Ja sam samo rekao svoje mišljenje za Janku, moje je simpatije pokupio, volim ga gledati dok igra. Ja mu nemam sta reci, naravno da dijelimo svi isto misljenje, ne bi ni postojao forum1922VFC1981 je napisao/la:Dao je i njemu Velez puno toga,nemojte mi tih prica bio frajer 2 godine ovdje dao dosta za velez vise od pola godine povrijedjen.Prisjetite se da je dosao u Velez kao igrac koji je citavu polusezonu proveo na klupi i nije igrao u nekom klubu nisam siguran gdje,stekao afirmaciju i neku formu ovdje pa problemi oko trbusnog zida i tu ga je velez opet istrpio jer nije radio na sebi.Nadam se da ostaje jer nam je potreban ovakav igrac koji jednim potezom moze odluciti utakmicu,a i znamo svi sta misli o Mostaru,jedino pare mogu stat izmedju nasshaman7 je napisao/la:Prije mjesec-dva, uglavnom sredinom polusezone sam čuo za tu informaciju od nekih mojih drugova. Još se u raji priča da ode u Želju, vidit cemo sta ce od toga biti. Ni njemu se ne može ništa reći, dao je dosta za Velež, barem po meni uz Blagojevića odavno nismo imali boljeg tehnicara u Veležu. Sretno mu od mene zaistaCernica je napisao/la:99% Janko u Olimpic

btw. teško ćemo mi naći prave igrače (profesionalce i dobre igrače) koji ce se zadovoljiti bh fudbalom, a onda i uslovima u Veležu. Sve više se zanemaruje historija i tradicija Veleža, a spominju se neka poslovanja nelegalna itd. Trenutno nam je sa ovom upravom teško , jako teško dovesti prave profesionalce i igrače koje većina prizeljkuje. Eto ja ne bi volio Ibričića po strani i tako neke atraktivnije igrače za naše prostore, ali treba biti realan i reci da mi ne mozemo to. I onda dobijemo ovo što dobijemo, nazigu te stanovnik sela pored Tuzle nakon godinu dana . Ovo sve počinje od vrha kluba, nije tu kriv niko od onih što ih vidimo vikendom na terenu. Neko i njima diktira