FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 05 jun 2015, 12:18

moustapha je napisao/la:Kakve veze ima sto je Husaric menadzer nekim nasim igracima? Pa toga ce uvijek biti, tesko je naci neke normalne menadzere na nasem podneblju. Husaric i slicni, ne mogu puno uticati na rad kluba.
Itekako ima veze.Možda nisi čitao njegove bravure po FB i nekim portalima i ismijavanje nas kao kluba i naših igrača.Itekako ima veze, taman se riješili IR, a sada da nam drugi **** mozgove :nene:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 05 jun 2015, 12:24

Jasmin Mesanovic je odlican igrac, bolji od Okic i Bekica i naravno da ga treba dovesti.
Mlad je a ima vec puno iskustva i valjao bi nam dosta.

Mi prvo trebamo dovesti najbolje na nasem trzistu: Subic, Mesanovic, Ordagic, Al. Bekic, Hebibovic pa se onda okretati igracima strancima tipa Benko i Krste.

Proslo ljeto smo doveli 10 igraca, i najbolje su se pokazali Duljevic i Okic koji su dosli iz nase lige, pogotovo u Evropi i prvom dijelu sezone.
Zato nemojte da mislite da u ovoj ligi nema kvaliteta za nasu ekipu, ima itekako.
Bolje dovesti ovog Bekica ili Subica na beka nego neke krampe preko Drine koji su se do sad pokazali kao promasaji.

Dobrog igraca nije lahko dovesti da igra u nasoj ligi prvo sto su losi tereni a drugo sto ne mozemo ponuditi ogromne plate kako mnogi ovdje misle.

Vi ste procitali na nekom glupom portalu: DOLAZE SPEKTAKULARNA POJACANJA i vi sad ocekujete Jajala, Misimovica, Spahica, Mujdzu i ostale.
STO PRIJE SE SPUSTITE NA ZEMLJU!!!

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 05 jun 2015, 12:31

Ado76 je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Kakve veze ima sto je Husaric menadzer nekim nasim igracima? Pa toga ce uvijek biti, tesko je naci neke normalne menadzere na nasem podneblju. Husaric i slicni, ne mogu puno uticati na rad kluba.
Itekako ima veze.Možda nisi čitao njegove bravure po FB i nekim portalima i ismijavanje nas kao kluba i naših igrača.Itekako ima veze, taman se riješili IR, a sada da nam drugi **** mozgove :nene:
samo sto IR imao tal u klubu tj posudjivao nam je pare a ovi samo pokusavaju svoje pulene prodati , to je velika razlika. I ne zaboravite , uprava zna sta radi a posebno nas UO. Ako oni ne aminuju neki transfer , prijedlog uopste ne ide prema amidzi.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 jun 2015, 12:32

Šta je sve IR radio i pokušavao da radi može se roman napisati

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 05 jun 2015, 12:36

Ado76 je napisao/la:Šta je sve IR radio i pokušavao da radi može se roman napisati

Tacno....
Ovo ako bude (naglasavam "ako") je samo saradnja sa nekim xy menadjerom.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jun 2015, 12:36

Nemojte ba zajebavati nama Mesanovic nikako nije pojacanje niti neki napredak u ekipi, i nadam se samo da od tog nece biti nista, i jos jednom je.bem ja onog ko Husarica dovede u klub
Pyro is not a crime !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jun 2015, 12:37

Ado76 je napisao/la: Itekako ima veze.Možda nisi čitao njegove bravure po FB i nekim portalima i ismijavanje nas kao kluba i naših igrača.Itekako ima veze, taman se riješili IR, a sada da nam drugi **** mozgove :nene:
IR je bio u upravi kluba. Uveli smo ga, i cak se radovali kad je dosao. Kasnije smo tek shvatili s kime smo imali posla. Volio bih i ja da Husaric nije onakva budaletina koja se raspravlja sa navijacima na facebooku, ali dok je god prisutan samo kao mendazer, mislim da smo sigurni. Mozda se moze definisati i javni istup u nekim ugovorima igraca koje zastupa, ali to je plafon. Ako budemo birali igrace na osnovu njihovih menadzera, moracemo prvo pola tima otjerati.

Pogledaj samo u svjetskom fudbalu ko je menadzer Ibrahimovicu i Baloteliju.
#divovi

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 jun 2015, 12:41

moustapha je napisao/la:
Ado76 je napisao/la: Itekako ima veze.Možda nisi čitao njegove bravure po FB i nekim portalima i ismijavanje nas kao kluba i naših igrača.Itekako ima veze, taman se riješili IR, a sada da nam drugi **** mozgove :nene:
IR je bio u upravi kluba. Uveli smo ga, i cak se radovali kad je dosao. Kasnije smo tek shvatili s kime smo imali posla. Volio bih i ja da Husaric nije onakva budaletina koja se raspravlja sa navijacima na facebooku, ali dok je god prisutan samo kao mendazer, mislim da smo sigurni. Mozda se moze definisati i javni istup u nekim ugovorima igraca koje zastupa, ali to je plafon. Ako budemo birali igrace na osnovu njihovih menadzera, moracemo prvo pola tima otjerati.

Pogledaj samo u svjetskom fudbalu ko je menadzer Ibrahimovicu i Baloteliju.
Ja bih volio da on nije nikada kročio u klub, to bi za nas najbolje bilo, vjeruj mi.A nisu ono bile samo rasprave sa navijačima, nego omalovažavanje kluba i naših igrača.A to mi daje za pravo da mu **** nanu naninu i želim da je što dalje od nas.

R2D2
Kontakt:

Post Postao/la R2D2 » 05 jun 2015, 13:31

Haj vi nama napisite, sa kojim menadzerom onda da radimo?
Vidim niti jedan ne valja :D
STOP MITOMANIJI!!!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 05 jun 2015, 13:33

Jasmin Mešanović :urnebes:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 jun 2015, 13:38

poredimo se sa hajdukom,rijekom,dinamom,a dovodimo igraca koji se borio za opstanak u hnl i to sa klupe pomagao svojoj ekipi.Mislim da bi nas uprava sa ovim pojacanjima,bekic,mesanovic,music...mogla dobro da spusti na zemlju. :(
Samo Sarajevo

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 jun 2015, 13:40

PerryFred je napisao/la:Jasmin Mešanović :urnebes:
Kakav crni Dzasmin.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 jun 2015, 13:40

kinosvra je napisao/la:Jasmin Mesanovic je odlican igrac, bolji od Okic i Bekica i naravno da ga treba dovesti.
Mlad je a ima vec puno iskustva i valjao bi nam dosta.

Mi prvo trebamo dovesti najbolje na nasem trzistu: Subic, Mesanovic, Ordagic, Al. Bekic, Hebibovic pa se onda okretati igracima strancima tipa Benko i Krste.

Proslo ljeto smo doveli 10 igraca, i najbolje su se pokazali Duljevic i Okic koji su dosli iz nase lige, pogotovo u Evropi i prvom dijelu sezone.
Zato nemojte da mislite da u ovoj ligi nema kvaliteta za nasu ekipu, ima itekako.
Bolje dovesti ovog Bekica ili Subica na beka nego neke krampe preko Drine koji su se do sad pokazali kao promasaji.

Dobrog igraca nije lahko dovesti da igra u nasoj ligi prvo sto su losi tereni a drugo sto ne mozemo ponuditi ogromne plate kako mnogi ovdje misle.

Vi ste procitali na nekom glupom portalu: DOLAZE SPEKTAKULARNA POJACANJA i vi sad ocekujete Jajala, Misimovica, Spahica, Mujdzu i ostale.
STO PRIJE SE SPUSTITE NA ZEMLJU!!!
Po čemu je Mešanović bolji od Bekića, s Okićem možda tu negdje, a Bekić kod nas nije ni dobio pravu pravcatu šansu. Ako nije isti s njima nije ni bolji sigurno tako da smatram da ne bi puno dobili njegovim dolaskom.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 jun 2015, 13:49

Između Mesanovica i Bekica prvi ima prednost. Ima taj neki bezobrazluk i inat. U Celiku je bio konstantan ne znam kakav je bio u Osjeku(nisam siguran za klub)
Nebih rekao da je pojacanje ali sigurno kvalitet iznad polovine nase ekipe.

Sto se tice menadžera tog H, koliko se sjecam uvrede su bile i na njegov racun i nebih o tome da komentarisem jer isto prepucavanje nisam pratio niti me je zanimao njegov komentar. Klub je taj koji treba odgovoriti tuzbom ako za istu ima osnova.
*****ne igra on nego igrac kojeg on zastupa.*****

Koliko sam vidio da Hebibovic ima ugovor sa Velezom do 30.06. Ove godine pa ga ocekujem kod nas vec prvog :D
Pored toga Beli dovodi Zahu :) i ostaje taj stoper kao zelja mada mislim da Kova moze odgovoriti zadatku.
Delac je taj za kojeg nemamo alternativu i evropske utakmice ne mogu zamisliti bez njega.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 05 jun 2015, 13:49

Pored Benke, Velkoskog, Bekica, Okica, Bilbije koji mogu tu igrati mi bi pojacavali ofanzivu. Odbrana je prioritet :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 jun 2015, 13:50

Mislim da nije bolji ni od Amera ni od Sevke (kad je u pravoj formi). Za Amera tek dolaze svijetli dani, a Sevko pretpostavljam odlazi uskoro, na moju zalost jer se radi o izuzetnom igracu, ali eto, syebale su ga mnoge stvari, ne znam hoce li se moci vratiti na pravi kolosijek...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jun 2015, 14:04

Ja ne mogu i necu da vjerujem u to da bi nam pojacanja mogla biti Mesanovic,Bekic.Mi ovde spominjeno neki prolaz u drugi krug, a ne mozemo dovesti ni najbolje igrace iz Premijer lige,vec dovodimo rezervne igrace iz propalog Osijeka.Vrlo brzo cemo po pojacanjima znati nase ambicije.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 jun 2015, 14:15

Kakav Mesanović, kakav Bekić!! Ako se doticni dovedu klub nastavlja stagnirati tj. tesko da se kvalitetom odlijepi od konkurenata. Mešanović nije mogao igrati u Osjeku, ekipi koja je druga najlosija ekipa u Hrv. ligi. Bekic bio talenat, nije se Big zna sta pokazao u Slobodi i njih dvojica ne mogu bit pojacanja. I Krpic je bio talenat pa se nije vidio. Cinjenica je da se jos ne mogu dovoditi igraci tipa Jajalo i slicno ali se bar mogu dovesti igraci iz nase lige, igraci koji su bili jaki proslu sezonu i koji su se isticali a to su: Hebibovic, Crnov, Subic, Zakaric.. Dosta je vise fula sa Kosticem, Mitrevskim, Puricem, Baricem itd. Bolje dovesti jednog kvalitetnog nego sve te igrace.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 05 jun 2015, 14:24

Ibrakovicu opet se igras :nene:
Ti si opet šampion !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jun 2015, 14:29

Nemojte da šipu priču o nekim ublehama od igrača. Ova uprava je svijesna da mi više ne možemo gledati propalice od igrača niti imamo više živce za to. Sada je na Ibrakoviću i ostaloj upravi vrlo odgovoran posao koga će dovesti jer upravo od tih dovedenih će nam djelimićno zavisiti kako ćemo igrati narednu sezonu PLBiH i da li će biti apsolutne dominacije koju svi željno očekuju. Zna uprava da je bolje ne dovesti nikoga nego propalice ili one koje sebi pokušavaju spasiti fudbalsku karijeru. Predsjednik je rekao nema više nazad samo naprijed pa tako očekujem i igrače bolje za razliku od polovine ovih sadašnjih. Smireno i vjerujte upravi koja je donijela dva trofeja u zadnje 2 sezone. Oni koje donose trofeje i sve ostalo (novac, sponzore, kamp itd. itd.) su zaslužili da im se vjeruje i kada su transferi u pitanju. Ja sam saburli do naredne sezone, a u evropi šta bude neka bude uglavnom boriti ćemo se pa možda iz borbe proizađe neki uspijeh.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.