Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
nizozemska-sad 3-1 55.min
sad daje još barem jedan gol 2.70
pozz paletaru ljudino
sad daje još barem jedan gol 2.70
pozz paletaru ljudino
Enemy, ovo je link za utakmicu Real - Valencia.
http://jornadavirtual.acb.com/jornada/LACB/59/38/320
Evo ova Willy.
Evo ova Willy.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Hvala brzi.gonzales je napisao/la:http://jornadavirtual.acb.com/jornada/LACB/59/38/320
Evo ova Willy.

Trpajte Tomić i Granger.

Pozdrav i tebi ljudino.Paletar22 je napisao/la:Pratim ja vas iz sjenkegonzales je napisao/la:Evo nam i Paletara22 kralja foruma![]()
Pozdrav ljudinama sa foruma
Jel uživaš ili i dalje igraš i obrćeš?
Trenutno postimgonzales je napisao/la:Pozdrav i tebi ljudino.Paletar22 je napisao/la:Pratim ja vas iz sjenkegonzales je napisao/la:Evo nam i Paletara22 kralja foruma![]()
Pozdrav ljudinama sa foruma
Jel uživaš ili i dalje igraš i obrćeš?

koji cirkus nizozemaca

Ovo vise nije normalno! Bezveze iz zajebancije puknem 1 Euro na USA. Slijedi slika

Zadnja izmjena: mancity, dana/u 05 jun 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- SlevinKelevra
- Kontakt:
**** me bog i ekipa imenom piast me ****
mancity je napisao/la:Ovo vise nije normalno! Bezveze iz zajebancije puknem 1 Euro na USA. Slijedi slika

ja debil bio sam uvjeren kod 3-2 da pada još bar jedan gol ali umjesto toga po kv 1.65 stavim ove hadalje da daju još jedan gol a oni prime dva

Steta, mene ona utakmica USA protiv BiH nesto naucilazgmiky je napisao/la:mancity je napisao/la:Ovo vise nije normalno! Bezveze iz zajebancije puknem 1 Euro na USA. Slijedi slika![]()
![]()
ja debil bio sam uvjeren kod 3-2 da pada još bar jedan gol ali umjesto toga po kv 1.65 stavim ove hadalje da daju još jedan gol a oni prime dva
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Mislim da si ovim ispucao sreću za narednih par godinamancity je napisao/la:Ovo vise nije normalno! Bezveze iz zajebancije puknem 1 Euro na USA. Slijedi slika

Suti ne sluti! Nego sutra kontam Juventus konacan pobjednik! Igra se u Njemackoj a Italijani se uvijek napale kad spomenes Nijemce.reLo je napisao/la:Mislim da si ovim ispucao sreću za narednih par godinamancity je napisao/la:Ovo vise nije normalno! Bezveze iz zajebancije puknem 1 Euro na USA. Slijedi slika

Ko igra na Bet365

Ako neko uspije poslati nek javi koliko skidaju sa racuna, ja imao 0,38KM pa im malo

Ibro, kad ce nova tema? 

Hajde Novače, dobijaj to!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Napiši ko je u pitanju, ja sam imao problema sa trojicom i pisao sam ovdje, jedan mi je vratio dio, dvojica nikad ništa.johnnyyK je napisao/la:napišite slobodno koji je to forumaš, mala je vjerojatnost da je samo tebi novac uzeomuhamed121 je napisao/la:Najjaci su na forumu oni koji traze da se posalje i kad posaljes ispadnes dobar cekas radi par maraka mjesec dana da vrateposlao sam covjeku prije 15 dana 5 eura da brani vjerovali ili ne isplatu 7,84 eura i prosao mu je tiket i ni da se javi evo 15.dan al necu ga navodit ovdje skontat ce on sam
Preporučujem svima da ubuduće stavljaju ako je prevaren od strane nekog forumaša, ja nažalost još uvijek nisam imao loše iskustvo

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Javno treba napisati, da se zna o kome ili kojima se radi.
- Citizen-X
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:protiv luci safarove ce bit 2:0 - kakva je ovo hinja to je za udzbenikajedan od najmrzih (anti)sportista koje sam imao priliku dozivjeti....
koliko sam vidio kvota je bila 1,80..... hvala i prijatno

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
da probamo live
valerenga-rosenborg 41.min
pada barem gol u 1.pol. 4.20
how yes no
valerenga-rosenborg 41.min
pada barem gol u 1.pol. 4.20
how yes no

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.