Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus FC
ma jbg bolji su ljudi jednostavno...trebamo biti zadovoljni postignutim, a u finalu vise nije moglo bez Pirla, eveza i Markizija (osim pete kod gola)
Pirlo i Tevez posebno ocajni..kad je izasao Morata nista nismo mogli...Bufon, Evra, stoperi i Morata zadovoljili i odigrali na nivou finala, ostali imaju mnogo sta da se zapitaju, posebno Pirlo i Tevez- ocekujes ovom prvom zadnja normalna utakmica u karijeri, a on ko mu.da, svaki duel je izgubio..vise Cavi motiva i zelje od njeg ima
Pirlo i Tevez posebno ocajni..kad je izasao Morata nista nismo mogli...Bufon, Evra, stoperi i Morata zadovoljili i odigrali na nivou finala, ostali imaju mnogo sta da se zapitaju, posebno Pirlo i Tevez- ocekujes ovom prvom zadnja normalna utakmica u karijeri, a on ko mu.da, svaki duel je izgubio..vise Cavi motiva i zelje od njeg ima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
**** ga, ja sam ponosan na nase ratnike, Marchisio otac! Steta onih prilika poslije Moratinog gola, imamo za cime zalit al bome i cime biti ponosni!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ma ponos, nema šta. Na kraju su izginuli za ekipu svi, ali nije moglo. Koliko smo imali sreće toliko i nismo, odlična naša napadačka igra iako nismo bili na svom levelu.
Novi poraz u finalima, šta da se radi, doći će i naše vrijeme.
Novi poraz u finalima, šta da se radi, doći će i naše vrijeme.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Usrali se na početku kao što sam i očekivao, odmah ga primili i to je to bilo, nekako neiskusno odigrana utakmica, ali sve u svemu ponosan sam na sve i jednog igrača.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali se ne mogu oteti dojmu da smo ih imali u drugom kod 1:1...
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali se ne mogu oteti dojmu da smo ih imali u drugom kod 1:1...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Idi ti gledaj Arenu 1 sad će repriza utakmice Real-Juventus mozda preokrenete,,,Sveti je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOO

Juveetu malo više kreacije fali i biće opasni,,,,
Al mora se priznat da su barselonini igraci prava ciganija,zna se to valjat do sutra.
Pirlo je bio igrac manje kako je i predvidjeno a Buffon pokazao da je najbolji golman sto se rodio,37godina a on leti
Morata je predodredjen za uspjeh,real ce bit budala ak ga ne vrate.
Pirlo je bio igrac manje kako je i predvidjeno a Buffon pokazao da je najbolji golman sto se rodio,37godina a on leti

Morata je predodredjen za uspjeh,real ce bit budala ak ga ne vrate.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Steta. Moglo se ovde vise izvuc, samo da je tranzicija iz napada u odbranu bila bolja, yebote skoro svaki kontranapad je Bio 5 na 3
@zvecarko drago mi je da znas Termine svih repriznih utakmica reala iz madrida

@zvecarko drago mi je da znas Termine svih repriznih utakmica reala iz madrida

naprijed rejal
Pustite tu pricu ljudi, ciganija ovo ono...cestitajte boljem i cao....
Meni kao simpatizeru Barce je veceras Buffon skratio zivot za jedno 10 godina, sijede mi je povuk'o u 25-oj jbt
svaka cast zaista, velicina 
Meni kao simpatizeru Barce je veceras Buffon skratio zivot za jedno 10 godina, sijede mi je povuk'o u 25-oj jbt

- BlueBosnian
- Kontakt:
Forza Juve!
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Da smo mi vodili, i da su se nasi onoliko valjali na svaki puh vjetra, bilo bi talijanska taktika ovo ono, ovom Vugdalicu sam se familije nayebo bar 15 ak puta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Contentissimo
- Kontakt:
cist penal nad Pogbom jedina zamjerka, inace su nas zasluzeno dobili ali to je prelomilo utakmicu, na 1-1 i u nastavku te akcije pada gol
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Re: Odg: RE: Re: Juventus FC
A igranje rukom igraca Juvea u 16m u prvom poluvremenu?Contentissimo je napisao/la:cist penal nad Pogbom jedina zamjerka, inace su nas zasluzeno dobili ali to je prelomilo utakmicu, na 1-1 i u nastavku te akcije pada gol
Nemojte ljudi bezze potezat tu temu.
Na stranu sve, ali mislim da se onakav golman vise nikad nece roditi.mandraX je napisao/la:Pustite tu pricu ljudi, ciganija ovo ono...cestitajte boljem i cao....
Meni kao simpatizeru Barce je veceras Buffon skratio zivot za jedno 10 godina, sijede mi je povuk'o u 25-oj jbtsvaka cast zaista, velicina
naprijed rejal
Ciganija i to teska,znaju da su bolji a to se valja do sutra a bas aam gotivio te igrace dok to ne osjetis direktno protiv tvog tima ne skontas.mandraX je napisao/la:Pustite tu pricu ljudi, ciganija ovo ono...cestitajte boljem i cao....
Meni kao simpatizeru Barce je veceras Buffon skratio zivot za jedno 10 godina, sijede mi je povuk'o u 25-oj jbtsvaka cast zaista, velicina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Apsolutno se slazem.Decko prima.loptu,ovaj ga.drzi rukom oko vrata.Penal ko suza.Velika steta za nas,ali vratice se Juve jos jaci...Sad su konacno opet tu i temelji za ozbiljnija ulaganja....Contentissimo je napisao/la:cist penal nad Pogbom jedina zamjerka, inace su nas zasluzeno dobili ali to je prelomilo utakmicu, na 1-1 i u nastavku te akcije pada gol

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma sa Pirlom na terenu nije se moglo bolje
Morata je pokazao da je nevjerovatan igrac, a mozda i najbolji mladi igrac u ovom momentu (puno vise on od Pogbe pokazuje kad je gusto i kad se ne igra protiv Cesene, Kijeva, Livorna..)
Bufonu kapa do poda, onakve odbrane sa 37 i stvarno je zalosno sto nece uzeti trofej..treba pohvaliti i Barzu, rusiteljska partija i uopce on nije sporiji od Kijelinija ovako kad vidis protiv pravih igraca- naprotiv.
koju god diskusiju podjes i okrenes sve se vrati na Pirla i Teveza i bez njih nismo mogli
Morata je pokazao da je nevjerovatan igrac, a mozda i najbolji mladi igrac u ovom momentu (puno vise on od Pogbe pokazuje kad je gusto i kad se ne igra protiv Cesene, Kijeva, Livorna..)
Bufonu kapa do poda, onakve odbrane sa 37 i stvarno je zalosno sto nece uzeti trofej..treba pohvaliti i Barzu, rusiteljska partija i uopce on nije sporiji od Kijelinija ovako kad vidis protiv pravih igraca- naprotiv.
koju god diskusiju podjes i okrenes sve se vrati na Pirla i Teveza i bez njih nismo mogli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Psiha nas je jbala i rani gol,kad su poceli igrat vidjelo se da razlika u kvaliteti nije tolika zbog toga mi je zao,odigrase samo poluvrijeme , stetachi3llo je napisao/la:Da smo mi vodili, i da su se nasi onoliko valjali na svaki puh vjetra, bilo bi talijanska taktika ovo ono, ovom Vugdalicu sam se familije nayebo bar 15 ak puta.
Re: Odg: RE: Re: Juventus FC
Ne. Ni jedno ni drugo nije kazneni udarac.mandraX je napisao/la:A igranje rukom igraca Juvea u 16m u prvom poluvremenu?Contentissimo je napisao/la:cist penal nad Pogbom jedina zamjerka, inace su nas zasluzeno dobili ali to je prelomilo utakmicu, na 1-1 i u nastavku te akcije pada gol
Nemojte ljudi bezze potezat tu temu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- IlFantasista
- Kontakt:
Jedini gospodin u Barceloni je Leo Messi iako je večeras bio zaustavljen, tu se mogu dodati Xavi i Iniesta, ostalo sve šljam nad šljamovima.
Kun fejekun!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jel' bio faul nad Pogbom kod onog drugog gola?? Nije za penal, nego a jedno 30ak metara od gola..
Nisam dobro vidio a i kamera je brzo presla na drugu stranu...jedino sam vidio da je Pogba pao..
Ako ima ko snimak, hvala..
Ponosan sam na ekipu..nije bilo lako odigrati i zaustaviti ovakvu Barcu...steta nakon gola da nismo dali i drugi, a mogli smo..ko zna sta bi bilo..
FINO ALLA FINE!!!
FORZA JUVENTUS!!!
Nisam dobro vidio a i kamera je brzo presla na drugu stranu...jedino sam vidio da je Pogba pao..
Ako ima ko snimak, hvala..
Ponosan sam na ekipu..nije bilo lako odigrati i zaustaviti ovakvu Barcu...steta nakon gola da nismo dali i drugi, a mogli smo..ko zna sta bi bilo..
FINO ALLA FINE!!!
FORZA JUVENTUS!!!
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.