bagrcavi je napisao/la:Da se meni samo jednom opalit ovakvom gudrom ko ovaj samo da vidim kako je njemu
Samo treba da pitaš...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bagrcavi je napisao/la:Da se meni samo jednom opalit ovakvom gudrom ko ovaj samo da vidim kako je njemu
Kako ko Bgm, kako kobagrcavi je napisao/la:Ma buraz ovo ovuda je smeće sve ljudi vuku andol, paracetamol i B vitamin ovaj se lupa nečim baš kvalitetnim
jel to imassssssss, kaka jeeeeCashMan je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Da se meni samo jednom opalit ovakvom gudrom ko ovaj samo da vidim kako je njemu
Samo treba da pitaš...
Nisam mislio bit' sila, al' omaklo se jbgbagrcavi je napisao/la:Zato tebe prenese pa banujes po foruma ponekad, kazu da si jednom admina poslo u Banglades 7 dana, jel' istina? :mrgeen:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedno je pisati kako treba, a drugo pretjerivati s političkim temama na temi koja nije za to...Cartman je napisao/la:Cashmane, kakvo je to ponasanje? Forumasa godine banovat na dvije sedmice.
Ne da mi Papa.QUARTERBACK je napisao/la:Messilla jel to neš doć sutra?
Ti si p3der, a to se ne broji, tako da te nije mašio pozdrav.Najda je napisao/la:a gdje je meni pozdrav?
i je*em ti tetku bamessilla je napisao/la:Ti si p3der, a to se ne broji, tako da te nije mašio pozdrav.Najda je napisao/la:a gdje je meni pozdrav?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.