Robocop je već namirio ludu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nije drago bio u svom elementu veceras kako zna. Cak mi se cinilo da druga za Juvemessilla je napisao/la:Da je naći reakciju sa HRT-a nakon gola Rakitića.
Nista posebno, samo urlici "Raketa"messilla je napisao/la:Da je naći reakciju sa HRT-a nakon gola Rakitića.
brinuti o tetovažama drugih muškaracaMurga je napisao/la:I ovaj se poceo tetovirati k'o budala? Sta uradi od sebe Messi.
Inace nemam obicaj da komentarisem na djecije komentare (takodje, nemam namjeru vise da ti odgovaram nakon ovoga), ali ako nadjes ijedan moj komentar u vezi toga da ja mislim/brinem o muskarcima, ja cu ugasiti profil. Mene pe.derluk ne interesuje. Ja sam samo komentarisao ove velike tetovaze koje ruzno izgledaju (meni). Ako iko treba da se zapita o necemu, to je ti o sebi i Kenji Zapadu (ako se ne varam malo si opsjednut s njim).Donnie Darko je napisao/la:brinuti o tetovažama drugih muškaracaMurga je napisao/la:I ovaj se poceo tetovirati k'o budala? Sta uradi od sebe Messi.
Šala. Trebao bi pokušati nekad.Murga je napisao/la:Inace nemam obicaj da komentarisem na djecije komentare (takodje, nemam namjeru vise da ti odgovaram nakon ovoga), ali ako nadjes ijedan moj komentar u vezi toga da ja mislim/brinem o muskarcima, ja cu ugasiti profil. Mene pe.derluk ne interesuje. Ja sam samo komentarisao ove velike tetovaze koje ruzno izgledaju (meni). Ako iko treba da se zapita o necemu, to je ti o sebi i Kenji Zapadu (ako se ne varam malo si opsjednut s njim).Donnie Darko je napisao/la:brinuti o tetovažama drugih muškaracaMurga je napisao/la:I ovaj se poceo tetovirati k'o budala? Sta uradi od sebe Messi.
Pozdrav.
Sjetio se Puyi Zubija.let3 je napisao/la:Da se ponovo pospem sopstvenim gov.nima (jbt udavicu se u njima) i prisjetim se transfera Zubizarete (Rakitić, Ter Stegen, Bravo, Suarez, od ranije Alba)
![]()
![]()
OK, Suleta smo masni platili, ali jbg takva klasa i košta....Rakitić je odlicno pojacanje dovedeno za bagatelu (18 miliona), Ter Stegen bio još jeftiniji (12 miliona
), Alba je doveden za 14 miliona
![]()
Raketa je ove sezone zacepio usta svim skepticimane samo zbog gola u finalu - vec opcenito kroz citavu sezonu
![]()
svaka cast Ivane
Ma on nije bolji ni od Veratia, Isca, Kokea...leorey je napisao/la:Zasluzeno, kao sto sam i rekao dobit cemo ih 2 razlike najmanje. Ovo je bilo s pola gasa. Nadam se da je djeci s foruma jasno sad da je grijeh brutalni reci da je Pogba bolji igrac od Inieste.Porediti klinca, prosjecnog klinca sa magom koji je sve osvojio i skoro svako finale odlucio. Inesta kad ima motivacije, najbolji je vezni na svijetu, nema konkurenciju. Zalostan sam ipak sto najvecu igracku velicinu Pirla vise necemo gledati , kao ni Xavija. Kako me steglo oko grla kad sam vidio da Pirlo place
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.