Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Falit će mi te mišićave noge u šorcu 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Fali mu suskavacPonos Torina je napisao/la:Colin Pascoe is set to follow Mike in leaving the club![]()
![]()
![]()
podsjeca na Safeta![]()
![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kada se samo sjetim kako smo zgazili QPR pod njegovim vodstvom. Inače, to je jedan od rijetkih svijetlih trenutaka Liverpula u posljednje 3 godine. Peksin je tada bio bolestan.
Kocka je bačena
Da malo potpalimo vatru.James Milner created more chances than Juan Mata this season, recorded more assists than Mesut Ozil & scored more goals than Cesc Fabregas.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Sami Hyppia, Bolo Zenden i Rene Meulesteen su imena koja se najvise spominju kao zamjene za Marsha i Pascoea
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mislis od Mate koji, koliko sam ja barem primijetio, nije se naigrao u prvom dijelu sezone, od Ozila koji je bio jako dugo povrijedjen i od Cesca ciji primarni zadatak nije zabijanje golova nego asistencije ?Bertrand je napisao/la:Da malo potpalimo vatru.James Milner created more chances than Juan Mata this season, recorded more assists than Mesut Ozil & scored more goals than Cesc Fabregas.

Ali smatram da ce on biti dobro pojacanje ( dobro u odnosu na to sta smo dovodili zadnjih par godina ), samo da ne bude najplaceniji igrac u ekipi

A 90% prosle sezone ?Hendo je napisao/la:Kada se samo sjetim kako smo zgazili QPR pod njegovim vodstvom. Inače, to je jedan od rijetkih svijetlih trenutaka Liverpula u posljednje 3 godine. Peksin je tada bio bolestan.
ZZ
Ponos Torina je napisao/la:podsjeca na Safeta![]()
![]()

Hrvatski portali(listovi) navode da smo dog transfer kovacica hmmm
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prema izjavama brojnih engleskih ali i hrvatskih medija, sve dogovoreno oko Kovačića, 18 miliona funti.
At the end of the storm there's a golden sky..
- JackRaven7
- Kontakt:
Liverpool are considering a move for Burnley full-back Kieran Trippier after seeing a bid for Southampton's Nathaniel Clyne rejected. (The Times)
Dva pojacanje iz burnleya hahah e ne vjerujem
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Izgleda da se u klub vraca Pako Ayestaran, bivsi asistent Rafe u periodu 2004-07. Prosle sezone osvojio trostruku krunu sa Maccabijem kao menadzer.
Ne vjerujem previse u to, mada bi bio dobro rjesenje. Vidio sam da je to jedino Mirror objavio, a ovi blizi klubu nisu nista pisali o tome. Ne vjerujem jer je covjek kao menadzer Maccabija osvojio trostruku krunu i.ne vidim zasto bi pristao na ulogu pomocnika. Sigurno ce imati i bolje ponude. Nije nemoguce i treba sacekati i vidjeti konkretnije informacije. Zasad je sve nagadjanje i koliko sam shvatio, nije bilo kontakta ni sa jednim kandidatom. Barem niko nije pisao o tome.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
On je vec otisao iz Maccabija.keno94 je napisao/la:Ne vjerujem previse u to, mada bi bio dobro rjesenje. Vidio sam da je to jedino Mirror objavio, a ovi blizi klubu nisu nista pisali o tome. Ne vjerujem jer je covjek kao menadzer Maccabija osvojio trostruku krunu i.ne vidim zasto bi pristao na ulogu pomocnika. Sigurno ce imati i bolje ponude. Nije nemoguce i treba sacekati i vidjeti konkretnije informacije. Zasad je sve nagadjanje i koliko sam shvatio, nije bilo kontakta ni sa jednim kandidatom. Barem niko nije pisao o tome.
Ako je vec otputen Pascoe a Rodgers nije, onda je jedino logicno da se zeli dovesti neko sa iskustvom i trofejima iza sebe, neko ko ima svoju filozofiju i na taj nacin utjecati na Rodgersa..A osim toga Pako je veliki navijac LFCa i mislim da cak i boravi u Liverpoolu.
Kao zamjena za marsha tu je Inglethorpe. Vidjecemo sta ce na kraju biti ja se nadam da je ovo istina. Otkad je Pako otisao i posvadjao se sa Rafom mi smo lagano i krenuli u provaliju, sjetimo se kako je ekipa bila fizicki mocna u to vrijeme, mozda top1 u evropi, strasan presing i jaka odbrana...
- JackRaven7
- Kontakt:
Coutinho i Marković strijelci
A možda se ispostavi kao relevantno što je i Mateo zabio za kockaste
)

A možda se ispostavi kao relevantno što je i Mateo zabio za kockaste

Kutija carobnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.