Hvala ti.vjesnicar je napisao/la:http://jornadavirtual.acb.com/jornada/LACB/59/39Willy je napisao/la:Može li mi neko dati link za statistiku utakmice Real - Valencia?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala ti.vjesnicar je napisao/la:http://jornadavirtual.acb.com/jornada/LACB/59/39Willy je napisao/la:Može li mi neko dati link za statistiku utakmice Real - Valencia?
zayebavaju se, na kraju +20 za realreLo je napisao/la:Fino su počeli, gube 9 razlike
pa rekla je krava Anastazija da Sion dobijamirza_it je napisao/la:sta se desava sa Baselom??
mancity je napisao/la:[youtube][/youtube]
Orakel Krava Anastazija kaze: Kup Svicarske uzima Sion!
![]()
Nemojte kasnije reci, niste znali!![]()
Sad bez zezancije! Igra se u Bazelu ali su karte 50%:50%. Sion igrao 12 Finala i svako je pobijedio! Sion jedino osvajanjem Kupa moze do Evrope. U slucaju poraza, Luzern kao 5 na Tabeli izlazi u Evropu. Gledao sam zadnju utakmicu Bazela i na kraju utakmice Interviju sa Presjednikom. Prvo pitanje mu je bilo: jel Luzern dobio? I onda sav radostan rece: Znaci, mi odlucujemo ko ce u Evropu. Meni je izgledao toliko radostan, kao da je dobio na Lutriji! U prevodu ko nam ponudi vise, njima cemo otvoriti put u Evropu!
Ja cu poslusat Anastaziju:Sion@4
Komedija ziva u prvom poluvremenu, svih 11 iz Basela u 16 metara! Basel stavio rezervnog golmana. Gol iz Holywooda. Basel bez suta! Evo na kraju ce prekinuti zbog navijaca!zgmiky je napisao/la:pa rekla je krava Anastazija da Sion dobijamirza_it je napisao/la:sta se desava sa Baselom??![]()
mancity kralju hvala, ja uzeo 1.pol.![]()
mancity je napisao/la:[youtube][/youtube]
Orakel Krava Anastazija kaze: Kup Svicarske uzima Sion!
![]()
Nemojte kasnije reci, niste znali!![]()
Sad bez zezancije! Igra se u Bazelu ali su karte 50%:50%. Sion igrao 12 Finala i svako je pobijedio! Sion jedino osvajanjem Kupa moze do Evrope. U slucaju poraza, Luzern kao 5 na Tabeli izlazi u Evropu. Gledao sam zadnju utakmicu Bazela i na kraju utakmice Interviju sa Presjednikom. Prvo pitanje mu je bilo: jel Luzern dobio? I onda sav radostan rece: Znaci, mi odlucujemo ko ce u Evropu. Meni je izgledao toliko radostan, kao da je dobio na Lutriji! U prevodu ko nam ponudi vise, njima cemo otvoriti put u Evropu!
Ja cu poslusat Anastaziju:Sion@4
Ako se navijaci ne smire, odlucit ce neki iz saveza sa dva presjednika klubova!ceze je napisao/la:Prekid u Baselu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.