Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Igr'o sam na kladionici sve živo protiv vas ... od ofsajda do konačnog rezultata .. al' navijam za vas Allaha mi !

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ima li kakav link za tekmu.
Sreno Juventini,da uzme Gigi to konacno
2-1 Tevez ,Morata

2-1 Tevez ,Morata
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- IlCapitano
- Kontakt:
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sretno braco po boji, neka nam je Bog na pomoci. Poseban sabur nama starijim sto smo se nagledali izgubljenih finala.
Forza Juve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forza Juve.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Pocni droljo usrah se 
Ne znam sta ce bit, ne mogu prognozirat, nisam u stanju, sta god bilo bicu ponosan na nase momke!
Ajmo sad, hrabro, srcem, kako mi znamo!
FORZA JUVE!

Ne znam sta ce bit, ne mogu prognozirat, nisam u stanju, sta god bilo bicu ponosan na nase momke!
Ajmo sad, hrabro, srcem, kako mi znamo!
FORZA JUVE!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- BlueBosnian
- Kontakt:
Finale, konačno!
Prvi put otkad navijam za Juve..
Previše sam optimističan, pa me to pomalo brine..
Ovaj tim ima sve! Najboljeg golmana svih vremena, odličnu i iskusnu odbranu, savršen vezni red i tehnički veoma jake napadače
Uz onaj pravi Juventusov - "prepun borbe i istrajnosti" pristup, nema mjesta za skepticizam..
Ubijeđen sam u vrhunsku predstavu svih igrača, i veliku podršku bijelo-crnih navijača. Svi su oni zaslužili ovo..
Oduvijek su boje kluba s ponosom predstavljali pravi ratnici i veliki majstori.
Ma koliko udaren bio, ovaj tim bi izašao još jači, i još istrajniji. Još veći pobjednik!
Juventus postoji zbog ovakvih stvari, i zbog toga se voli..
Pobjedili ili izgubili, ovaj tim je pokazao klasu i veličinu, i za mene su već šampioni..
Gigi majstore, zaslužuješ ovaj trofej više nego bilo ko..
Forza Juve i sretno svima..

Prvi put otkad navijam za Juve..

Previše sam optimističan, pa me to pomalo brine..

Ovaj tim ima sve! Najboljeg golmana svih vremena, odličnu i iskusnu odbranu, savršen vezni red i tehnički veoma jake napadače

Uz onaj pravi Juventusov - "prepun borbe i istrajnosti" pristup, nema mjesta za skepticizam..
Ubijeđen sam u vrhunsku predstavu svih igrača, i veliku podršku bijelo-crnih navijača. Svi su oni zaslužili ovo..
Oduvijek su boje kluba s ponosom predstavljali pravi ratnici i veliki majstori.
Ma koliko udaren bio, ovaj tim bi izašao još jači, i još istrajniji. Još veći pobjednik!
Juventus postoji zbog ovakvih stvari, i zbog toga se voli..
Pobjedili ili izgubili, ovaj tim je pokazao klasu i veličinu, i za mene su već šampioni..

Gigi majstore, zaslužuješ ovaj trofej više nego bilo ko..
Forza Juve i sretno svima..

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Uzimamo.Gefufna je napisao/la:Braco, jos nisam fulao prognozu na ovoj temi, cujemo se sestog sestogGefufna je napisao/la:Veceras opet ponosni i sretni na pocinak
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Svu srecu svijeta vam zelim drugovi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ja sam baksuz pa vam necu pozeljeti srecu ali znate sto zelim bez da to direktno kažem.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Same here.masteRofPoker je napisao/la:Sretno braco po boji, neka nam je Bog na pomoci. Poseban sabur nama starijim sto smo se nagledali izgubljenih finala.
Forza Juve.
Valjda nas sreca pomazi.
Forza Juve!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a jbg Vidal, je.o te karton i qrac u prvih 10 min, odmah na 50% manje kapaciteta
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma rani gol nas je ubio, pisao sam bar 3x da samo je bitno ne primiti rani gol, ali smo nasjeli, svi krenuli na jednog igrača.
Sve poslije 15 minute je dobro, taktički dobro, na trojcu MSN se radilo, vidi se, prema naprijed čak smo imali dobre situacje, ali uvod i bojažljivost nas je koštala. Možemo i moramo bolje, samo da je zabiti jedan gol. Greške se prave, ali taktička zamisao je sasvim dobra, ali pala u vodu ranim golom.
Sve poslije 15 minute je dobro, taktički dobro, na trojcu MSN se radilo, vidi se, prema naprijed čak smo imali dobre situacje, ali uvod i bojažljivost nas je koštala. Možemo i moramo bolje, samo da je zabiti jedan gol. Greške se prave, ali taktička zamisao je sasvim dobra, ali pala u vodu ranim golom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sta su se u*rali od straha yebote, pod kojim grcem igraju nije normalno, pogotovo Vidal, neprepoznatljiv veceras, mogao bi i pocrveniti ako ovako nastavi. Nadam se da mozete do preokreta. Sretno momci.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.