Sjecam se te trke kao da je bila jucer, a bila je bas davno.. Cak su iz Mclarena u pola trke se iznervirali i pocelo galamiti na one iz Arrowsa ds ga puste da prodjeManuel je napisao/la:Naravno da je bilo ali najmanje nego na bilo kojoj stazi.Dao sam ti samo primjer Kultarda koji nije mogao prestici Bernoldija koji je vozio bolid Arrowsa a taj bolid je bio sporiji dvije sekunde od Meklarena i onda mi ti dodjes i kazes da Hamilton za 6 krugova nije mogao prestici onu dvojicu.
Pa sta si ti ocekivao,da ce Luis za 6 krugova prestici Vettela i Nicu ?
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Formula 1
I poslije toga Bernoldi nikada vise nije vozio u Formuli 1 naravno zbog Rona Dennisa.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa sad, Hamilton je vozač koji vrlo često pokušava vratolomije i preticanja u Monte Carlu, nekad uspije, a nekad za*ebe suparnike.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma Lewis je najtraktivniji vozač današnjice, bez dileme. Ni Kimi nije kao Lewis.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- akisarajevo92
- Kontakt:
Yebes timove,hocemo dosipanje goriva.To bi dodatno vratilo draz Formuli 1.
Hamilton izdominirao na prvom treningu,samo Rosberg je bio unutar sekunde.Alonso odlican deveti a Lotus je odradio dobar posao.Grosjean na kraju zavrsio treci.
Hamilton izdominirao na prvom treningu,samo Rosberg je bio unutar sekunde.Alonso odlican deveti a Lotus je odradio dobar posao.Grosjean na kraju zavrsio treci.
- chelsea358
- Kontakt:
Šteta za Vettela i Massu.
Vettel ocajan.Ne znam kako je ono uspio.Ako nista utrke u Kanadi nisu nikad dosadne pa bi i danas trebalo biti svega.Vamos Kimi
Pokvario se generator nisu ga uspjeli popraviti na vrijeme, nije imo dovoljno snage posebno u trecem sektoru, steta velika na treninzima je bio brzi od mercedesa u simulaciji trke, nadam se da ce se Kimi uspjeti ugurati izmedju dva mercedesa danasManuel je napisao/la:Vettel ocajan.Ne znam kako je ono uspio.Ako nista utrke u Kanadi nisu nikad dosadne pa bi i danas trebalo biti svega.Vamos Kimi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kimi bi danas trebao doci do postolja ako ga Maldonado ne izbaci sa staze odmah na startu
Vettel bi trebao osvojiti koji bod,ipak je ovo Kanada.Najaca staza u citavoj sezoni uz onu u Belgiji.
Valjda i Alonso osvoji koji bod.

Vettel bi trebao osvojiti koji bod,ipak je ovo Kanada.Najaca staza u citavoj sezoni uz onu u Belgiji.
Valjda i Alonso osvoji koji bod.
- chelsea358
- Kontakt:
Maldonado se vcrs zabija u Hamiltona na startu i čini prvenstvo zanimljivijim. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
- chelsea358
- Kontakt:
Massa odlican, očekuje se i Vettelovo probijanje prema vrhu poretka
Kimi sam kad bi se trko, bio bi 5.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- IlFantasista
- Kontakt:
Back on the basics!
I sljedeće tri trke su Lewisove...

I sljedeće tri trke su Lewisove...
Kun fejekun!
On je svoje davno zavrsio.Nema volje da vozi a i izgleda da se zadovoljio onom jednom titulom koju je osvojio.Lampard8 je napisao/la:Kimi sam kad bi se trko, bio bi 5.
Da sam na mjestu Ferrarija iduce sezone bi ga sutnuo a umjesto njega doveo Verstappena.
- chelsea358
- Kontakt:
Zelen je Verstappen za Ferrarija.Bottas i Hulk su bolje opcije.Manuel je napisao/la:On je svoje davno zavrsio.Nema volje da vozi a i izgleda da se zadovoljio onom jednom titulom koju je osvojio.Lampard8 je napisao/la:Kimi sam kad bi se trko, bio bi 5.
Da sam na mjestu Ferrarija iduce sezone bi ga sutnuo a umjesto njega doveo Verstappena.
ova McLaren Honda polako ali sigurno potvrdjuje moje sumnje s pocetka sezone kad sam rekao da ne vjerujem u njih
ozbiljno testiraju Alonsovo zivce
ozbiljno testiraju Alonsovo zivce
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma moze i Bottas samo da imaju vozaca koji je zeljan dokazivanja.chelsea358 je napisao/la:Zelen je Verstappen za Ferrarija.Bottas i Hulk su bolje opcije.Manuel je napisao/la:On je svoje davno zavrsio.Nema volje da vozi a i izgleda da se zadovoljio onom jednom titulom koju je osvojio.Lampard8 je napisao/la:Kimi sam kad bi se trko, bio bi 5.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hamilton je najludji i najbolji ..Alonso i Kimi su izvrsni ali Hamiltone danas kao nekad Shumi...lik istina ima bolid ali i kvalitetu sto pokazuje i ovim prestizanjem u Monacu, a i ovom kolegi iz tima koji mu ne moze nista osim ako Hamiltona mehanicari i odluka tima ne dokrajci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.