite ko vam je neprijatelj,da su to oni koje godinama birate i bice vam bolje.Dokle god vam je problem Republika Srpska a ne zivotarenje na rubu egzistencije gdje gledate kako cete platiti struju vodu sta jesti i to interneta na kojem pisete nece vam biti bolje.Lako je Bakiru ne voliti RS i Dodiku Bosnu.Sutra bi opet mi ginuli a oni uzivali na Kanarima i u Tuskoj....E moje budale..
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja ne znam što se ovdje vodi rasprava, otrpilike ima tri slučaja.
1. Pojedincu ne smeta tetovaža - drugi mu odgovara o hiljadama ubijenih Bošnjaka u RS-u
2. Pojedincu je svejedno - drugi mu govori o naivnosti glupog Bošnje i kako će nam se opet desiti 92
3. Pojedinac pljuve Vranješa - drugi mu propovjeda o suživotu, toleranciji i miru u BiH
Pa yebem mu majku kako vam ne dosadi
1. Pojedincu ne smeta tetovaža - drugi mu odgovara o hiljadama ubijenih Bošnjaka u RS-u
2. Pojedincu je svejedno - drugi mu govori o naivnosti glupog Bošnje i kako će nam se opet desiti 92
3. Pojedinac pljuve Vranješa - drugi mu propovjeda o suživotu, toleranciji i miru u BiH
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da imamo pametnijeg posla (ili posla uopće) vjerovatno bi nam dosadilo, ovako.. može nam seFaraonTM je napisao/la:Ja ne znam što se ovdje vodi rasprava, otrpilike ima tri slučaja.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Raja sa biroaSGD53 je napisao/la:Da imamo pametnijeg posla (ili posla uopće) vjerovatno bi nam dosadilo, ovako.. može nam seFaraonTM je napisao/la:Ja ne znam što se ovdje vodi rasprava, otrpilike ima tri slučaja.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- sagitarius
- Kontakt:
E ovo kvazi novinar jos gluplji, ne kontaju da je ovo "friska" slika kojoj ima mozda dva tri dana, a tetovaza stara 3-4 sedmice sigurno
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Mo'š mislit! Nije novinar glup nego ste glupi svi vi koji ste pravili dramu oko toga.sagitarius je napisao/la:![]()
![]()
![]()
E ovo kvazi novinar jos gluplji, ne kontaju da je ovo "friska" slika kojoj ima mozda dva tri dana, a tetovaza stara 3-4 sedmice sigurno
#Salihović
Hu givz a fak
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma je li, to nisu granice rs-a nego ruža puzavica koja je sasvim slučajno ispala u granicama genocidne

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E pa ako mi nema ništa mrže od toga da me neko pravi budalom. E pa yebemu, niti sam budala niti slijep, sad ja trebam povjerovat da ovo nije bila granica RSa? How yes no, siguran sam 100% da je tako. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa vise je reprezentacija njemu dala nego on njoj.. Odigrao je 2 utakmice na nivou za reprezentaciju i odmah digao nos sa pricom o transferu u United i slicno.. To dovoljno govori o njegovom karakteru i svemu...
Trebalo ga je davno odstraniti iz reprezentacije i zvati ga kad se ustali i bude redovan prvotimac pa bilo kojeg osrednjeg kluba jer za vise nije.. A ne, on se fudbalom bavi cas rekreativno , cas profesionalno..
Ja vjerujem da ima igraca u reprezentaciji kojima sigurno nije svejedno sto neko ima tetovirane granice entiteta
Pa moras biti zestoki ekstremista da istetoviras takvo nesto na sebe...Pa ajd da je neku majicu nosio kapu parolu zastavu RS-a pa ajd nego covjek istetovirao tetovazu koja ce ostati sa njim do kraja zivota
Ajd da je on Dzeko, Pjanic ili Begovic pa da kazes trebaju nam nek rade sta hoce... Al nije, on je samo jos jedna ubleha koja igracki ne moze doprinijeti reprezentaciji ni u kojem smislu..
Igrac dobrih fizickih predispozicija al ogranicen losim karakterom i manjkom mozga
Trebalo ga je davno odstraniti iz reprezentacije i zvati ga kad se ustali i bude redovan prvotimac pa bilo kojeg osrednjeg kluba jer za vise nije.. A ne, on se fudbalom bavi cas rekreativno , cas profesionalno..
Ja vjerujem da ima igraca u reprezentaciji kojima sigurno nije svejedno sto neko ima tetovirane granice entiteta
Pa moras biti zestoki ekstremista da istetoviras takvo nesto na sebe...Pa ajd da je neku majicu nosio kapu parolu zastavu RS-a pa ajd nego covjek istetovirao tetovazu koja ce ostati sa njim do kraja zivota
Ajd da je on Dzeko, Pjanic ili Begovic pa da kazes trebaju nam nek rade sta hoce... Al nije, on je samo jos jedna ubleha koja igracki ne moze doprinijeti reprezentaciji ni u kojem smislu..
Igrac dobrih fizickih predispozicija al ogranicen losim karakterom i manjkom mozga
Je.bo ja njemu kevu cetnicku. A vi pricajte sta zelite.
Nije valjda ovo prepravio stvarno u neku djevojku ili tako nesto?
Pa ako si htio glumiti mudonju, sto nisi bio spreman na to da te raja nalijepi. Ovako samo ispade ona mala funjarica kukavicka..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako je prepravio tetovažu, onda je pakaš jer poslije kar*** nema kajanja
Ako je ovo prvobitna tetovaža, onda smo mi pakaši
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Aerodromsko
- Kontakt:
Prepravio u IvanSGD53 je napisao/la:Ako je prepravio tetovažu, onda je pakaš jer poslije kar*** nema kajanja
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Odmah sam ja rekla, tattoo majstor se malo zanio, pa bio potreban ispravak.
Kako neko može ikako pomisliti da je prvobitna tetovaža ova trenutna? Pa, ljudi dragi, imate oči. Nemojte vjerovati tamo nekom novinaru tamo nekog sportskog portala u pokušaju. Eto kao, "misterija riješena, ovo nije tetovaša RS, ljudi, vjerujte meni."
Jasno je da su do Ognjena došle reakcije ljudi i pokušava da smanji štetu. A, možda to radi i na nagovor nekih ljudi iznad sebe. Hoće li uspjeti u tome, vidjet ćemo kako će ga navijači prihvatiti.
Kako neko može ikako pomisliti da je prvobitna tetovaža ova trenutna? Pa, ljudi dragi, imate oči. Nemojte vjerovati tamo nekom novinaru tamo nekog sportskog portala u pokušaju. Eto kao, "misterija riješena, ovo nije tetovaša RS, ljudi, vjerujte meni."
Jasno je da su do Ognjena došle reakcije ljudi i pokušava da smanji štetu. A, možda to radi i na nagovor nekih ljudi iznad sebe. Hoće li uspjeti u tome, vidjet ćemo kako će ga navijači prihvatiti.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ljakse. Kakav mentalni sklop moraš imati da na takvo što pomisliš uradit', a ne isto sprovesti u djelo? Ne zbog njegove perceprcije svega što se dešavalo u ratnom periodu, njegovoga nacionalizma, patriotizma, ili čega već sve ne, nego zbog stanja u kojem se nalazi, zbog igranja za reprezentaciju koju podržava 95% pripadnika naroda koji je poubijan na konto iste te perceprije njegovih sunarodnjaka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
da si kanarinac nisi ,da si neka ptica jesi a najprije sova . kako te nije sramota j..... te cimiroti da tako pises o momku koji je donio titulu sarajevu i koji je naj bolji igrac lige . nemas veze sa mozgom . bazdarevic je odmah trebao da pozove cimirota veze nema sto je povrijedjen . a to je uradio kurvarski jer takav je covjek . olos cak i od tebe veci .
momak igrac kola a da li znas kad je napustio teren u kojoj minuti

picka cetnicka, nakon svih reackija navijaca(pogotovo na fb stranici njegovoj) se odlucio sad odjednom na ovakav potez. eto kakav je to ljigavac. gnjida.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
šta to mijenja? ništa, bitno je mišljenje i stavSTEVIE je napisao/la:picka cetnicka, nakon svih reackija navijaca(pogotovo na fb stranici njegovoj) se odlucio sad odjednom na ovakav potez. eto kakav je to ljigavac. gnjida.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.