FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...........VELKOSKI--------BENKO---------DULJEVIĆ.................
.......................STOJČEV/ALISPAHIĆ............................
..................RUSTEMOVIĆ-------RADOVAC........................
SUBIĆ----MIHOJEVIĆ/KOVAČEVIĆ----TATOMIROVIĆ----HEBIBOVIĆ
...............................DELAČ.....................................
Kako bi volio da nam ekipa ovkako izgleda za sljedeću sezonu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Potrebno je dovesti "kapitalca" kao sto sto je znalo da ce to biti Benko i prije nego sto je zaigrao samo ovaj put na stoperskoj poziciji. To je prvi prioritet po meni. Pa onda Delac ili neko slican njemu, pa zamjena za Cimija pa tek onda bekovi. Napad je zadnje sto trebe dopunjavati.
**** to 1000 x bi bilo bolje da Sarajevo ima umjesto 5500 bodova 5600+ i da je nosilac u drugom krugu nego da nas se Dinamo i Partizan pribojavaju kao najboljeg (ne) nositelja kojega ce svakako izbaciti. Bice jako tezak posao u drugom pretkolu treba se pakleno podruditi i igracki pojacati ako se zeli nekoga tamo iznenaditi i probiti u taj treci krug i eventualno u kvale za evropa ligu.Zastone je napisao/la:a najopasniji mogući suparnik je Sarajevo. Kako je ovo lijepo pročitati.. sad sam pročitao taj članak.hifans je napisao/la:Čitam malo ** i tema su Dinamovi mogući protivnici u kvalifikacijama. Na početku teksta piše da su u prvom kolu izbjegli timove poput Celtica, Steaue, APOEL-a i Maribora, a najopasniji mogući suparnik im je Sarajevo. Poslije pišu kako bi najgori mogući scenarij za njih ove sezone bio: Sarajevo, Maccabi, Salzburg. Nije ovakvo pisanje o nama samo u ovom članku, i Srbijanski mediji također nas predstavljaju kao ozbiljnu ekipu koju bi svakako valjalo izbjeći na startu kvalifikacija.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@ajax upravo to, al nažalost ipak nismo nosioci. Zato ni ne očekujem nešto previše ove sezone u europi. kao što neko reče, što prije shvatimo da nemamo šanse manje će bit razočarenje..
Puno će lakše bit sljedeće godine kad se ne gleda ona sezona kad nismo izborili europu, imaćemo puno veći koeficijent i realno očekujem da tad napadnemo EL.
Puno će lakše bit sljedeće godine kad se ne gleda ona sezona kad nismo izborili europu, imaćemo puno veći koeficijent i realno očekujem da tad napadnemo EL.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Rustemovic i Mihojevic/Kovacevic - te dvije pozicije ce biti tanke protiv jacih timova a kao nositelji u LP skoro svi su takvi. Moze kolektivna igra i dobar napad pomoci samo u konacnici jako tesko. Vecina ovih navodnih protivnika je bliza po snazi Borussiji nego Atromitosu.FrancescoTotti je napisao/la:...........VELKOSKI--------BENKO---------DULJEVIĆ.................
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma realno niko se u Europi nicemu i ne nada, ali dovoditi Bekica, Mesanovica... Pa kakvi su onda nasi ciljevi u PL
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pozdrav svima i cestitke za osvojenu titulu! Vec dugo pratim forum pa evo odlucih i da malo ucestvujem u pisanju i razmjeni misljenja. Spadam u red relativno starijih navijaca i mogu vam reci da se nikada kako pratim klub nisam osjecao opustenije i sigurnije kada je u pitanju nadolazeca sezona i utakmice,mislim da je klub konacno stao na prave noge i vrijeme koje je pred nama da ce nam donijeti mnogo toga dobrog. I da ne duljim,jos jednom pozdrav svima i da nam sljedeca sezona bude jos trofejnija i uspjesnija! 

Sta je radio? Uputi me.. Radio je u klubu u kojem marke nije bilo tad, al si opet imo Saida, Sesara, Belosevica.. Sad imas pare, a dovodis Mitrevskog, Kostica, Protica...Ado76 je napisao/la:Šta je sve IR radio i pokušavao da radi može se roman napisati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Što se ne bi nadali, jači ste u odnosu na prošlu sezonu za Benku, Delača i po meni Velkovskog koji je hajmo reć proradio. Doduse, slabiji ste za Cimirota, ali će isplivati možda novi Cimirot od postojecih igrača ili nekih novih. Jos ako se dovede koji igrač, to bi moglo ići i do grupne faze uz malo sreće naravno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma realno niko se u Europi nicemu i ne nada, ali dovoditi Bekica, Mesanovica... Pa kakvi su onda nasi ciljevi u PL
........................BENKO....................
......KRSTE...............................DULJA.......
......................STOJČEV........................
.............. X ....................RADOVAC.......
......SUBIĆ...........KOVA......... X ......HEBIBOVIĆ
.......................DELAČ..............................
Moja neka vizija ekipe za narednu sezonu. Pokušati zadržati Delača te popuniti bočne pozicije Subićem i Hebibom. Izvjesno je da Cimi ide, tako da njegovo mjesto ostaje upražnjeno. Pokušati dovesti na njegovu poziciju jednog kapitalca. I na kraju štoperska pozicija koja je po meni prioritet i najslabija tačka ekipe. Jedan iskusan kapitalac bi riješio sve naše probleme, a paralelno sa tim Mihojević i Kova bi imali dosta toga dobrog naučiti od njega. Sa ovom ekipom bi bez ikakvog problema osvojili prvenstvo, a u evropi uz malo sreće i izborili nešti više !
P.S Zadržati Bekića, Okića, Puzija, Ahmu, Rustemovića i Mešu. Dobri su ovo igrači koji svoje mjesto u prvih jedanaest treba da izbore, a alternativa u slučaju povrede je uvijek potrebna
Moja neka vizija ekipe za narednu sezonu. Pokušati zadržati Delača te popuniti bočne pozicije Subićem i Hebibom. Izvjesno je da Cimi ide, tako da njegovo mjesto ostaje upražnjeno. Pokušati dovesti na njegovu poziciju jednog kapitalca. I na kraju štoperska pozicija koja je po meni prioritet i najslabija tačka ekipe. Jedan iskusan kapitalac bi riješio sve naše probleme, a paralelno sa tim Mihojević i Kova bi imali dosta toga dobrog naučiti od njega. Sa ovom ekipom bi bez ikakvog problema osvojili prvenstvo, a u evropi uz malo sreće i izborili nešti više !
P.S Zadržati Bekića, Okića, Puzija, Ahmu, Rustemovića i Mešu. Dobri su ovo igrači koji svoje mjesto u prvih jedanaest treba da izbore, a alternativa u slučaju povrede je uvijek potrebna
Zadnja izmjena: Alpasinac, dana/u 05 jun 2015, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Aerodromsko
- Kontakt:
2 vrhunska + Subic,Hebibovic i Jelicic 

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
e to je to sto smo mi navijaci ocekivali,ali izgleda ide bolno prizemljenje sa propalim talenitmaAerodromsko je napisao/la:2 vrhunska + Subic,Hebibovic i Jelicic
Samo Sarajevo
Ne znam kako možete kritikovati i unaprijed osuđivati ljude iz uprave. Niko se zvanično nije oglasio niti dao povod za takvim razmišljanjem.
Ja volim kada se radi u tišini i bez velike medijske pompe. U prošlosti se kroz svaki prelazni rok provlčilo na desetine imena i eventualnih pojačanja i na kraju uvijek smo ostajali praznih ruku. Sada kada se radi u tišini, ne valja ni to. Polako ljudi, ovo su čitaj, naše ŽELJE i NAGAĐANJA, a šta će na kraju biti ostaje nam da vidimo.. Sabura
Ja volim kada se radi u tišini i bez velike medijske pompe. U prošlosti se kroz svaki prelazni rok provlčilo na desetine imena i eventualnih pojačanja i na kraju uvijek smo ostajali praznih ruku. Sada kada se radi u tišini, ne valja ni to. Polako ljudi, ovo su čitaj, naše ŽELJE i NAGAĐANJA, a šta će na kraju biti ostaje nam da vidimo.. Sabura
Alpasinac je napisao/la:........................BENKO....................
Radovaca ofanzivnije,nije on za te uloge zadnjeg veznog,jer ce nam tako svaka jaca ekipa uzeti sredinu cimirot je zasita beton igrac on skoro sam obavlja te defanzivne zadatke.Kud bi nam bio kraj da imamo pored cimija igraca tipa jajalo i sl.Uglavnom Radovca ofanzivnije a iza njega dva cvrsta vezna pa da budemo beton u sredini.
@ tenpenny
Ma ovo je samo koncept i kostur ekipe koju ja priželjkujem. Naravno da uvijek ima mjesta manevrima i taktičkim zamislima.
Ma ovo je samo koncept i kostur ekipe koju ja priželjkujem. Naravno da uvijek ima mjesta manevrima i taktičkim zamislima.
Stani, vidim da neko Tatomirovića stalno izbacuje? Kapiten? Ili je otišao već, a promaklo mi je ? :S
Alpasinac je napisao/la:@ tenpenny
Ma da razumijem,u svakom slucaju imamo jaku ekipu i uz par ciljanih pojacanja u dr pretkolu ne trebamo se plasiti nikoga.
@shaman7
Tatomirović je bezkompromisni borac. Pravi kapiten i vođa ekipe. Međutim pored te borbenosti potrebno je još nešto. Kvalitet. Ne kažem da ga Tatko nema, ali nije dovoljan. Nebrojeno mnogo puta smo se u protekloj sezoni našli u situaciji da nam odbrana dopušta takve propuste da bi se i mnogo slabiji postidili. Kapitena prodati, zahvaliti mu se na svemu što je pružio Srajevu ( a Boga mi i mi njemu) a na njegovo mjesto dovesti kvalitetnijeg i iskusnijeg štopera pored kojeg će i ovi mlađi naučiti nešto više.
Tatomirović je bezkompromisni borac. Pravi kapiten i vođa ekipe. Međutim pored te borbenosti potrebno je još nešto. Kvalitet. Ne kažem da ga Tatko nema, ali nije dovoljan. Nebrojeno mnogo puta smo se u protekloj sezoni našli u situaciji da nam odbrana dopušta takve propuste da bi se i mnogo slabiji postidili. Kapitena prodati, zahvaliti mu se na svemu što je pružio Srajevu ( a Boga mi i mi njemu) a na njegovo mjesto dovesti kvalitetnijeg i iskusnijeg štopera pored kojeg će i ovi mlađi naučiti nešto više.
evo gledam slike..miske u repki igra se s loptom. trebao bi Ibrakovic ponovo vidjeti sa njim da se vrati. Sad smo prvaci, liga se uskoro skracuje i cini mi se imamo bolje karte u rukama za pregovore.
Ma niko normalan i dobronamjeran nece napadati ovu upravu,taman kad bi nam Comora vratili.
Opet kazem bolje osatati sa ovim igracki kadrom, nego biti brzoplet pa napraviti greske.Svi mi koji gledamo premijer ligu smo svjesni kvaliteta pojedinih igraca ove lige, i svi smo za to da u Sarajevu kao pojacanja mogu biti Hebibovic,Stubic,Zakarić.Znaci dovesti pojacanje, koje odmah moze uletjeti u prvih 11. Ako cemo dovesti igraca onakvog kakvog sad imamo, onda nam to pojacanja i ne terba .
I sa ovim igrackim kadrom bez pojacanja, mi smo u premijer ligi glavni favoriti,mada smo sad kroz cilj tijesno prosli.U ovoj sezoni nam ostaje okosnioca tima,sto znaci da cemo biti jos iskusniji i uigraniji, za jos jednu sezonu.U odbrani gdje smo najtanji dobicemo puno sa Mihojevicem i Kovacevicem, od kojih klub tek sad ocekuje prave partije.Siguran sam da i bez pojacanja u odbrani ,da cemo biti mnogo bolji sa ovom gore dvojicom nabrojanih.Isto tako ocekujem od Rustemovica,Bekica,Krste,Andzušića,a posebno od Meše da pokazu zašto nose dres najboljeg kluba u drzavi.
Još je rano za prognoze,ali ako pogledamo druge klubove ,vec sad mozemo garantovati da ce neki naši klubovi biti slabiji, nego proslu sezonu.Zrinjski bez Crnova nije ista ekipa.Zelji ode Zeljkovic,Hasanovic,ima tu jos problema unutar kluba,narocito finansijskih.Za ovu ligu, imamo tim sigurno za titulu,dok za LŠ i nemam neke ambicije kad pogledam protivnike, koji nas mogu zapasti.

Opet kazem bolje osatati sa ovim igracki kadrom, nego biti brzoplet pa napraviti greske.Svi mi koji gledamo premijer ligu smo svjesni kvaliteta pojedinih igraca ove lige, i svi smo za to da u Sarajevu kao pojacanja mogu biti Hebibovic,Stubic,Zakarić.Znaci dovesti pojacanje, koje odmah moze uletjeti u prvih 11. Ako cemo dovesti igraca onakvog kakvog sad imamo, onda nam to pojacanja i ne terba .
I sa ovim igrackim kadrom bez pojacanja, mi smo u premijer ligi glavni favoriti,mada smo sad kroz cilj tijesno prosli.U ovoj sezoni nam ostaje okosnioca tima,sto znaci da cemo biti jos iskusniji i uigraniji, za jos jednu sezonu.U odbrani gdje smo najtanji dobicemo puno sa Mihojevicem i Kovacevicem, od kojih klub tek sad ocekuje prave partije.Siguran sam da i bez pojacanja u odbrani ,da cemo biti mnogo bolji sa ovom gore dvojicom nabrojanih.Isto tako ocekujem od Rustemovica,Bekica,Krste,Andzušića,a posebno od Meše da pokazu zašto nose dres najboljeg kluba u drzavi.
Još je rano za prognoze,ali ako pogledamo druge klubove ,vec sad mozemo garantovati da ce neki naši klubovi biti slabiji, nego proslu sezonu.Zrinjski bez Crnova nije ista ekipa.Zelji ode Zeljkovic,Hasanovic,ima tu jos problema unutar kluba,narocito finansijskih.Za ovu ligu, imamo tim sigurno za titulu,dok za LŠ i nemam neke ambicije kad pogledam protivnike, koji nas mogu zapasti.
Sreća pa mi s foruma ne sastavljamo ekipu 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, mercurial, nedimmmm1337, pierce i 45 gostiju.