Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Grand Slam
ovo će Nole završiti za pola sata sutra
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nastavlja se u 13h.
Djokovic je ispustio 3-0 svojim glupostima, pa se mozhe reci da mu je prekid bio potrebniji.
Murray je igrao ochajno do mestimichno loshe cca 70% mecha, ali je uspeo da prezhivi i odvede mech u 4. set na cojones i na brainfart Djokovica.
U nastavku je sve otvoreno, s tim da Djokovic sebi mozhe da dopusti loshiji start, a Murray - ne.
BTW, smeshni ste svi vi koji komentarishete Banjca. O njemu je sve shto treba odavno napisano i on je sramota za profesiju kojom se bavi.
Prebacite lepo na britanske komentatore ili potrazhite tekmu na nekom normalnijem mestu, umesto shto iz turnira u turnir izneverujete na 10ak stranica.
Djokovic je ispustio 3-0 svojim glupostima, pa se mozhe reci da mu je prekid bio potrebniji.
Murray je igrao ochajno do mestimichno loshe cca 70% mecha, ali je uspeo da prezhivi i odvede mech u 4. set na cojones i na brainfart Djokovica.
U nastavku je sve otvoreno, s tim da Djokovic sebi mozhe da dopusti loshiji start, a Murray - ne.
BTW, smeshni ste svi vi koji komentarishete Banjca. O njemu je sve shto treba odavno napisano i on je sramota za profesiju kojom se bavi.
Prebacite lepo na britanske komentatore ili potrazhite tekmu na nekom normalnijem mestu, umesto shto iz turnira u turnir izneverujete na 10ak stranica.
Bosnian_Serb je napisao/la:Msm u 13hVolvic je napisao/la:Jel se zna kada se nastavlja match?
Finale zena je u 15h...
Hvala, momcino

Zar je moglo drugačijeMaGiCa je napisao/la:Djokovic je ispustio 3-0 svojim glupostima

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zao mi je kad vidim da je publika uvijek protiv Djokovica. Pa covjek je ipak prvi teniser svijeta. Pocet cu navijat za njega zbog toga.
Ali dobro su rekli strucnjaci da je za klasu bolji od Andya. Spasi ga prekid. Sutra bi trebao uzeti.
Ali dobro su rekli strucnjaci da je za klasu bolji od Andya. Spasi ga prekid. Sutra bi trebao uzeti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
odličan avatar... samo volas i pored velike borbe izgubi na kraju... slutiš za sutraVirtu4l je napisao/la:Zar je moglo drugačijeMaGiCa je napisao/la:Djokovic je ispustio 3-0 svojim glupostima

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Znash i sam koliko je puta Djokovic bio taj koji surovo zavrshava Murraya, Nadala i Federera.Virtu4l je napisao/la:Zar je moglo drugačije
Mnogo manje puta su oni okretali njega, kombinovano gledano, nego on njih.

Nije publika bila protiv njega, vec u principu ljudi zhele da gledaju maratone za kintu koju daju za karte.Greivis je napisao/la:Zao mi je kad vidim da je publika uvijek protiv Djokovica. Pa covjek je ipak prvi teniser svijeta. Pocet cu navijat za njega zbog toga.
On je ochigledno nedovoljno emocionalno zreo, pa sve to dozhivljava kao atak na njega samoga. Umesto da nastavi da melje, mnogo puta ga 1 ili 2 gesta publike totalno izbace iz ritma.

Da nije toliko puta sam sebe upropastio, bila bi mu karijera daleko uspeshnija.

Pa kad je Andy zabio zabio čist smeč u mrezu ,Đoković se radovo ko malo dijete,,a to se u tenisu ne radi,,ne slaviš na takav način grubu grešku suparnika,,,to ti je jedan od razloga,,,Greivis je napisao/la:Zao mi je kad vidim da je publika uvijek protiv Djokovica. Pa covjek je ipak prvi teniser svijeta. Pocet cu navijat za njega zbog toga.

I ja bih se radovao, ko mu je kriv što je glup.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nole se radovao jer je vratio tri nemoguće stvari i endi ga jaranski časti... ma ja bih prekoračio mrežu i bratski ga izljubio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam bas da li je to. Ne sjecam se da je publika bila protiv Federera kad je mljeo protivnike.MaGiCa je napisao/la: Nije publika bila protiv njega, vec u principu ljudi zhele da gledaju maratone za kintu koju daju za karte.
On je ochigledno nedovoljno emocionalno zreo, pa sve to dozhivljava kao atak na njega samoga. Umesto da nastavi da melje, mnogo puta ga 1 ili 2 gesta publike totalno izbace iz ritma.![]()
Da nije toliko puta sam sebe upropastio, bila bi mu karijera daleko uspeshnija.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Ne znam baš koga je prekid spasio .Gdje ste to bili prva dva seta .Sad ste iz mišijih rupa izmigoljili ..Greivis je napisao/la:Zao mi je kad vidim da je publika uvijek protiv Djokovica. Pa covjek je ipak prvi teniser svijeta. Pocet cu navijat za njega zbog toga.
Jadna je ta vaša mržnja....
Prichali smo o problematici odnosa Djokovica i publike masu puta.
Djokovic nije novi Federer, vec novi Lendl. Zapadni svet ga nikada nece prihvatiti kao velikog shampiona ma koliko mleo i iz te kozhe se ne mozhe.Ono shto on mozhe da popravi je da se ne oslanja na publiku, niti da se bori protiv nje - vec da pokusha da igra mecheve kao da publika ne postoji. Ali, nazhalost, ochigledno da on to nije u stanju da izvede.
Danas su ljudi hteli da gledaju 4. set i to je to. Murray je navukao Djokovica cimanjima pa smirivanjima servisa u samounishtenje i kapitalizovao na tom blefu. Onda je publika skochila, a Djokovic upao u mode "svi ste protiv mene, necu da se igram". Sam je kriv ovog puta.
BTW, ovo se ne odnosi na publike u Shpaniji, Shvajcarskoj ili Engleskoj, gde se jasno navija protiv njega usled toga shto je glavni konkurent domacim igrachima. Da se razumemo: i u Srbiji garant ne bi bili ni malo prijatniji prema Federeru, Nadalu ili Murrayu da kojim sluchajem postoji neki veliki turnir.
Djokovic nije novi Federer, vec novi Lendl. Zapadni svet ga nikada nece prihvatiti kao velikog shampiona ma koliko mleo i iz te kozhe se ne mozhe.Ono shto on mozhe da popravi je da se ne oslanja na publiku, niti da se bori protiv nje - vec da pokusha da igra mecheve kao da publika ne postoji. Ali, nazhalost, ochigledno da on to nije u stanju da izvede.
Danas su ljudi hteli da gledaju 4. set i to je to. Murray je navukao Djokovica cimanjima pa smirivanjima servisa u samounishtenje i kapitalizovao na tom blefu. Onda je publika skochila, a Djokovic upao u mode "svi ste protiv mene, necu da se igram". Sam je kriv ovog puta.
BTW, ovo se ne odnosi na publike u Shpaniji, Shvajcarskoj ili Engleskoj, gde se jasno navija protiv njega usled toga shto je glavni konkurent domacim igrachima. Da se razumemo: i u Srbiji garant ne bi bili ni malo prijatniji prema Federeru, Nadalu ili Murrayu da kojim sluchajem postoji neki veliki turnir.
Wawrinka-Tsonga dosta težak meč, izjednačen, najteži za Stana od početka turnira, odlična strategija Tsonge sa visokim loptima te preuzimanjem kontrole.
Prvi set je Švicarac bio bolji, Tsonga van ritma, a onda ostatak meča Tsonga bolji, puno više brejk lopti, svoj servis lako dobijao, i pravo je čudo da je Stan prošao, jer Tsonga je bio bolji, koliko god to ludo zvučalo.
Glavni problem Wawrinke, kao i obično kad je u problemu jeste servis, katastrofalnih 25% ubačaja u drugom setu, mislim da je i u ostala 2 to bilo loše, samo je u prvom slušao, i to se osjetilo.
Ako ga u finalu servis ne bude služio ko god da bude sa druge strane mreže ne piše mu se dobro, jer i Đoković i Marej konstantno odlično serviraju.
Drugi meč znantno kvalitetniji, gfedao treći set, Marej u finišu poludio i skroz zasluženo uzeo set.
Prvi set je Švicarac bio bolji, Tsonga van ritma, a onda ostatak meča Tsonga bolji, puno više brejk lopti, svoj servis lako dobijao, i pravo je čudo da je Stan prošao, jer Tsonga je bio bolji, koliko god to ludo zvučalo.
Glavni problem Wawrinke, kao i obično kad je u problemu jeste servis, katastrofalnih 25% ubačaja u drugom setu, mislim da je i u ostala 2 to bilo loše, samo je u prvom slušao, i to se osjetilo.
Ako ga u finalu servis ne bude služio ko god da bude sa druge strane mreže ne piše mu se dobro, jer i Đoković i Marej konstantno odlično serviraju.
Drugi meč znantno kvalitetniji, gfedao treći set, Marej u finišu poludio i skroz zasluženo uzeo set.
E kako li je to čudo što Stan prodje, a Tsonga bio bolji
Stan bolji u prvom, bolji u drugom, Tsonga se servisom izvukao na 5-5 u drugom, spasio 4 BP i dominirao u TBu
Jo jeste bio bolji u trećem, Stan u 3. spasio 6 BP i dominirao u TBu...u 4. setu dosta bolji, vrlo je lako moglo biti i 6-2
Stan bolji u prvom, bolji u drugom, Tsonga se servisom izvukao na 5-5 u drugom, spasio 4 BP i dominirao u TBu
Jo jeste bio bolji u trećem, Stan u 3. spasio 6 BP i dominirao u TBu...u 4. setu dosta bolji, vrlo je lako moglo biti i 6-2
Novak je morao završiti u tri seta.
Endiju je danas bitan prvi servis gejm, samo da ne začkoira odmah na početku, u tom slučaju će nastavak trajati desetak minuta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kasno Wallace do Falkirka stizhe.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.