Joj gluposti mati mila, kakve idiotarije prolaze kao 'testovi'....žalosno!treci je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ePKZLTPTDd8[/youtube]
al ga brat testira
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ne znam ima li sta na YT, no vrlo je jednostavno, nadji ovdje: http://www.sammobile.com/firmwares/ sistem koji odgovara za tvoj telefon i ispod svakog imas sta ti treba i kako se radi, samo prvo skini drivere za svoj telefon na kompjuter, odradi backup svega i prebaci sve na kompjuter i omoguci USB debugging (to imas u postavkama u developer options)... Ako bude sta nejasno ili ti jos sta bude trebalo objasniti, javi slobodno, objasnicu ti sve korak po korak ako zatreba, niko se nije rodio naucenultrassa1921 je napisao/la:@anonimni a kako ,jel ima neki tutorijal na yt ako ima postavi ako nije frka?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

EDIT: Koliko vidjeh, ovdje: imas i kroz video sve objasnjeno, nije nikakav bauk, pogledaj video, procitaj instrukcije pazljivo i kreni lagano, za desetak minuta bi sve trebalo biti gotovo

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ultrassa1921
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ali u tebe je stock rom jel tako ? posto vidim da si postavljao ovu stranicu http://www.sammobile.com , ali tu nema za moj telefon, tj kod odabira drzave nema BiH uopsteanonimni je napisao/la:Ja ga flashao preko Odina, postavljao sam ovdje nekad screenshotDosta dobro radi, u pocetku sam imao problema s baterijom, ali se kasnije stabilizovala i nemam Priority mode koji se spominjao uz Lollipop
Sve u svemu, ja prezadovoljan, ako ni kod tebe jos nema Lollipopa, flashaj ga Odinom i ne bi se trebao pokajati
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
jeste, stock ROM je kod mene... ja sad gledao i ima BiH (odnosno nasih operatera) kod Notea 2, al' nema Lollipopa 
pogledaj ako ima Lollipop i slobodno ga instaliraj, nece se nista lose desiti, jedino sto su drugacije fabricke aplikacije, ali rootaj Note i brisi ih ili ih jednostavno ne koristi, ostalo je manje bitno... i pripazi da je striktno za taj tvoj Note (GT-N7100 je cini mi se ovaj Note sto se kod nas moze kupiti, ali imas vise verzija, ti znas koja je kod tebe
)

pogledaj ako ima Lollipop i slobodno ga instaliraj, nece se nista lose desiti, jedino sto su drugacije fabricke aplikacije, ali rootaj Note i brisi ih ili ih jednostavno ne koristi, ostalo je manje bitno... i pripazi da je striktno za taj tvoj Note (GT-N7100 je cini mi se ovaj Note sto se kod nas moze kupiti, ali imas vise verzija, ti znas koja je kod tebe

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
U mene je N7105 verzija, nema nasih operatera gledao sam ja vec ne brinianonimni je napisao/la:jeste, stock ROM je kod mene... ja sad gledao i ima BiH (odnosno nasih operatera) kod Notea 2, al' nema Lollipopa
pogledaj ako ima Lollipop i slobodno ga instaliraj, nece se nista lose desiti, jedino sto su drugacije fabricke aplikacije, ali rootaj Note i brisi ih ili ih jednostavno ne koristi, ostalo je manje bitno... i pripazi da je striktno za taj tvoj Note (GT-N7100 je cini mi se ovaj Note sto se kod nas moze kupiti, ali imas vise verzija, ti znas koja je kod tebe)

Ako tu izadje Lollipop za moj Note, nabacicu ga, ako ne sacekacu OTA update aBd

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar nije otkazano lizalo za Note 2 uredjaje?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
procackaj malo s custom romovima, a kad izadje ofisl lollipop, ako izadje, lako ga je nabaciti preko odinaPapastathopoulos je napisao/la:Cujem to evo od tebe
Moze jedno pitanje ?
ZNa li netko mozda kako ide touch screen,screenshoot za mobitel.u pitanju je prestigio multiphone 5044
ZNa li netko mozda kako ide touch screen,screenshoot za mobitel.u pitanju je prestigio multiphone 5044
Home tipka+tipka za paljenje/gašenje
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
tako je u svakom mobitelu,ali u prestigia nije..probo sam nekoliko puta nije to...
Čudno... Probaj neku od aplikacija za screenshot s Google Playa, npr. ovu: https://play.google.com/store/apps/deta ... screenshot , ako ne bude radila, traži drugu, valjda će sa nekom od njih moći...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Donnie Darko
- Kontakt:
Probaj tipku za pojacavanje zvuka + tipku za paljenje gasenje
Power button & volume -
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
treci je napisao/la:Power button & volume -
Hvala stari

Nista drugKpbKaka22 je napisao/la:treci je napisao/la:Power button & volume -
Hvala stari

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
jer neki znaju zašto
jer neki znaju zašto

- Papastathopoulos
- Kontakt:
sacekacemo mi ofisl aBd..QUARESMA 18<<< je napisao/la:procackaj malo s custom romovima, a kad izadje ofisl lollipop, ako izadje, lako ga je nabaciti preko odinaPapastathopoulos je napisao/la:Cujem to evo od tebe
nego, u vezi punjaca, zanima me jedna stvar...sta gledati na punjacu da bi imao sto brze punjenje ? da li ono "output pa 0.7A ili 1A ili 2A" itd ?
moze preporuka za neki mobitel sa tipkama
, gledam ovaj BlackBerry Q10 nije los , da li nudi telokom ovakve mobitele ili bar slicne ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.