Steph je napisao/la:Samo da pohvalim Holetovu bradu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
 Ne ide ti u prilog ta slika nikako.
 Ne ide ti u prilog ta slika nikako.Dzoni je napisao/la:Ne ide ti u prilog ta slika nikako.

Sve što ih znam, manje su se brijali poslije vojske.Moj stari prvi, 6 mjeseci se nije obrijo, nakon što je odslužio vojskubulbasor je napisao/la:Ima li forumasa da su sluzili vojni rok? Tamo se vecina ljudi nauci brijati svaki dan i ostaje navika do kraja zivota.

pa normalno...dokur.či brijanjeDex je napisao/la:Sve što ih znam, manje su se brijali poslije vojske.Moj stari prvi, 6 mjeseci se nije obrijo, nakon što je odslužio vojskubulbasor je napisao/la:Ima li forumasa da su sluzili vojni rok? Tamo se vecina ljudi nauci brijati svaki dan i ostaje navika do kraja zivota.
 ja radio pos'o gdje sam se mor'o brijati svaki dan i poludio bio
 ja radio pos'o gdje sam se mor'o brijati svaki dan i poludio bio   

I za bradu i kosu, ima da podesis velicinu od 1 mm do 23 mm, Philips-ova, ja prezadovoljan. Lahko je i ocistiti, naprijed se ono lagano skida.
 I za bradu i kosu, ima da podesis velicinu od 1 mm do 23 mm, Philips-ova, ja prezadovoljan. Lahko je i ocistiti, naprijed se ono lagano skida.
E moj SvetiSveti je napisao/la:Nemaci brade su provjereno najveci hejteri na forumu, ukljucujuci i Dzonija koji je kao nemac brade konacno zasluzio da se nadje na ignore listi. I pazi, ako sta odgovoris znaci da ti je krivo

Dzoni je napisao/la:Ne ide ti u prilog ta slika nikako.
 Sta se bolan gicas, ajde, nisi ni prvi ni posljedni koji je stavljen pod necije gnjavatore
 Sta se bolan gicas, ajde, nisi ni prvi ni posljedni koji je stavljen pod necije gnjavatore 

messilla je napisao/la:Dzoni
 dobro necu ga vise.
 dobro necu ga vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.