NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Čemu kolutanje?
- vendetta87
- Kontakt:
Pa baš je sportski završila temaemiros je napisao/la:Čemu kolutanje?
SVAKA RASPRAVA O NAVIJAČIMA REZULTIRAĆE BANOVIMA.
dobro je više, ima foruma koji se time bave, ovo nije jedan od njih.
dobro je više, ima foruma koji se time bave, ovo nije jedan od njih.
- Barney Stinson
- Kontakt:
čestitke igracima na bodu koji je kao kuća velik i jos veci
zna li netko jesu li nasi napustili stadion, kako sam maloprije cuo da su i sad na njemu

zna li netko jesu li nasi napustili stadion, kako sam maloprije cuo da su i sad na njemu

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
molim te pogledaj slike na pocetnoj stranici pa onda zakolutaj ocimaKevin je napisao/la:kristian je napisao/la:bas me sad zanima kako ce varesanovic opravdat onu izjavu kad kaze sve osim pobijede je ravno katastrofi , nisam navijac sirokog al niko protiv takve ekipe nesmije tako izjavljivat aaa to je u nasoj ligi postalo uobicajno kad neko gostuje pa odma upisu tri boda a ako se nesto ne planirano desi onda belaj , al cestitam navijacima sarajeva na fer bodrenju kao i sirokom na bodu![]()
dogadjaji nakon utakmice nemaju veze sa bodom koji je siroki odnio i koji je potpuno zasluzen nego sa nasim igracima i upravom
a navijanje je bilo fantasticno bez ijednog nacionalistickog ispada,ni jedne psovke prema igracima sirokog,i mislim da se to zove fer navijanje
ni u jednom trenutku nije spomenut siroki,skripari ...
Znao sam da necete izgubit na Kosevu.Realno Sarajevo nije bolja ekipa od vas,a uslovi za igru na Kosevu su odlicni.Mislim da imate najbolju ekipu u drzavi.Da vam je trener recimo Osim poraza ne bi imali cijelu sezonu.
AMAR OSIM!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ali nemamo, stoga su i Borac i Zeljo bolji od nas. Ne igraju imena, igra momcad, a nama se ''malo'' izgubio segment momcadi u drugom dijelu, al dobro, nadam se da ce do kraja ipak dati svoj maksimum i da ce im ovaj bod dati krila da dokazu sebi i nama da mogu i znaju, da se povezu, dignu na novi nivo i da bar izborimo Europu kad smo vec izgubili sanse za titulu. Jos jednom, veliki bod iz Sarajeva je ovo bio, nema nitko pravo biti nezadovoljan na kraju, a na Kosevu se, kao i na Pecari, provjereno moze i da igrati, pa vjerujem da ce i nasi igraci i strucno vodstvo to na kraju pohvaliti kao sto je bio slucaj od strane FKS na Pecari.
...Život za Široki...
Trener Širokog Karačić je pravi gospodin. Savršeno je korektan u svojim izjavama. Svaka mu čast!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Barney Stinson
- Kontakt:
vec si dodao na sliku 10 malo rano hehŽeljovac je napisao/la:Trener Širokog Karačić je pravi gospodin. Savršeno je korektan u svojim izjavama. Svaka mu čast!

Ma kara je dobar, sta ce covik nije mu lako... ima nekih problema u ekipi i to je to... ima on nesto i znanja ne onoliko koliko bi nama trebalo ali ima nesto... da mu se posloze neke druge stvari u ekipi imao bi on puno bolje rezultate od ovih...
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ali nema, i mora takodjer snositi odgovornost. Ne kazem da nema pehova, Široki je imao i daleko najmanje srece od svih, pa gdje je i bolji bio gubio je utakmice, ili su gosti na Pecari izvlacili bod, ali ja njemu zamjeram nedostatak igre momcadi i nedovoljnu okomitost. Fizicka sprema nije njegov bas posao, ali, kad ti imas momcad koja je prva u prvom dijelu, a osjetno losija u drugom, onda je to do poremecenih odnosa i loseg rada u pripremama, tempiranju.
Onaj tko konta da trener nema veze sa momcadi, stilom igre, motivom, nego kao ''igraci igraju'', nek pogleda sta je npr. Mourinho fakticki sam napravio od momcadi koja je jos prije godinu, dvije imala kompleks od Europe - najcvrscu momcad danasnjice.
Onaj tko konta da trener nema veze sa momcadi, stilom igre, motivom, nego kao ''igraci igraju'', nek pogleda sta je npr. Mourinho fakticki sam napravio od momcadi koja je jos prije godinu, dvije imala kompleks od Europe - najcvrscu momcad danasnjice.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
jbte grande interŠB_Fidelis je napisao/la:Ali nema, i mora takodjer snositi odgovornost. Ne kazem da nema pehova, Široki je imao i daleko najmanje srece od svih, pa gdje je i bolji bio gubio je utakmice, ili su gosti na Pecari izvlacili bod, ali ja njemu zamjeram nedostatak igre momcadi i nedovoljnu okomitost. Fizicka sprema nije njegov bas posao, ali, kad ti imas momcad koja je prva u prvom dijelu, a osjetno losija u drugom, onda je to do poremecenih odnosa i loseg rada u pripremama, tempiranju.

19 - ђ - 11
Cestitke na bodu al bod vas umalo glave stajao
Vidimo se u zadnjem kolu na pravom istinskom derbiju bez huligana!

Vidimo se u zadnjem kolu na pravom istinskom derbiju bez huligana!
HSK Zrinjski Mostar
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nasao sam nam obrambenog igraca.
Sporazumni raskid ugovora dogovorili su Dino Drpić i njemački nogometni drugoligaš Karlsruhe, potvrdila je službena internetska stranica kluba.
Hrvatski 29-godišnji branič imao je dogovorenu suradnju s njemačkim klubom do 30. lipnja 2011., međutim, slobodan je pronaći si drugo odredište za nastavak karijere.
- Posljednjih smo dana nekoliko puta razgovarali i dogovorili da je ovo najbolje riješenje za sve - objašnjava Arnold Trentl, sportski direktor kluba.
Drpić je za Karlsruhe počeo igrati 28. siječnja prošle godine, te je za klub odigrao 16 bundesligaških utakmica i 17 susreta u drugoj ligi.
Kakvi su uvjeti raskida ugovora nije objavljeno, a Drpić, čiji je ugovor poprilično otežavao financijsku situaciju kluba, na rastanku je kazao:
- Unatoč tomu što sportski ciljevi nisu ostvareni, u Karlsruheu mi je bilo lijepo. Klubu želim sve najbolje.

Nego, salu na stranu, Laktasi, sigurno da su bolji nego u jesenskom dijelu, al nadam se vise da se momcad malo trgnula i da ce prestati sa razocaranjima na Pecari, jer vidi se da mogu kad hoce, ali ih netko ustvari treba na to ''natjerati'', malo uzdrmati. Lijepo bi bilo jednom i vidjeti jednostavnu, sigurnu, uvjerljivu predstavu i pobjedu, pa do kraja krenuti jos jace.

Sporazumni raskid ugovora dogovorili su Dino Drpić i njemački nogometni drugoligaš Karlsruhe, potvrdila je službena internetska stranica kluba.
Hrvatski 29-godišnji branič imao je dogovorenu suradnju s njemačkim klubom do 30. lipnja 2011., međutim, slobodan je pronaći si drugo odredište za nastavak karijere.
- Posljednjih smo dana nekoliko puta razgovarali i dogovorili da je ovo najbolje riješenje za sve - objašnjava Arnold Trentl, sportski direktor kluba.
Drpić je za Karlsruhe počeo igrati 28. siječnja prošle godine, te je za klub odigrao 16 bundesligaških utakmica i 17 susreta u drugoj ligi.
Kakvi su uvjeti raskida ugovora nije objavljeno, a Drpić, čiji je ugovor poprilično otežavao financijsku situaciju kluba, na rastanku je kazao:
- Unatoč tomu što sportski ciljevi nisu ostvareni, u Karlsruheu mi je bilo lijepo. Klubu želim sve najbolje.

Nego, salu na stranu, Laktasi, sigurno da su bolji nego u jesenskom dijelu, al nadam se vise da se momcad malo trgnula i da ce prestati sa razocaranjima na Pecari, jer vidi se da mogu kad hoce, ali ih netko ustvari treba na to ''natjerati'', malo uzdrmati. Lijepo bi bilo jednom i vidjeti jednostavnu, sigurnu, uvjerljivu predstavu i pobjedu, pa do kraja krenuti jos jace.
...Život za Široki...
Lani je Sunjic cekao hoce li se rjesiti status Drpica,da je Drpic na ljeto otisao i Sunjic bi put njemacke umjesto njega ovako njemci nisu htjeli gomilat igrace!
HSK Zrinjski Mostar
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa moze i Sunjic, nije problem.
Bolje cemo mi to prodati kasnije. 

...Život za Široki...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
vi jos uvijek ne mozete pobjediti nikoga,ako ni u nedjelju ne pobjedite onda stvarno niste za evropu
- Neprilagodjen
- Kontakt:
sutra gubite bod ili tri od laktasa a te bodove vam vraca leotar u slijedecem kolu i celik ispada
- Neprilagodjen
- Kontakt:
pa zna se na sta sam mislio,najvjerovatnije ce biti nerijeseno i svi zadovoljni,laktasi ostaju u ligi,vama 4 boda iz slijedeca dva kola a leotaru pare
danas poslat laktase u 2. ligu 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Evander, MikiPirs, rishovski i 26 gostiju.