Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sad bi mogli i Prelu vratit u repku [SEE-NO-EVIL MONKEY]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa mogli bi, mada ne vjerujem da bi bio nesto dobro docekanSapce je napisao/la:Sad bi mogli i Prelu vratit u repku [SEE-NO-EVIL MONKEY]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne treba nam on,da je jordan,ko ga ****
Mogli bi i trebali bi. Pitati ga hoce li igrati ako hoce neka potpise pismo. Zatim ga dovesti na pripreme, neka prodje oznoji se, odere i na EB ga poslati kuci da gleda, jer ce nam biti visak. Povesti Adina Vrabca.Sapce je napisao/la:Sad bi mogli i Prelu vratit u repku [SEE-NO-EVIL MONKEY]

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Imal´sta novo uvezi vrabca?
jel naso novi klub?
jel naso novi klub?
- sigurnoable
- Kontakt:
Ja sam negdje citao na njemackoj stranici da je kao Bayern zainteresovan za njega, sad ne znam je li to jos stoji ili je samo jos jedna u nizu od supljih prica.Volvic je napisao/la:Imal´sta novo uvezi vrabca?
jel naso novi klub?

U Avazu pise da Buza ide u Ostende,Nikolic u Bamberg,a kao cekaju ponudu za Glogovca..
Lotus je napisao/la:U Avazu pise da Buza ide u Ostende,Nikolic u Bamberg,a kao cekaju ponudu za Glogovca..
Zar je Buza prešao kod Miška, zar nije bio kod Raškovića, jer ovaj Ostende je 90 posto Miškovih agenata.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
bhsport je napisao/la:Mogli bi i trebali bi. Pitati ga hoce li igrati ako hoce neka potpise pismo. Zatim ga dovesti na pripreme, neka prodje oznoji se, odere i na EB ga poslati kuci da gleda, jer ce nam biti visak. Povesti Adina Vrabca.Sapce je napisao/la:Sad bi mogli i Prelu vratit u repku [SEE-NO-EVIL MONKEY]

- tuzlak1987
- Kontakt:
Cestitke Buzi na transferu u Ostende, sada je bitno da napravi dupli iskorak i odigra par dobrih sezona..
Kad ce izaci spisak za Ep ?
Talentovan momak i mislim da je otisao u pravo vrijeme..da odigra 2 sezone dobre i eto jaceg europskog klubatuzlak1987 je napisao/la:Cestitke Buzi na transferu u Ostende, sada je bitno da napravi dupli iskorak i odigra par dobrih sezona..

Lijep site advokatski ured
Sudska praksa BiH
Ugovori
Državljanstvo
U praksi
advokatska komora
Državljanstvo BiH
Privredno pravo
Priznanje strane odluke
Law office Sarajevo
Anwalt Sarajevo
Zakoni BiH
advokat
Obligaciono pravo
Bankarsko pravo
Nasljedno pravo
Sudski postupak
Medijacija u praksi
Finansije u praksi
Penziono pravo
Pravo osiguranja
Zadnja izmjena: megdan, dana/u 28 jul 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim svi pišu kako je dobro što je Buza otišao u ostende i da će imati minutažu, pa me zanima kakav je njihov roster pogotovo koliko je pokrivena nedimova pozicija
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
J.P. Prince, Pierre-Antoine Gillet,Jean Salamu, Mateusz Ponitka.. nista specijalno i vjerovatno neki od njih trojice nece biti tu slijedece sezone..nerminh74 je napisao/la:Vidim svi pišu kako je dobro što je Buza otišao u ostende i da će imati minutažu, pa me zanima kakav je njihov roster pogotovo koliko je pokrivena nedimova pozicija
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
http://www.adidaseurocamp.com/eurocamp- ... lect-team/
Adin Vrabac pruzio solidnu partiju na adidasovom kampu protiv selekcije SAD-a. Treba napomenuti da u prvoj utakmici uopste nije bio u rosteru, jer su kao napravili neke dvije ekipe. Tu je recimo igrao Dragan Bender, a u ovoj ga nije bilo. P.S. Tu je i Dejan Todorovic.
http://www.adidaseurocamp.com/news/team ... cks-stats/
U18 reprezentativac Edin Atic je svrstan u neki treci tim, ili sta vec, i na linku iznad ima njegova statistika sa susreta koji je on odigrao.
Adin Vrabac pruzio solidnu partiju na adidasovom kampu protiv selekcije SAD-a. Treba napomenuti da u prvoj utakmici uopste nije bio u rosteru, jer su kao napravili neke dvije ekipe. Tu je recimo igrao Dragan Bender, a u ovoj ga nije bilo. P.S. Tu je i Dejan Todorovic.
http://www.adidaseurocamp.com/news/team ... cks-stats/
U18 reprezentativac Edin Atic je svrstan u neki treci tim, ili sta vec, i na linku iznad ima njegova statistika sa susreta koji je on odigrao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
hajd nek je neko postavio. Kad treba kritikovati svi su tu. A kad treba pohvaliti onda nikog nema. Odlično po meni rješenje je Renfroe.
Nije los izbor.Nije sebican,igra odbranu..Shut mu nije bas neka ljepota,ali pogodi cesto.
-
- Kontakt:
Ma dobro nije sad Jordan, ali s obzirom da se najbolji igrači niakd neće odlučiti da promijene državljanstvo ako im ne uplatiš enku dobru lovu, ovo je odličan ulov. Donosi novi kvalitet svakako. Eh još kad bi Niho i MIrza igrali. Sve pet. Ima li kakve šanse da onaj BUnić iz Igokee zaigra za nas. Treba nam sad treći centar. I Zima bi mogao biti opcija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.