Mislim da su sve kamere angažovali da snimaju Papu, nešto su se qrčili da će imati program 13 sati i 200 000 kamera širom grada tako da sumnjam da će i dnevnik da bude sutraphily je napisao/la:hoce li biti prenos sutrasnje tekme ??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mislim da su sve kamere angažovali da snimaju Papu, nešto su se qrčili da će imati program 13 sati i 200 000 kamera širom grada tako da sumnjam da će i dnevnik da bude sutraphily je napisao/la:hoce li biti prenos sutrasnje tekme ??
Kad je sve tako, čudim se kako ga i Raiola ne otkači. Ipak se on bavi velikim dečkima.Goalgetter je napisao/la:Sve vise dobivam dojam da je kontao platiti za poziv u reprezentaciju, da bi lakse pronasao klub. Inace nisam za ovakve teorije zavjere ali je realno momak prevara igraca, kojeg cupa samo ovaj Mino Raiola i koji mu je organizovao kamaru probnih treninga kod Hulla, Rennesa, Olympaciosa.. Ne znam po kojem parametru je on zasluzio poziv u repku. Ni u mladom timu Ajaxa nije igrao haman nikako.Cartman je napisao/la:Prevara od igraca.theKuPuS je napisao/la:zna li iko sta je bilo sa jagodicevim Bobanom lazicem? jedno vrijeme je bio u medijima svaki 3. dan
Cartman je napisao/la:Ma prestao igrat bajo moj, ima 40 i kusur godina.Sabinho je napisao/la:A gdje je sad taj Boban?
"Sretan sam što mi karijera ide uzlaznom putanjom. Prelazak u redove Red Bull Salzburga predstavlja korak naprijed, a cijeli posao oko potpisivanja ugovora bit će završen u narednim danima", kazao je Prevljak za SportSport.ba.
Da ,po nekima je bio 3-4 opcija u U21!jasmin10 je napisao/la:Bravo Smaile! Gdje su sada oni sto su govorili da Smail nema šanse da potpiše za Salzburg?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine prije dva dana stigla je u Čitluk gdje se priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a danas su Zmajići odigrali prijateljski susret sa Crnom Gorom, koji je završio bez pobjednika (0:0).
U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je posljednju provjeru pred kvalifikacioni meč sa Norveškom, a veliki razlog za tvrdu utakmcu bez golova sigurno da je bilo jako teško vrijeme za igru u Čitluku.
U redovima našeg nacionalnog tima u današnjoj utakmici istakli su se Amir Hadžiahmetović, Damir Sadiković, te Haris Hajradinović.
Bosna i Hercegovina-Crna Gora 0:0
Stadion: „Bare“, Čitluk.
Sudija: Dejan Jakimovski (Makedonija).
Pomoćnici: Dejan Nedeloski i Isa Emurli (Makedonija).
4. sudija: Antoni Bandić (Bosna i Hercegovina).
Bosna i Hercegovina: Kenan Pirić, Adis Omerbašić, Kerim Memija, Haris Hajradinović, Marko Mihojević, Luka Miletić, Damir Sadiković, Amir Hadžiahmetović, Nikola Jelisić, Amar Rahmanović, Armin Hodžić. Selektor: Darko Nestorović.
Crna Gora: Marko Kordić, Momčilo Raspopović, Andrija Vukčević, Igor Vujačić, Goran Milojko, Vukan Savičević, Nebojša Kosović, Marko Janković, Mirnes Pepić, Luka Đorđević, Aleksandar Boljević. Selektor: Mojaš Radonjić.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, hurem i 16 gostiju.