Igrač br. 6

sigurnoable
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la sigurnoable » 06 jun 2015, 17:14

Interista je napisao/la:Zanimljivo kako se kod nas stvar napumpa do maksimuma.. Eno prije par dana finale kupa Atletik-Barca zvizdanje na himnu Spanije transparenti Katalonija nije Spanija a za iste te pokrajine igra Iniesta, Xavi itd. Cak ni ne kazu da su Spanci nego Katalonci ali ljudi daju maksimum sebe kao i Vranjes
Kakve veze ima Katalonija sa Genocidnom Tvorevinom? Molim te da mi objasnis!?
Zadnja izmjena: sigurnoable, dana/u 06 jun 2015, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jun 2015, 17:14

Njemu ima.
FK Željezničar
Chelsea FC

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 06 jun 2015, 17:48

rob do bagro je napisao/la::mrgreen:

slika

Ako je to ta tetovaza a ne laznjak to nije rs vec zenski lik.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 06 jun 2015, 17:48

sigurnoable je napisao/la:
Interista je napisao/la:Zanimljivo kako se kod nas stvar napumpa do maksimuma.. Eno prije par dana finale kupa Atletik-Barca zvizdanje na himnu Spanije transparenti Katalonija nije Spanija a za iste te pokrajine igra Iniesta, Xavi itd. Cak ni ne kazu da su Spanci nego Katalonci ali ljudi daju maksimum sebe kao i Vranjes
RS je entitet koji se ne moze osporiti i svaka daljna rasprava u vezi RS-a je mlacenje prazne slame u dejtonskom sporazumu sve jasno pise crno na bijelo sad ta prica o genocidnoj tvorevini ide predaleko.. Katalonci imaju svoju pokrajinu slicno kao i Srbi kod nas 80% njih ne priznaje drzavu u kojoj zivi kao svoju..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2015, 18:08

Interista je napisao/la:
ta prica o genocidnoj tvorevini ide predaleko..
bosnjo nikad pameti doci :facepalm:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 06 jun 2015, 18:20

hahahaha mrsko mi je traziti svoj post od prije dan dva gdje sam nekome napisao zasto se Ogi ne oglasava a glasio je da vjerovatno doradjuje tetovazu kako bi ispalo nesto drugo... ko nasjedne na ovo pravi je papak :)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2015, 18:26

Ma Ognjen je glup decko. Sjecajte se sta je sve pisao po facebooku, i onog lika iz Partizana vrijedjao. Pao mi je u ocima, apsolutno, ali ne vjerujem da je toliko nacionalista koliko je glup.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 06 jun 2015, 18:29

Interista je napisao/la:
RS je entitet koji se ne moze osporiti i svaka daljna rasprava u vezi RS-a je mlacenje prazne slame u dejtonskom sporazumu sve jasno pise crno na bijelo sad ta prica o genocidnoj tvorevini ide predaleko.. Katalonci imaju svoju pokrajinu slicno kao i Srbi kod nas 80% njih ne priznaje drzavu u kojoj zivi kao svoju..
Nema nikakve dileme da je RS entitet Bosne i Hercegovine ali SAMO ENTITET i on je kao takav sastavni dio ove drzave i niko nema pravo da na bilo koji nacin odvaja tu Genocidnu Tvorevinu od Federacije. Da je stavio i Federaciju pa povukao nekakvu crtu kao danasnje zamisljenje granice izmedju dva entiteta ne bi se niko ovdje bunio jer bi nacrtao trenutno kartu BiH. Sta mislis sta bi se desilo kad bi Ljajic stavio tetovazu na ruku Sandzaka bez ostatka Srbije, kakva bi bila reakcija a znamo sta mu se desilo sto nije otpjevao himnu Srbije, sto je cisti dokaz koliko mi popustamo i koliko smo naivni. Nemam a ma bas nista protiv ni jednog Srbina ili Hrvata ali ako igras za neku reprezentaciju i imas pasos BiH a ne RS a i sa tim pasosem putujes u Brazil na svjetsko prvenstvo onda treba da se ponasas profesionalno i pstujes ovu drzavu kao sto bi se i Mesa trebao ponasati profesionalno i smaknuti ga iz repke ali sta ces dobri Bosnjo je to nije to Sinisa Mihajlovic.

Katalonija postoji vise od 1000 godina dok RS postoji od 1995, ako neka "drzava" nema svoju historiju ona onda i nije drzava. Da RS ima svoju historiju ja i vecina ovdje se ne bi bunila za ovo sto je Vranjes uradio. Govoris da je Genocidna Tvorevina prevelika rijec, sacekaj 11. juli pa ces vidjeti zasto je tako nazivam jer ocigledno si prespavao i 31. Maj dan bijelih traka u Prijedoru. 11. Jula ces vidjeti kako majka place za svojim sinom, sin place za svojim babom, kako brat i sestra placu za svojom ubijenom majkom i ocem, valjda ce ti onda biti jasno da Genocidna Tvorevina kako je nazivamo je prava rijec za RS.

Molim moderatora da ne brise moje komentare, kad mogu svi ici van teme zasto i meni ne dozvolite ili mozda i vama smeta istina?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 jun 2015, 18:30

ammimr je napisao/la: Ako je to ta tetovaza a ne laznjak to nije rs vec zenski lik.
[youtube][/youtube]

Malo smo u ovom fazonu danas? :rol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jun 2015, 18:34

Interista je napisao/la:
Dokle je doslo jos ce neki reci da su Ante Pavelic i Hitler zlocinci iako nisu nikad osudjeni. Znaci, crno na bijelo, nevini su? :zzz:
Trebamo li sad ovdje kaciti sve presude za genocid i ratne zlocine i tako dodatno kvariti ovaj forum i temu? Cuj Katalonija. Kakve veze ima neka spanska pokrajina sa nama? Andaluzija, Galicija, Kastilja i Baskija su takodje spanske pokrajine. Da li to znaci da Ausvic nije bio koncentracioni logor?

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 06 jun 2015, 18:45

Predaleko ste otisli momci...:D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2015, 18:51

pravnik1981 je napisao/la:Predaleko ste otisli momci...:D
Sve u granicama......tetovaze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 06 jun 2015, 18:57

alan_kardec je napisao/la: zbog čega da ne bude pozivan? Zbog Republike Srpske na tetovaži? Da je istetovirao ljiljane ne bi bio nikakav problem. Zbog čega se digla frka :crazy: , nigdje veze. Na ovaj način se samo pravi problem gdje ga nema, politizuje slučaj, otežava situacija i stavlja se dodatni pritisak na reprezentaciju pred jako važan meč.

Republika Srpska je dio ove zemlje i kao takva je zastupljena i u Ustavu. A to što se to nekome ne sviđa, druga je stvar.

Bravo Ognjene, bravo Meša.
Ogranicen si ko balkon, nazalost! Izvini sto ti ovo moram reci.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 06 jun 2015, 18:59

Na ovoj temi su moderatori davnih dana trebal poceti djelovati.
Davnih dana.
BosnaE

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 jun 2015, 19:07

harishp je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:Predaleko ste otisli momci...:D
Sve u granicama......tetovaze.
:urnebes: :mrgreen: :guz: :tokralju:

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jun 2015, 19:13

newton_heath_lyr je napisao/la:Na ovoj temi su moderatori davnih dana trebal poceti djelovati.
Davnih dana.
Don't be a fag.
FK Željezničar
Chelsea FC

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 06 jun 2015, 19:31

Keenan.- je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Na ovoj temi su moderatori davnih dana trebal poceti djelovati.
Davnih dana.
Don't be a fag.
E jesi pametan ,ono bas uzor mozes da budes .
:nene:
BosnaE

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 07 jun 2015, 00:10

Ja sam sinoć pokusao objasniti svoj stav.U vama je ljudi moji toliko mržnje da ne vidite dalje od nosa...Jedom kada sirotinjo bez hljeba manete se politike i shvatite ko vam je neprijatelj,da su to oni koje godinama birate i bice vam bolje.Dokle god vam je problem Republika Srpska a ne zivotarenje na rubu egzistencije gdje gledate kako cete platiti struju vodu sta jesti i to interneta na kojem pisete nece vam biti bolje.Lako je Bakiru ne voliti RS i Dodiku Bosnu.Sutra bi opet mi ginuli a oni uzivali na Kanarima i u Tuskoj....E moje budale..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 jun 2015, 00:23

slobodnjak je napisao/la:Ja sam sinoć pokusao objasniti svoj stav.U vama je ljudi moji toliko mržnje da ne vidite dalje od nosa...Jedom kada sirotinjo bez hljeba manete se politike i shvatite ko vam je neprijatelj,da su to oni koje godinama birate i bice vam bolje.Dokle god vam je problem Republika Srpska a ne zivotarenje na rubu egzistencije gdje gledate kako cete platiti struju vodu sta jesti i to interneta na kojem pisete nece vam biti bolje.Lako je Bakiru ne voliti RS i Dodiku Bosnu.Sutra bi opet mi ginuli a oni uzivali na Kanarima i u Tuskoj....E moje budale..

Ja se ispisah prije par strana o vaznosti obrazovanja nase djece u BiH i vani, a niko nista. Granice BiH se brane samo obrazovanjem, lako je za puske...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Nevrijeme
Kontakt:

Post Postao/la Nevrijeme » 07 jun 2015, 00:26

newton_heath_lyr je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:
Davnih dana.
Don't be a fag.
E jesi pametan ,ono bas uzor mozes da budes .
:nene:
Ne budi pede.r

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.