RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Išta značajno?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Pa eto stadion je jos tu njega nisu izgubili:evil:zizu1991 je napisao/la:Išta značajno?
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
rodjenizavjecnost je napisao/la:Pa eto stadion je jos tu njega nisu izgubili:evil:zizu1991 je napisao/la:Išta značajno?

Znaci ipak napredujemo

A sta ce mo ako se "ugrizemo za jezik " aaaaaaaaaaaaaa
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Kako cujem ,ovih dana je nas miljenik Darko Maletic dobio sina i produzio ugovor sa Velezom na jos jednu godinu.
Cestitke majstore prije svega za sicinu ,da bude ziv ,zdrav i srecan a naravno posebne cestitke pa i zahvalnost za jos jednu godinu u nasoj svetinji
Maletic Darko
Cestitke majstore prije svega za sicinu ,da bude ziv ,zdrav i srecan a naravno posebne cestitke pa i zahvalnost za jos jednu godinu u nasoj svetinji

Maletic Darko

Čestitke Maleti na rođenju sina.rodjenisa je napisao/la:Kako cujem ,ovih dana je nas miljenik Darko Maletic dobio sina i produzio ugovor sa Velezom na jos jednu godinu.
Cestitke majstore prije svega za sicinu ,da bude ziv ,zdrav i srecan a naravno posebne cestitke pa i zahvalnost za jos jednu godinu u nasoj svetinji![]()
![]()
Maletic Darko

Cestitke i od mene Daretu na rođenju sina. Nek je ziv i zdrav,da bude bolji fudbaler od starog i akobogda da nekad zaigra za Rođene
Jedan je Maletic Darko

Jedan je Maletic Darko

From father to son
Bravo Maleta, možda nisi puno golova zabio u dresu Veleža, ali si kući efikasan
. Čestitke na sinu, a ako je istina da si produžio, svaka ti čast, zahvala prema navijačima na nagradi i da se radujemo svi zajedno 

Čestitke na prinovi! Da poželim sve najbolje kao i ostali, i mnogo pobjeda u crvenom dresu!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Draze mi je sto je Maletic ostao nego ista.Covjek koji kao da je rodjen u Mostaru,kako se bori i gine svaku utakmicu.Dosta rasprodajemo,vrijeme je da dovedemo nekog.Ali opet,Maleta...kralju!!! 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja. 

Ime ? Ili ako ništa pozicija, da vidim gdje to falimoPappy je napisao/la:Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja.

Jel se to javio na oglas nase marketing sluzbe da slika treninge prvog tima ili nesta drugoPappy je napisao/la:Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja.

Jel nam se to vraća Mace ili Jazvin? Ili smo napokon prepoznali talenat Bebanića ?
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Molim boga nisi upravuPappy je napisao/la:Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja.

Prkosni i Ponosni od 1922
Hoće li opet biti cirkus k'o neke godine, je l' bilo prošle, kad su "doveli" Bebanića, pa se tip vratio. Kako se igraju sa grbom kluba, mamma mia! I hajd da je jedini slučaj.
Vjerovatno je Novo u pitanju čim si ti upoznat.Pappy je napisao/la:Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja.

Ako je on, onda ste dobili pravo pojačanje.
hifans je napisao/la:Vjerovatno je Novo u pitanju čim si ti upoznat.Pappy je napisao/la:Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja.

-
- Kontakt:
jeko Novo?hifans je napisao/la:Vjerovatno je Novo u pitanju čim si ti upoznat.Pappy je napisao/la:Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja.

#musvdg
Može li kratak opis ovog fudbalera?hifans je napisao/la:Vjerovatno je Novo u pitanju čim si ti upoznat.Pappy je napisao/la:Ja znam da vam 90% dolazi jedan fudbaler iz Branitelja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.