NK Zvijezda Gradačac

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la staragarda » 06 jun 2015, 01:49

reddragon001 je napisao/la:Eto veceras saznajem da Ordagic tajno pregovara sa Zeljom, Sarajevom, Slobodom sa svojim potencijalnim menadzerom Adom Husarom. Ukoliko ne bude htjeo igrati za Zvijezdu i bude trazio raskid ugovora prijevremeni da Zvijezda ne dobije nista za njega, a kako sam cuo na to se ide. U tom slucaju ja bih vise volio da ga suspendujemo. Ili neka produzi ugovor nek Sarajevo il Zeljo plati 100 000KM i neka ide.
A sta mislis dal u njegovom ugovoru postoji klauzula da moze trazit raskid ugovora ako zvijezda preseli u nizi rang
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 jun 2015, 07:19

theboss_RD07 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:A i faca bgt neka igracina,pa buba ga u rikverc obidje covjek je ko puz,et jedino zna malo sutnut to je sto on ima,a nema za njega mjesta u pl.sigurno.a nebi je ni zaigro da nije zvijezde,volio bi da urke i buba ostanu,spasojevic je dobar,neznam sto ga nece....
Na osnovu cega si skonto da je dobar? Ona dva s(p)retna gola protiv Drine?
Kako sam ja uspio primijetiti na njemu covjek ima dusu i srce kad igra za Zvijezdu, ali nedostaje kvalitet. Nije on ni za ove federalne a kamoli premijer lige...
pa koliko je igrao dovoljno je pokazao da ostane,,nije jos on pokazao sta ima u to sam siguran,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2015, 07:40

Niko nece ostat pizde su to ispanemo zbog njih I onda svi bjeze.upamtite moj post da od premijer lige nema nista.stojanov buba I islamagic su vec bivsi.mi cemo vjerovatno dovesti par igraca ali to nece biti dovoljno za premijer lige.steta velika sto se bar pet igraca nije zadrzalo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 06 jun 2015, 07:49

Treba biti realan da te trazi Zeljo Sarajevo traze a ti hoces da igras u Zvijezdi u prvoj feder. Svi bi postupili isto al treba biti posten prema klubu koji te odgojio napravio igracem i da se nadovezem sa konstatacijama pojedinih navijaca nasa djeca et lijepo nam vratise odma magla.
Ja samo vjerujem da ako se Nedim prihvati posla bit ce dobrih igraca u to nesumnjam.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 06 jun 2015, 12:29

Eto nam nasa djeca lete vise oni iz kluba nego stranci sve su to glumci

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 06 jun 2015, 13:14

moranjak je napisao/la:Eto nam nasa djeca lete vise oni iz kluba nego stranci sve su to glumci
Misle da ih u drugim klubovima jedva čekaju,a ne mogu da skontaju da su pojedini igrali i forsirali se samo zato što su domaći igrači..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 jun 2015, 13:34

Nista konkretno iz kluba.Nikakvo saopstenje za javnost,sta i kako dalje.Koji su ciljevi i planovi.Vjerovatno o njima i ovisi ko će biti trener i kakva će biti igračka krizaljka.Opet sve ovisi o sponzorima.Zvijezda je postala ko ku.va,svako je hand.io koliko je htio.Doveo do ispadanja i malo je onih koji bi ulagali u tako nesto,bi ali ko prethodnici.Samo uozbiljit,postaviti zdrave temelje za dalje,pa neka je biti i Prva liga,al sa zdravim kadrom.Ako tako bude bilo vremenom će se steći i uslovi za ulazak u PL.bas kao sto je slučaj sa novim-starim premijerligasom Rudar Prijedor.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 07 jun 2015, 00:22

Hebo te gdje god pogledas forzm svi pregovaraju sa Ordagom i zeljo i sarajevo i sloboda.. Momak zapalio citavu PL. I jest stroj vala.Ja se nadam da ce ostati kod nas pa da se pokusamo vratit.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jun 2015, 00:31

i kod nas su svi ostajali, kleli se , zaklinjali da ne govorim cim u ekspresan povratak -pa ti sto su se zaklinjali prvi se ispalili, nece niko na ona krompirista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2015, 01:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:i kod nas su svi ostajali, kleli se , zaklinjali da ne govorim cim u ekspresan povratak -pa ti sto su se zaklinjali prvi se ispalili, nece niko na ona krompirista
Vjerujte mu ovo sto pise...nazalost je tako

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 jun 2015, 09:03

staragarda je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:i kod nas su svi ostajali, kleli se , zaklinjali da ne govorim cim u ekspresan povratak -pa ti sto su se zaklinjali prvi se ispalili, nece niko na ona krompirista
Ja sam se iskreno nadao da ce ostati bar 6-7 igraca I trener I vjerovao sam u povratak.ovako sada koga god dovedemo sredina tabele plafon

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 07 jun 2015, 09:19

Ma treba sacekat dok se situacija ne slegne ja sam ubijedjen ne tvrdim da ce, al mislim da cemo napravit ekipu sa kojom napadamo PL.

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 07 jun 2015, 09:50

astra1922 je napisao/la:
Ja sam se iskreno nadao da ce ostati bar 6-7 igraca I trener I vjerovao sam u povratak.ovako sada koga god dovedemo sredina tabele plafon
Ja ne zalim ni za jednim igracem oni da su imali kvalitet ostavili bih nas u premier ligi , bitno je da Fadil obezbijedi sa upravom jak budzet za pare svaki igrac ce doci igrati u federalnoj ligi...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 jun 2015, 11:04

To je to ako budemo imali pare I dovest cemo dobre igrace..najbolje bi bilo krenuti od necega a to je da se potpise sa trenerom I da se zvanicno objavi. A ostalo ce ici samo..iskreno malo je vremena da se ekipa oz temelja promijeni I jos da dadne rezultate.

Nova sezona nova nafaka

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 jun 2015, 16:16

Znaci zaboravite igrace ko ce ostat ko nece, to nista ne pije vodu, najbitnije je da nadjete pare jer jedino tako mozete izac iz one smijesne lige.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 jun 2015, 17:49

Smijesne su obje lige počevši od sudijski lakrdija,terena,igrača.....Čast vodećim ekipama PL.Vodeća polovina Prve lige je ravnopravna polovini ekipa u drugoj polovini PL.Da,pare prvo,a onda sve ostalo,ali je ipak dobro očuvati kostur ekipe koji vrijedi uz kvalitetna pojačanja na kritičnim mjestima.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 07 jun 2015, 18:32

Joj u kakvu mi ligu idemo pogledajte sta desava tamo...trebat ce nama veci budzet duplo nego u premier ligi ...

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 07 jun 2015, 18:45

moranjak je napisao/la:Joj u kakvu mi ligu idemo pogledajte sta desava tamo...trebat ce nama veci budzet duplo nego u premier ligi ...
Nije vala ni PL. puno bolja bila, šta su nam sve radili.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2015, 19:44

Kapetan je napisao/la:
moranjak je napisao/la:Joj u kakvu mi ligu idemo pogledajte sta desava tamo...trebat ce nama veci budzet duplo nego u premier ligi ...
To ti mislis..poslije par kola federalke PL ce ti izgledat ko bundes liga

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 jun 2015, 19:45

Kapetan je napisao/la:
To ti mislis..poslije par kola federalke PL ce ti izgledat ko bundes liga
Upravo.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.