FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 21 apr 2010, 18:06

pa jedno tu i mogu pratiti :(
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 21 apr 2010, 18:07

1:1 široki uvalio

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 21 apr 2010, 18:07

johnnyHZ je napisao/la:pa jedno tu i mogu pratiti :(
1:1 na kosevu :|
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 21 apr 2010, 18:54

ULETILI PITARI NA TEREN

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 21 apr 2010, 18:57

Kakvo je bilo sudjenje ?
× Plava krv ispod koze ×

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 21 apr 2010, 18:58

Ja mislio samo ovi iz zapadnog Mostara seljaci ali vidim grijesim, haj da ste bar vi unistavali svoj stadion nego gradski ccc, nista ne razmisljate tom glavom
Mes Que Un Club

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 apr 2010, 18:59

amertiger je napisao/la:Ja mislio samo ovi iz zapadnog Mostara seljaci ali vidim grijesim, haj da ste bar vi unistavali svoj stadion nego gradski ccc, nista ne razmisljate tom glavom
nije unistavan stadion,nego su seprobijali do loze svecane gdje sjede KURVE OD LJUDI
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 apr 2010, 19:03

SRAMOTA !!!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 21 apr 2010, 19:04

johnnyHZ je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Ja mislio samo ovi iz zapadnog Mostara seljaci ali vidim grijesim, haj da ste bar vi unistavali svoj stadion nego gradski ccc, nista ne razmisljate tom glavom
nije unistavan stadion,nego su seprobijali do loze svecane gdje sjede KURVE OD LJUDI
ENO HAOS OKO STADIONA ULETILI SPECIJALCI

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 21 apr 2010, 19:06

Ginem za Sarajevo, ali danas su trebali pobjedit. Makar u ime Vedrana Puljića.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 21 apr 2010, 19:07

Ako ko nema sta pametno napisat,bolje da ne komentarise nista nisu vasa posla. Pozdrav ;)
NON MOLLARE MAI

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 apr 2010, 19:35

SVAKA RASPRAVA O NAVIJAČIMA REZULTIRAĆE BANOVIMA.

dobro je više, ima foruma koji se time bave, ovo nije jedan od njih.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2010, 19:48

Bas sam mislio da napisem situaciju koja je bila al eto necu posto je admin upozorio vjerovatno se pisalo sve i svasta,ugl samo da se zna da ulijetanje nije imalo nikakve veze sa ljudima iz Sirokog da neko mozda nebi pomislio da se vraca zbog svega sto je bilo sta vise ni jedna ama bas ni jedna rijec od navijaca nije bila upucena Sirokom niti su se pjevale takve pjesme...

Btw cestitke igracima Sirokog iz mog gledista do sada najbolja ekipa koja je igrala na Kosevu,znaci 90 min su igrali otvoren fudbal uopste nije bilo nekog taktiziranja sa njihove strane,utakmica bas otvorena sa nekoga sa strane vjerovatno i lijepa za oko bilo...publike je bio solidan broj znaci sama utakmica ko utakmica od mene moze dobiti visoku ocjenu,to sto nasi nisu uspjeli pobjediti to je vec drugo,inace golman vam je vrhunski skinuo je drama nekih suteva

To bi bilo to ukratko ostale stvari netreba ovdje komentarisati,samo se nadam da su guzonje iz kluba shvatili da svako njihovo oduglovacenje vezano sa povlacenjem i sama kandidatura nekih sadasnjih clanova uprave da i dalju ostane ce dovoditi do ovakvih i slicnih stvari...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 21 apr 2010, 19:53

pa ja sam sad na temi sirokog rekao , kako ce varesanovic opravdat izjavu sve osim pobijede je ravno katastrofi , o kakvoj on katastrofi govorii bas cu da vidim hocel se sta desit il tresla se gora rodio se mis aa rekao sam cestitam navijacima sarajeva na fer bodrenju to sam mislio sto nije bilo nista upuceno sirokom jer nisu igraci sirogok ni za sta krivi pozdrav

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 21 apr 2010, 20:04

navijac sam vaseg vjecitog rivala i mogu reci da vas apsolutno podrzavam u ovome sto ste uradili..podhitno trebate pokrenuti neku akciju protiv uprave..zao mi je zbog rezultata, ali da je bilo ko pobijedio nebi bilo nezasluzeno..nadam se da cemo na kraju zajedno u evropu...
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2010, 20:11

Da dodam jos jednu stvar koja je zaista bizarna i tesko da je neko moze zamisliti,ali je nestalo karti za sjever a sjever nije bio pun skroz dali treba reci razlog zasto je falilo karti naravno upravi danas nije odgovarao pun sjever jel je sutra izborni dan prpa je uradila svoje,i glavni i osnovni razlog zasto se nije dozvoljavalo kamerama da prenose nase utakmice je iz razloga jel su kolko tolko zeljeli sakriti to prozivanje navijaca prema njima

Mislim kud dalje i o cemu dalje da se razgovara ako u jednom trenutku dodje navijac i hoce da kupi kartu ovaj mu kaze nema,a moze stati jos 1000-1500 ljudi minimalno...i kako covjek da ostane hladan na sve mislim vrlo vrlo tesko...

Al nek im je na cast dabogda im se sve vratilo negdje drugo i njima i velikoj vecini igraca osim mozda 2-3 igraca koji su se stvarno borili...

IZDALI STE VEDRANA
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 apr 2010, 20:15

Drama na Koševu se polako stišava, tako da bi i igrači uskoro trebali izaći iz svalačionica. Kako saznaje naš portal, jedan od igrača Sarajeva je povrijeđen prilikom naleta navijača bordo tima, a radi se najvjerovatnije o Faruku Ihtijareviću.
Treba dodati da su skoro svi automobili od igrača koji su se nalazili ispred stadiona polupani.

Podsjetimo, čim je sudija odsvirao kraj utakmice na Koševu, nastao je pravi haos. Navijači Sarajeva sa sjeverne tribine, ostalo je na tribini tek njih petstotinjak, uletili su na teren i jurnuli prema igračima Sarajeva uzvikujući: Izdali ste Vedrana...
Policija je uspijela zapriječiti ulaz u svlačionice, a svi igrači i stručni štabovi obje ekipe sa terena su uspjeli umaći u ssvlačionice na istočnoj tribini.

Nakon što je policija krenula u kontranapad, navijači su jurnuli prema zaštitarima na zapadnoj tribini. Jedan od zaštitara nije uspio pobjeći, zvjerski je premlaćen od strane razjarene mase huligana.

Dvojica njegovih kolega uspjela su pobjeći. Nakon što su premlatili zaštitara, huligani su demolirali loža stadiona Koševo na zapadnoj tribini. Tek nakon toga policija je ih je uspjela rastjerati.

I prije utakmice navijači Sarajeva su diviljali. Dio njih se priključio protestima koji su se održavali pred Vladom Federacije BiH. Pored rušilačkog ponašanja, nekoliko huligana u dresovima FK Sarajevo nasilno su oteli i potom odnijeli fotoaparat jednog novinskog fotoreportera.

Ovaj incident u režiji huligana koji sebe nazivaju navijačima Sarajeva nije jedini koji su napravili ove sezone.
BosnaE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 apr 2010, 20:23

miky_hz je napisao/la:Da dodam jos jednu stvar koja je zaista bizarna i tesko da je neko moze zamisliti,ali je nestalo karti za sjever a sjever nije bio pun skroz dali treba reci razlog zasto je falilo karti naravno upravi danas nije odgovarao pun sjever jel je sutra izborni dan prpa je uradila svoje,i glavni i osnovni razlog zasto se nije dozvoljavalo kamerama da prenose nase utakmice je iz razloga jel su kolko tolko zeljeli sakriti to prozivanje navijaca prema njima

Mislim kud dalje i o cemu dalje da se razgovara ako u jednom trenutku dodje navijac i hoce da kupi kartu ovaj mu kaze nema,a moze stati jos 1000-1500 ljudi minimalno...i kako covjek da ostane hladan na sve mislim vrlo vrlo tesko...

Al nek im je na cast dabogda im se sve vratilo negdje drugo i njima i velikoj vecini igraca osim mozda 2-3 igraca koji su se stvarno borili...

IZDALI STE VEDRANA
mah ok skidate upravu ali ste to trebali sutra kad bude ta sjednica ovako sami sebi skacete u stomak iz sedmice u sedmicu neki problemi sa hordama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 21 apr 2010, 20:26

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ginem za Sarajevo, ali danas su trebali pobjedit. Makar u ime Vedrana Puljića.
Ja sam ovim remijem zadovoljan jer 3 i 4 su nam se primakli samo bod.Ali volio bih da je sarajevo pobjedilo samo radi vedrana,ali ovo na kraju je stvarno fuj

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2010, 20:31

Neznam ne pitam se nista,obicni sam navijac koji je iznio svoje vidjenje dogadjaja...sad jel ispravno ili ne necu da komentarisem desilo se sta se desilo...

Znas kako je jedna grupa kad krene odma masa krene za njom,a vjeruj da nista nije bilo ni planirano niti nesto slicno al eto...sad glupo se pravdati i pricati price u krug a i vala glupo je da ja govorim u ime grupe ljudi

A i misljenja sam da netrebamo ovdje o tome pricati nek vodi brigu o tome ko je zaduzen za to,svi sad znaju sta je bilo sta se desilo svaka dalja prica o tome nicemu nece doprinjeti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, ristagrad i 57 gostiju.