FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li neko da prokomentariše da li je Sarajevo uopste zasluzilo da pobijedi ili je ovo realan rezultat?
Zanima me realno vidjenje nekoga ko je bio na utakmici.
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Da je na golu Sirokog, stajao bilo koji drugi golman Sarajevo bi dobilo ... ovaj 'ladno sve vadio ...
Mislim da sam ja donekle u svom postu spomenuo to,da je Siroki do sada najkvalitetnija ekipa koja je gostovala na Kosevu,mada da im golman nije branio cudesno vjerovatno bi bio drugaciji rezultat,ali nemoze se reci da su nezasluzeno dosli do bodova...Mr Plummer je napisao/la:Ima li neko da prokomentariše da li je Sarajevo uopste zasluzilo da pobijedi ili je ovo realan rezultat?
Zasluzili su bod jel su odigrali odlicnu utakmicu,ali moram naglasiti da im je golman bio cudesan i da je najzaslusniji sto su samo 1 gol primili
Utakmica ko utakmica moze dobiti visoku ocjenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ti nisi navijac niti ces ikada biti to samo da zna, mozda za promjenu nekad da odes na tekmu!miky_hz je napisao/la:Neznam ne pitam se nista,obicni sam navijac koji je iznio svoje vidjenje dogadjaja...sad jel ispravno ili ne necu da komentarisem desilo se sta se desilo...
Znas kako je jedna grupa kad krene odma masa krene za njom,a vjeruj da nista nije bilo ni planirano niti nesto slicno al eto...sad glupo se pravdati i pricati price u krug a i vala glupo je da ja govorim u ime grupe ljudi
A i misljenja sam da netrebamo ovdje o tome pricati nek vodi brigu o tome ko je zaduzen za to,svi sad znaju sta je bilo sta se desilo svaka dalja prica o tome nicemu nece doprinjeti
eh ovo sada sam nasao
Sarajevo danas igra veoma bitnu utakmicu sa direktnim konkurentom za mjesta u Evropi ove godine ali i utakmicu sa največim emotivnim nabojem. Prošlo je nešto više od 6 mjeseci od velike tragedije i pogibije našeg Vedrana, momka koji je izgubio život samo zato što je krenuo u Široki brijeg da bodri svoje Sarajevo. Pozivamo sve ljude kojima je Sarajevo u srcu da danas budu na stadionu Asim Ferhatović Hase.
Igrači i stručni štab obečali su ostaviti srce na terenu ali ništa manje ni ne očekujemo jer danas je dan kada svi moramo biti kao jedan, dan kada svi moramo ostaviti srce na terenu i tribinama i pokazati da sjećanje na Vedrana nikada neće umrijeti. Danas moramo pokazati da nismo nacionalisti i huligani kao oni koji su nas dočekali 04.10.2009. Danas se moramo izdići iznad toga i pokazati koliko volimo svoje Sarajevo.
Utakmica počinje u 17:00 sati.
Sarajevo danas igra veoma bitnu utakmicu sa direktnim konkurentom za mjesta u Evropi ove godine ali i utakmicu sa največim emotivnim nabojem. Prošlo je nešto više od 6 mjeseci od velike tragedije i pogibije našeg Vedrana, momka koji je izgubio život samo zato što je krenuo u Široki brijeg da bodri svoje Sarajevo. Pozivamo sve ljude kojima je Sarajevo u srcu da danas budu na stadionu Asim Ferhatović Hase.
Igrači i stručni štab obečali su ostaviti srce na terenu ali ništa manje ni ne očekujemo jer danas je dan kada svi moramo biti kao jedan, dan kada svi moramo ostaviti srce na terenu i tribinama i pokazati da sjećanje na Vedrana nikada neće umrijeti. Danas moramo pokazati da nismo nacionalisti i huligani kao oni koji su nas dočekali 04.10.2009. Danas se moramo izdići iznad toga i pokazati koliko volimo svoje Sarajevo.
Utakmica počinje u 17:00 sati.
hmm dejo(golman) djete bubamare i koliko se sjecam navijac sarajeva neam pojma odakle u sirokom jng vjerovatno nikad nije dobio sansu kod vas...miky_hz je napisao/la:Mislim da sam ja donekle u svom postu spomenuo to,da je Siroki do sada najkvalitetnija ekipa koja je gostovala na Kosevu,mada da im golman nije branio cudesno vjerovatno bi bio drugaciji rezultat,ali nemoze se reci da su nezasluzeno dosli do bodova...Mr Plummer je napisao/la:Ima li neko da prokomentariše da li je Sarajevo uopste zasluzilo da pobijedi ili je ovo realan rezultat?
Zasluzili su bod jel su odigrali odlicnu utakmicu,ali moram naglasiti da im je golman bio cudesan i da je najzaslusniji sto su samo 1 gol primili
Utakmica ko utakmica moze dobiti visoku ocjenu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Da znam za to da je iz Sarajeva neznam jeli bio ikada kod nas mada me nebi cudilo da nisu prepoznali njegovu kvalitetu,cak je nakon nereda u Sirokom on u pritvor nasim navijacima donosio hranu
Stvarno odlican golman bez sumlje po danas prikazanom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ChelseaFann11
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Neznam ne pitam se nista,obicni sam navijac koji je iznio svoje vidjenje dogadjaja...sad jel ispravno ili ne necu da komentarisem desilo se sta se desilo...
Znas kako je jedna grupa kad krene odma masa krene za njom,a vjeruj da nista nije bilo ni planirano niti nesto slicno al eto...sad glupo se pravdati i pricati price u krug a i vala glupo je da ja govorim u ime grupe ljudi
A i misljenja sam da netrebamo ovdje o tome pricati nek vodi brigu o tome ko je zaduzen za to,svi sad znaju sta je bilo sta se desilo svaka dalja prica o tome nicemu nece doprinjeti
na ovom forumu nijedan komentar nicemu ne doprinosi..takodjer i ja sam reko svoje misljenje, jest da je mozda ispalo to sramota sto ste uradili ali vas u potpunosti podrzavam..identicna situacija je bila u nasem klubu dok se kompletna uprava nije promijenila i prema tome znam kako vam je..
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
Ajde prestani da filozofiras vise ovdje cijeli dan smarasmiky_hz je napisao/la:Da znam za to da je iz Sarajeva neznam jeli bio ikada kod nas mada me nebi cudilo da nisu prepoznali njegovu kvalitetu,cak je nakon nereda u Sirokom on u pritvor nasim navijacima donosio hranu
-
- Kontakt:
Upozorenje pred BAN!no limit je napisao/la:Ajde prestani da filozofiras vise ovdje cijeli dan smarasmiky_hz je napisao/la:Da znam za to da je iz Sarajeva neznam jeli bio ikada kod nas mada me nebi cudilo da nisu prepoznali njegovu kvalitetu,cak je nakon nereda u Sirokom on u pritvor nasim navijacima donosio hranu
Jedini koji ovdje smara si TI!
Ordem e progresso
u prvom poluvremenu 3,4 100% prilike,ali je odlican bio golman zeljeMr Plummer je napisao/la:Ima li neko da prokomentariše da li je Sarajevo uopste zasluzilo da pobijedi ili je ovo realan rezultat?
pred kraj prvog poluvremena,stisno siroki,kasnije us nam go zabili,odlicna akcija,hrgovic nabacio,neko je sam bio,brazilac moguce,i glavom u raslje,alaim nije mogao nista uradiit
siroki odlicno odigrao,mozda i najbolja ekipa na kosevu ove sezone(gostujuca)
bod najrealniji
da su igraci sarajeva trcali cijelu utakmicu onako kako su trcali kad su ih navijaci zaganjali,sigurno bi i rezultat bio drugaciji
- vendetta87
- Kontakt:
Širokog kume, Širokog....otok je napisao/la:u prvom poluvremenu 3,4 100% prilike,ali je odlican bio golman zeljeMr Plummer je napisao/la:Ima li neko da prokomentariše da li je Sarajevo uopste zasluzilo da pobijedi ili je ovo realan rezultat?
pred kraj prvog poluvremena,stisno siroki,kasnije us nam go zabili,odlicna akcija,hrgovic nabacio,neko je sam bio,brazilac moguce,i glavom u raslje,alaim nije mogao nista uradiit
bod najrealniji
da su igraci sarajeva trcali cijelu utakmicu onako kako su trcali kad su ih navijaci zaganjali,sigurno bi i rezultat bio drugaciji
Kratko i jasno.Sanse iz prvog poluvremana su nam se obile o "glavu".Golmanu skidam kapu a i igracima sirokog koji su odigrali veoma kvalitetno.Jos jednu konstataciju da kazem glede dude,koji je toliko glup potez napravio da je to za ginisa.Nakon zutog kojeg je dobio u prvom poluvremenu on rusi covjeka s ledja iako su tu jos 3 nasa igraca.i to na centru terena.NISAM MOGAO DA VJERUJEM.Nakon toga vise od 20 minuta sa igracem manje smo jos i dobro igrali i stvorili par veoma dobrih sansi.Oneredima necu jer nema smisla.otok je napisao/la:u prvom poluvremenu 3,4 100% prilike,ali je odlican bio golman zeljeMr Plummer je napisao/la:Ima li neko da prokomentariše da li je Sarajevo uopste zasluzilo da pobijedi ili je ovo realan rezultat?
bod najrealniji
do menevendetta87 je napisao/la:Širokog kume, Širokog....otok je napisao/la:u prvom poluvremenu 3,4 100% prilike,ali je odlican bio golman zeljeMr Plummer je napisao/la:Ima li neko da prokomentariše da li je Sarajevo uopste zasluzilo da pobijedi ili je ovo realan rezultat?
bod najrealniji
ali je i sehic dobar

- vendetta87
- Kontakt:
do menevendetta87 je napisao/la:Širokog kume, Širokog....otok je napisao/la: u prvom poluvremenu 3,4 100% prilike,ali je odlican bio golman zelje
bod najrealniji
ali je i sehic dobar

Ma šta dobar, odličan!Hehe

Samo da pitam da li je stadion puno havarisan.Mislim jel se još šta osim stolica razbilo?
-
- Kontakt:
Ma šta dobar, odličan!Hehevendetta87 je napisao/la:do menevendetta87 je napisao/la:Širokog kume, Širokog....otok je napisao/la: u prvom poluvremenu 3,4 100% prilike,ali je odlican bio golman zelje
bod najrealniji
ali je i sehic dobar

Samo da pitam da li je stadion puno havarisan.Mislim jel se još šta osim stolica razbilo?[/quote]
loza je razvaljena i oni mostovi na sjeveru kod kanala

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
zar nisu mostovi betonski sta su macole u stadion unjeli neka i treba sve to i zbog uprvae a i pokojnog vedranaHipergotiva je napisao/la:
svoj ti pos'o !
- vendetta87
- Kontakt:
Ma ono drveno preko kanala ja mislimGrbavica moj zivot je napisao/la:zar nisu mostovi betonski sta su macole u stadion unjeli neka i treba sve to i zbog uprvae a i pokojnog vedranaHipergotiva je napisao/la:
Nema šanse poslije ovog da sutra ostane na svojim udubljenim stolicama trenutna **** uprava. Jedva čekam sutra...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ja se sjecam da su na zapadu i jugu betonskivendetta87 je napisao/la:Ma ono drveno preko kanala ja mislimGrbavica moj zivot je napisao/la:zar nisu mostovi betonski sta su macole u stadion unjeli neka i treba sve to i zbog uprvae a i pokojnog vedranaHipergotiva je napisao/la:

evo izgleda da su metalni

svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 41 gost.