Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
e ne mogu da zaspem, da si kruh ! 70min, 1-1 dominacija, prilika.. pneal ?! aaaaaaaaaaaaaaaa
Max Allegri
Moramo biti ponosni na momke!
Cestitke Barci na zasluzenoj dominaciji ove sezone, ali i Juventinima na terenu i tribinama, sve do kraja nema predaje!
Eto nakon godina i godina price kako nismo dorasli za Evropu, sad smo pokazali da smo u samom vrhu Evropskog fudbala.
Nece mi nece san na oci
Cestitke Barci na zasluzenoj dominaciji ove sezone, ali i Juventinima na terenu i tribinama, sve do kraja nema predaje!
Eto nakon godina i godina price kako nismo dorasli za Evropu, sad smo pokazali da smo u samom vrhu Evropskog fudbala.
Nece mi nece san na oci

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
-
- Kontakt:
Fino alla fine forza juventus

Ne vidim razlog zasto bi neko od nas dolazio da provocira , nepotrebno .
Odlicno finale , Juve tvrd i organiziran defanzivno , malo su se gubili u nekim situacijama ali puno manje nego sto su to radili Bayern , City , PSG i slicno.
Dobro ste odigrali , puno je tvrdje bilo nego sto sam ocekivao , u pojedinim momentima sam strepio jer je Juve bio bolji i dominantniji , nema sta.
Pogba mali , stvarno je zvijer , levatio je nase kako je stigao , jos mu fali toga necega , ali da je strasan igrac jos je jednom potvrdio .
Morata , bit ce velika steta ako vam ode , ogroman potencijal , danas je bio jedan od opasnijih kod vas , mislim da je odlicno odigrao , a eto i nasao se na pravom mjestu kod odbijanca .
Buffonu i Pirlu skidam kapu , odlicne utakmice od starih lisaca , sve me nesto steglo bilo kad je prikazalo Pirla i Xavija , pogotovo poslije kad je Pirlo plakao , uh , veliki gubitak za nogomet definitivno.
Budite ponosni na svoje igrace , sa puno manje ulaganja , ali sa puno rada i truda su dosli u finale i sasvim odlicno odigrali , ako zadrzite Pogbu i Moratu , pojacate malo defanzivu , nadjete zamjenu za Pirla i imate opet osiguranu duplu krunu iduce sezone .
Pozdrav momci
Odlicno finale , Juve tvrd i organiziran defanzivno , malo su se gubili u nekim situacijama ali puno manje nego sto su to radili Bayern , City , PSG i slicno.
Dobro ste odigrali , puno je tvrdje bilo nego sto sam ocekivao , u pojedinim momentima sam strepio jer je Juve bio bolji i dominantniji , nema sta.
Pogba mali , stvarno je zvijer , levatio je nase kako je stigao , jos mu fali toga necega , ali da je strasan igrac jos je jednom potvrdio .
Morata , bit ce velika steta ako vam ode , ogroman potencijal , danas je bio jedan od opasnijih kod vas , mislim da je odlicno odigrao , a eto i nasao se na pravom mjestu kod odbijanca .
Buffonu i Pirlu skidam kapu , odlicne utakmice od starih lisaca , sve me nesto steglo bilo kad je prikazalo Pirla i Xavija , pogotovo poslije kad je Pirlo plakao , uh , veliki gubitak za nogomet definitivno.
Budite ponosni na svoje igrace , sa puno manje ulaganja , ali sa puno rada i truda su dosli u finale i sasvim odlicno odigrali , ako zadrzite Pogbu i Moratu , pojacate malo defanzivu , nadjete zamjenu za Pirla i imate opet osiguranu duplu krunu iduce sezone .
Pozdrav momci

Nemoj tako druzeL'Avvocato je napisao/la:Šesto jbno finale izgubljeno. Četvrto od pet koliko sam ispratio.
Da ga je*eš ne mogu biti zadovoljan. Niti ponosan i pričati o nekim moralnim crtama finala, o nekom uspjehu kojeg niko za dvije godine neće pamtiti i sl. Zna se šta se pamti i šta ostaje uklesano u zidove slavnih. Nema šta, sezona je bila super do večeras. Ali su ukenjali stvar. Odigrali slabo, lošije nego što su mogli i izgubili. Razočaran sam i tu je kraj.

Nisam razocaran uopste vec ponosan,napravili smo visetruko vise od dvocifrenog broja timova u evropi koje ne samo da nije snasla katastrofa poput kalcoplija vec ti timovi visetruko vise trose na pojacanja,godinama. Juventus je jos nezavrsen projekt. Kada potrosimo 200 mil za godinu dana i ne napravimo nista,tad cu bit razocaran i ljut. Kada budemo ekipa od koje se po svim parametrima ocekuje finale i klempo a ispadnemo anemicni kao Real,tad cu bit bijesan i pljuvati ovde dok me neko ne banuje,do tad fakat uzivam i ponosan sam na sve sto urade. Cak nisam ni na Pirla ljut,igrac je manje duze vremena,ali kad ga vidim kako place... FOZA JUVE

Nema sna da ga **** 
Valjda i ja docekam da vidim klempu u rukama moje Dame. 4 finala sam ispratio, 2 se tanko sjecam bio sam derle, onda ono sa Milanom pa sad ovo, hebaji ga idemo sljedece godine opet!
Isto, sta me malo zacudilo, kazu ovi anam' navijaci drugih klubova, vidal i bonnuci mesari, pogan, vamo tamo, izgleda ne znaju ljudi razliku izmedju Ratnika i mesara, Pepea i Bonnucia.. Ja pratim fudbal evo 20 godina i jos nisam vidio borbenijeg igraca od Artura, od svih koji se vezu sa odlaskom iz Juventusa, nekako bi njegov najteze primio.
Isto bi se vratio jedno 2 godine kad je ovdje par likova ubjedjivalo da Marcha mora ic
. Marchisio je doktor ovog sporta, i kad Pirlo ode, tek ce da eksplodira, onde kad naleti na onu odbijenu loptu **** mi se u guzici sledilo.
Nek vam nije zao Gigija, dici ce najveci golman svih vremena tu Klempu, mora! Moze on jos da brani, bar 2 godine, ako ne bude povrede.
Laku noc braco, FIno Alla Fine!

Valjda i ja docekam da vidim klempu u rukama moje Dame. 4 finala sam ispratio, 2 se tanko sjecam bio sam derle, onda ono sa Milanom pa sad ovo, hebaji ga idemo sljedece godine opet!
Isto, sta me malo zacudilo, kazu ovi anam' navijaci drugih klubova, vidal i bonnuci mesari, pogan, vamo tamo, izgleda ne znaju ljudi razliku izmedju Ratnika i mesara, Pepea i Bonnucia.. Ja pratim fudbal evo 20 godina i jos nisam vidio borbenijeg igraca od Artura, od svih koji se vezu sa odlaskom iz Juventusa, nekako bi njegov najteze primio.
Isto bi se vratio jedno 2 godine kad je ovdje par likova ubjedjivalo da Marcha mora ic

Nek vam nije zao Gigija, dici ce najveci golman svih vremena tu Klempu, mora! Moze on jos da brani, bar 2 godine, ako ne bude povrede.
Laku noc braco, FIno Alla Fine!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Cautinho
- Kontakt:
Svaka čast za Juventus,čestitke svim navijačima,jbg,ove godine je bilo kako je bilo,ali imate ekipu za klempu,mozda odmah do godine.Valjda zadržite glavne igrače i dovedete pojačanja.
Keep walking.
Svaka čast, Juve kući uzdignute glave može 

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Hvala Allegriju za nezaboravnu sezonu, ne moze svako ici na trostruku krunu a ekipa ti 200miliona jeftinija od glavnih konkurenata.
Velika sezona za Juve i hvala mister iako smo skoro svi sumnjali u Maxa.
Velika sezona za Juve i hvala mister iako smo skoro svi sumnjali u Maxa.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sta reci jos jedna trauma izgubljenog finala tj 5 koju sam gledao,jednostavno zakazali smo u najbitnijoj utakmici sezone tako da ne mogu reci da sam ponosan kad smo izgubili finale, ko zna kad ce se opet pruziti prilika da igramo finale jednostavno sam razocaran
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cestitke na odlicnoj utakmici! Malo je mozda srece falilo ali mozete biti ponosni na svoj tim.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- bianconeros
- Kontakt:
Odlicna sezona. Kad samo pomislim malo u nazad par godina kad sam morao traziti streams za tekme protiv riminija i te slicne a gledja gdje smo sada i to sa puno manje para nego ostali. Nema se sta zamjeriti nego glavu gore i budite ponosni na Ove ratnike.
Nekad treba malo srece da se ovo osvoji al mi to nismo imali veceras . Valjda ce nas pogledati vec iduce sezone
FORZA JUVENTUS
Nekad treba malo srece da se ovo osvoji al mi to nismo imali veceras . Valjda ce nas pogledati vec iduce sezone
FORZA JUVENTUS
Zadnja izmjena: bianconeros, dana/u 07 jun 2015, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne gledam ti ja to tako. Niti ikad mogu. Samo sezonu po sezonu. Očekivao sam trofej. Možda nerealno, jer smo igrali protiv najjače ekipe u Evropi, ali ipak očekivao. Nadao se. Kad si već u finalu trebaš da uzmeš trofej, a ne da odigraš ispod prosjeka i gubiš novu priliku da osvojiš Ligu Prvaka.Marvin je napisao/la:
Nemoj tako druzeZastani sad na trenutak i sjeti se kalcopolija i svih hebenih govana koja smo istrpili i rasta iz tih govana,bez para,po trnju,sa standardnom dozom baksuzluka koji prati ovaj tim,tim napravljen od...ma znas i sam od kakvih igraca je napravljen,i onda si ponovi u glavi nekoliko puta 4 skudeta,kup italije i finale LP. Juventus kao da je ispao iz nekog filma o trijumfu pravde,truda i znoja,poraz u finalu je nacin da film ne bude full happy end.
Nisam razocaran uopste vec ponosan,napravili smo visetruko vise od dvocifrenog broja timova u evropi koje ne samo da nije snasla katastrofa poput kalcoplija vec ti timovi visetruko vise trose na pojacanja,godinama. Juventus je jos nezavrsen projekt. Kada potrosimo 200 mil za godinu dana i ne napravimo nista,tad cu bit razocaran i ljut. Kada budemo ekipa od koje se po svim parametrima ocekuje finale i klempo a ispadnemo anemicni kao Real,tad cu bit bijesan i pljuvati ovde dok me neko ne banuje,do tad fakat uzivam i ponosan sam na sve sto urade. Cak nisam ni na Pirla ljut,igrac je manje duze vremena,ali kad ga vidim kako place... FOZA JUVE
Niti sam ponosan, niti imam neku moralnu krilaticu za igrače i ostale navijače. Izgubili smo i to je činjenica. Samo je to bitno. Za 10 godina, pa i prije, pisaće da je Barca osvojila finale, a mi izgubili. Niko se neće sjećati poraženog.
Da se razumijemo, hvala im na odličnoj sezoni, ali je mogla biti fenomenalna, a nije. E tu smo zakazali i to me boli.
Ali optimizma ne manjka, svakako. Idemo u narednu sezonu po nove trofeje

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlFantasista
- Kontakt:
U suštini se slažem sa Advokatom, finala se igraju da se pobjeđuju, istina da su se mogle neke stvari bolje odraditi, ali nije ni sramota izgubiti od boljeg.
Koliko god bili ponosoni ostaje žal zbog neosvojene titule, osam finala šest poraza, ne možemo biti zadovoljni, zaslužili smo sigurno da imamo trofej ili dva više na svom kontu, ali šta je tu je.
Koliko god bili ponosoni ostaje žal zbog neosvojene titule, osam finala šest poraza, ne možemo biti zadovoljni, zaslužili smo sigurno da imamo trofej ili dva više na svom kontu, ali šta je tu je.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije sramota, naravno. Bolji ljudi, nema govora. Ali smo i mi mogli osvojiti, da smo odigrali kako možemo. Ono prvo poluvrijeme ću sanjati, baš loše odigrano. Nisam se doduše nešto pretjerano ni iznenadio zbog toga, prati nas taj trend ove sezone. Loše prvo, dobro drugo. Samo što to ekipe poput Barce ne praštaju.
I krivo mi zbog onog penala nad Pogbom, ono je čist primjer obaranja i povlačenja u golmanskom prostoru, a Cakir šuti. I kad mi neko kaže dobar sudija. Treba imati damu da sviraš neke stvari, budi frajer, a ne kukavica. Pa i onaj faul na ivici 16 isto nad Pogbom. Ništa nije smio da svira. Baš kukavički.
I krivo mi zbog onog penala nad Pogbom, ono je čist primjer obaranja i povlačenja u golmanskom prostoru, a Cakir šuti. I kad mi neko kaže dobar sudija. Treba imati damu da sviraš neke stvari, budi frajer, a ne kukavica. Pa i onaj faul na ivici 16 isto nad Pogbom. Ništa nije smio da svira. Baš kukavički.
★★★
-
- Kontakt:
Bonucci!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma do gola je bilo katastrofalno..pocetak drugog poluvremena kao da su ostali u svlacionici, nismo se sastali s loptom i onda gol ni iz cega, tek tad su poceli igrati i igrali do 1-2...nekih 15-ak minuta igrali kako mogu i znaju
ljut sam na Pirla i Teveza, te Vidala zbog idiotskog zutog kartona...nisam popizdio na 0-1 jer ima jos 90 min da se igra i znao sam da cemo izjednaciti, jednostavno takva smo ekipa-karakter, nego sam popizdio na dva idiotska starta u prvih 7-8 minuta..
ostali su dali manje-vise koliko mogu..ekipu treba umjereno podmladiti i modernizovati..Pogba-Vidal-Markizio, previse defanzivno orjentisanih igraca..eno Barca MSN + Iniesta i opet se savrseno dobro i brane, ili Real BBC-Kros-Modric-Isko i to opet funkcionise kad su u fullu..jednostavno takav je moderni fudbal, i najkreativniji igrac trci i brani i nema potrebe za 3 jaka veznjaka defanzivno, posebno kad vise ne bude igraca manje Pirla...opet kazem jucer Teveza nema i to je to, ne moze Morata sam, ovi ostali koliko god bili dobri all round igraci ipak nisu primarno ofanzivni veznjaci niti jedan...da je tu bio jedan odlican, kreativan, brz ofanzivni vezni pa da Morata ima s kim odigrati drugacije bi bilo
ili ko Barca formirati napadacki trio, mozemo mi to podnijeti na sredini terena
ljut sam na Pirla i Teveza, te Vidala zbog idiotskog zutog kartona...nisam popizdio na 0-1 jer ima jos 90 min da se igra i znao sam da cemo izjednaciti, jednostavno takva smo ekipa-karakter, nego sam popizdio na dva idiotska starta u prvih 7-8 minuta..
ostali su dali manje-vise koliko mogu..ekipu treba umjereno podmladiti i modernizovati..Pogba-Vidal-Markizio, previse defanzivno orjentisanih igraca..eno Barca MSN + Iniesta i opet se savrseno dobro i brane, ili Real BBC-Kros-Modric-Isko i to opet funkcionise kad su u fullu..jednostavno takav je moderni fudbal, i najkreativniji igrac trci i brani i nema potrebe za 3 jaka veznjaka defanzivno, posebno kad vise ne bude igraca manje Pirla...opet kazem jucer Teveza nema i to je to, ne moze Morata sam, ovi ostali koliko god bili dobri all round igraci ipak nisu primarno ofanzivni veznjaci niti jedan...da je tu bio jedan odlican, kreativan, brz ofanzivni vezni pa da Morata ima s kim odigrati drugacije bi bilo
ili ko Barca formirati napadacki trio, mozemo mi to podnijeti na sredini terena
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
E ovako,navijam za Juventus,jos od vremena kad je R.Baggiu receno da moze ici jer dolazi neki Del Piero na njegovo mjesto...davno je to bilo. A rezultate sam pratio na izvjestaju sportske prognoze na dnevniku, a u svesku pisao rezultate,da bi mogao tabele praviti...ovaj forum pratim zbog vas, mojih bianconera, vidim ja da tu ima i stare i nove garde,citam vas 30 puta dnevno. I sada zelim da napisem nesto,jer me pogodio jos jedan poraz u finalu lp:(
Zapravo komentar l'avvocata me nagnao da se konektujem i kazem da je covjek 99% u pravu zbog nacina razmisljanja,jer samo pobjeda je utkana u dnk naseg Juventusa, i sjetite se krilatice da je pobjeda jedino sto je vazno.
Ovih 1% ide na to da MORAMO biti preponosni i ni pera odbiti nikome u klubu za ovu sezonu.
Hvala vam i igraci i navijaci i kriticari jer se u vas sve osjecam jos ponosnijim bianconerom!
Forza Juve
Zapravo komentar l'avvocata me nagnao da se konektujem i kazem da je covjek 99% u pravu zbog nacina razmisljanja,jer samo pobjeda je utkana u dnk naseg Juventusa, i sjetite se krilatice da je pobjeda jedino sto je vazno.
Ovih 1% ide na to da MORAMO biti preponosni i ni pera odbiti nikome u klubu za ovu sezonu.
Hvala vam i igraci i navijaci i kriticari jer se u vas sve osjecam jos ponosnijim bianconerom!
Forza Juve
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma ja inače u životu razmišljam pozitivino pa tako i kad je Juve u pitanju, mislim da će se ova ovogodišnja zarada od 100 miliona zaraditi i da će se dovesti prava pojačanja, iz godine u godinu jačamo, tako će biti i ovog ljeta.
Kun fejekun!
Eh braćo...
Glava je još uvijek vruća, sinoć je to sve skupa bilo stresno, strasno i uzbudljivo.
Buffon - volim ga kao rođenog brata, tom čovjeku treba sve živo pozlatiti, skinuo je dva čista gola i svojim intervencijama pokazao put kako treba. Nije mogao sve poskidati i ako mi je i za koga žao žao mi je zbog njega što ne diže klempu
Licht - dobro se borio, dao je 120% od sebe nije lahko bilo duplirati Neymara i Albu, centaršut uvijek problem
Barzagli - the wall, j.e.beni Andrea je odbio i blokirao šta je stigao, mir, staloženost i iskustvo, i za njega mi je krivo kao i za Gigija
Bonucci - tukao je i šamarao, Zubu je bio k'o kruh, solidan
Evra - čamuga brat dao sve od sebe, šteta za povredu, ratnik dobro se kretao
Pirlo - to je to, hvala maestro za sve u ovoj tekmi ličio na i.z.drkan ..., ni 50% svojih mogućnostikad god su ga pritisli to je bio veliki problem, mislim da je morao ranije iz igre
Vidal - pregorio, previše nabudžan, nabrijan, ispucao se i fizički i psihički, strahovao sam za crveni da ne dobije, haman da ga je zaslužio
Marchisio - dao dobar doprinos, imao onaj dobar šut, pokrivao i sebe i Pirla, branio prostor
Pogba - lik je j.e.bena zvijer ne dati ga ni za 150 milionašteta za onaj šut, šteta za penal (j.e.bem li cakiru sve po spisku
)
Tevez - najmanne bio opasan, dobro su ga neutralizovali, očekivao sam da će više dati od sebe, vjerovatno je to to i nije moglo bolje
Morata - na pravom mjestu, svaka dala za gol
Llorente i Coman kasno ušli, Pereyra tako-tako možda je i on morao ranije dobiti priliku.
Barca jeste prejaka i strašna ekipa, vjerovatno najbolji klub trebutno ali nije da s ene može igrati protiv njih, imali smo momenata kad smo ih stisli u drugom pravo, možda da se malo ''stalo'' poslije 1:1 presabbralo...
Igrače je ponio gol, ponijela ih atmosfera, podlegli su...
tas na vagi je bio onaj penal nad Pogbom kad mrcina ne svira, i faul poslije kad je sjevnula kontra. Ne kažem da je bio diraktni krivac ni da je Juve bio bolji ali to je jezičak koji je prevagnuo.
Jedino dobro što su donijeli je islam na ove prostore, ali ostalo koga god znam, da se neko ne uvrijedi, je go lopov, ulizica, go.v.n.o i ološ.
j.e.bem mu pleme tursko i Platinija koji ga psotavi, j.e.bem mu Hurem i cijeli Harem....
FINO ALLA FINE FORZA JUVE,
HVala domaćinu na druženju i Jablanici i hvala svim ''lavovima'' koji su se okupili : Damir iz Tuzle, Dejan iz Beograda, Senna iz Breze... i ostali, hvala Liha, hvala Lepara...
Idemo dalje...
Glava je još uvijek vruća, sinoć je to sve skupa bilo stresno, strasno i uzbudljivo.
Buffon - volim ga kao rođenog brata, tom čovjeku treba sve živo pozlatiti, skinuo je dva čista gola i svojim intervencijama pokazao put kako treba. Nije mogao sve poskidati i ako mi je i za koga žao žao mi je zbog njega što ne diže klempu
Licht - dobro se borio, dao je 120% od sebe nije lahko bilo duplirati Neymara i Albu, centaršut uvijek problem
Barzagli - the wall, j.e.beni Andrea je odbio i blokirao šta je stigao, mir, staloženost i iskustvo, i za njega mi je krivo kao i za Gigija
Bonucci - tukao je i šamarao, Zubu je bio k'o kruh, solidan
Evra - čamuga brat dao sve od sebe, šteta za povredu, ratnik dobro se kretao
Pirlo - to je to, hvala maestro za sve u ovoj tekmi ličio na i.z.drkan ..., ni 50% svojih mogućnostikad god su ga pritisli to je bio veliki problem, mislim da je morao ranije iz igre
Vidal - pregorio, previše nabudžan, nabrijan, ispucao se i fizički i psihički, strahovao sam za crveni da ne dobije, haman da ga je zaslužio
Marchisio - dao dobar doprinos, imao onaj dobar šut, pokrivao i sebe i Pirla, branio prostor
Pogba - lik je j.e.bena zvijer ne dati ga ni za 150 milionašteta za onaj šut, šteta za penal (j.e.bem li cakiru sve po spisku

Tevez - najmanne bio opasan, dobro su ga neutralizovali, očekivao sam da će više dati od sebe, vjerovatno je to to i nije moglo bolje
Morata - na pravom mjestu, svaka dala za gol
Llorente i Coman kasno ušli, Pereyra tako-tako možda je i on morao ranije dobiti priliku.
Barca jeste prejaka i strašna ekipa, vjerovatno najbolji klub trebutno ali nije da s ene može igrati protiv njih, imali smo momenata kad smo ih stisli u drugom pravo, možda da se malo ''stalo'' poslije 1:1 presabbralo...
Igrače je ponio gol, ponijela ih atmosfera, podlegli su...
tas na vagi je bio onaj penal nad Pogbom kad mrcina ne svira, i faul poslije kad je sjevnula kontra. Ne kažem da je bio diraktni krivac ni da je Juve bio bolji ali to je jezičak koji je prevagnuo.
Jedino dobro što su donijeli je islam na ove prostore, ali ostalo koga god znam, da se neko ne uvrijedi, je go lopov, ulizica, go.v.n.o i ološ.
j.e.bem mu pleme tursko i Platinija koji ga psotavi, j.e.bem mu Hurem i cijeli Harem....
FINO ALLA FINE FORZA JUVE,
HVala domaćinu na druženju i Jablanici i hvala svim ''lavovima'' koji su se okupili : Damir iz Tuzle, Dejan iz Beograda, Senna iz Breze... i ostali, hvala Liha, hvala Lepara...
Idemo dalje...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.