NK Zvijezda Gradačac

poskok123
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la poskok123 » 04 jun 2015, 19:23

reddragon001 je napisao/la:Ako mogu otići neki igrači iz Zvijezde za parama tako može i mujka iz Gracanica jer i ovamo nemate ambicije non stop prisjete utakmice
Ako računaš na njega kao pojačanje onda premijer lige neće te vidjet brzo,,,lik je očajan,,,, :damn: :damn:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 jun 2015, 19:36

Novi Facicev menadzer je Sido iz Srebrenika, i navodno odlazi iz Zvijezde
Zna li neko koliko istine ima u ovome? :rol: :rol:

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 04 jun 2015, 19:40

[quote="theboss_RD07"]Novi Facicev menadzer je Sido iz Srebrenika, i navodno odlazi iz Zvijezde
Zna li neko koliko istine ima u ovome?

Odmah ide u Gradinu

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 04 jun 2015, 19:43

reddragon001 je napisao/la:Jos jedan sam info dobio da bih uskoro mogao biti sastanak privrednika na čelu sa Fadilom na temu stadion vjerovatno planirana je neka gradnja. Ovu Info sam dobio od dzeme spikera.
Moram se dotaknuti onih postova koji su ljudi pisali kako su bivši iz uprave gradili tribinu itd. Jesu gradili su samo sto su izgleda zaboravili da uplate te iste radove pa su spala ta dugovanja sada ovoj upravi na ledja. Mogu reći svaka čast ovim ljudima koji znaju svoj poso. Drugo koliko su samo ovi ljudi vratili duga prema suki turs smiješno je koliko su se neki prisili mi smo ovo mi smo ono a zadužili klub. Šta smo sve prošli prošle godine dobro da se ikako takmicimo.
Nemoj ti nikoga hvaliti, jer občno nisi dosljedan u svojim stavovima!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 jun 2015, 19:49

Jel istina da od sljedece sezone stadioni bez reflektora i krova nece dobiti licence za PL?

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 04 jun 2015, 22:08

Objava da nedim jos nije potpisao Kao dogovarali jesu ali nije potpisao.
Hvala za onog komarcevica stvarno je dobar ako se mogne dovesti bilo bi super.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jun 2015, 22:56

E yebajiga sad smo jos I neozbiljni.na kraju nedim nece biti trener.neka dovedu darka vojvodica ako on nece
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 04 jun 2015, 23:04

astra1922 je napisao/la:E yebajiga sad smo jos I neozbiljni.na kraju nedim nece biti trener.neka dovedu darka vojvodica ako on nece
Kome sad vjerovat nekom novinarcicu koji je mozda i izmislio vijest ili ljudima iz kluba koji kazu da je Nedim potpiso? Nemoj astra Vojvudu, bolje nek Durgut vodi, al Vojvoda nikako.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 05 jun 2015, 00:11

usmeno se dogovorio nije potpisao ...bit ce trener jusufbegovic ako ne treba nam jak trener tipa koji zna premier ligu mlad ambiciozan i koji ima rad u petorki premier lige
posto je uskoro prelazni rok volio bi bar nekog vidjet od ovih igraca kao pojacanje zvijezde
1.mirza hamzabegovic 90 godiste golman
2.bojan letic lijevi bocni igrac mislim da je iz pelagiceva kao nesto u zilini je bio na probi
3.darko misic celik
4.samir memisevic radnik
5.velid kozic 19 godina stoper igmana
6.emrah hasanhodzic zeljina skola igra u bosna visoko -masina igrac
7.anel dedic vezni
8.amel handzic 91 godiste sloga ljubuski napadac

duskajurisic
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic » 05 jun 2015, 00:45

hahahhaa bojana letica ne moze dovesti niti jedan premijerligas, igra frajer u zilini, jedan od najboljih igraca, ti si fkt lud frajer, ima ugovor do 2017, vrijedi 600 000km :(

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 jun 2015, 07:27

Šta sad reći na ovo??? Taman kada te nešto obraduje i kada pomisliš da je nešto sadašnja uprava spaćno odradila oni te demantuju i ponovo pokažu koliko su nesposobni i neozbiljni. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Objaviti nešto na zvaničnoj stranici a dobro neprovjeriti takođe neozbiljno.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 05 jun 2015, 08:11

Netreba se sikirati mislim da je Nedim tražio uslove za dobar rad i ekipu pa onda potpis tako da vjerujem u sarasnju s njim ali po novim uslovima Vjerujem da čovjek ima igrace koje zeli vidjeti itraži da se o ispuni.
Bit će zvjezda opet šampion. :kafa:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 jun 2015, 10:46

batigol777 je napisao/la:Netreba se sikirati mislim da je Nedim tražio uslove za dobar rad i ekipu pa onda potpis tako da vjerujem u sarasnju s njim ali po novim uslovima Vjerujem da čovjek ima igrace koje zeli vidjeti itraži da se o ispuni.
Mislim da se treba sikirat, prvo zbog neozbiljnosti, objavljeno da je potpiso a nije, covjek je mogo odma lagano odsetat, sve se bojim da su to obecanja ko sto doticni prenosi i ovdje unazad 4-5 g sve suplja, ovo polako lici da ce mu obecat kule i gradove i posle 3-4 uvezana poraza na startu ovaj daje otkaz pa onda dok mi poslozimo redove teska borba za opstanak, dokle god dole ima pojedinaca puput Sadana i ostale kompanije koja daje Piski koje kakve informacije mi samo mozemo ici prema kantonalnoj ligi nikako gore

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 jun 2015, 11:50

Ja mislim da je veceras skupstina kluba ako neko tacno zna neka potvrdi,sigurno Nedim ceka da vidi sta ce se odigrat veceras...

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 05 jun 2015, 11:52

Vidjet cemo ako ostane dobro je ako ne trazit ce se drugi. A zlatno pravilo je kad god se nesto desava lijepo navrate pojedinci koji se upletu sa parolom dje sam tu ja. Kad se sjetim cvitkusica zlo mo sta je para razhebo na gluposti.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 05 jun 2015, 13:38

Tkanton je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Netreba se sikirati mislim da je Nedim tražio uslove za dobar rad i ekipu pa onda potpis tako da vjerujem u sarasnju s njim ali po novim uslovima Vjerujem da čovjek ima igrace koje zeli vidjeti itraži da se o ispuni.
Mislim da se treba sikirat, prvo zbog neozbiljnosti, objavljeno da je potpiso a nije, covjek je mogo odma lagano odsetat, sve se bojim da su to obecanja ko sto doticni prenosi i ovdje unazad 4-5 g sve suplja, ovo polako lici da ce mu obecat kule i gradove i posle 3-4 uvezana poraza na startu ovaj daje otkaz pa onda dok mi poslozimo redove teska borba za opstanak, dokle god dole ima pojedinaca puput Sadana i ostale kompanije koja daje Piski koje kakve informacije mi samo mozemo ici prema kantonalnoj ligi nikako gore
Pa šta misliš ko uređuje Zvijezdinu stranicu na FB? :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 jun 2015, 14:03

theboss_RD07 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Pa šta misliš ko uređuje Zvijezdinu stranicu na FB? :lol:
Pa o tome i pricam

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 05 jun 2015, 14:12

Al koji ozbiljan klub uopste daje takve informacije nekome kao sto je Piska, pa zar smo toliko spali nisko hljebtejebo, koji amaterizam pa stvano i nismo za nista vise od 1.lige federacije sa ovakvom organizacijom...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 05 jun 2015, 14:53

e pisko sad ti ne bi bio u koži,kada te combe stane prebacivati s jedne na drugu :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.