FK Mladost DK
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Gledao sam vas kad ste igrali sa nama pripremnu utakmicu i bila ste fina ekipa al' nisam se nadao da ste toliko dobti da mozete uci u premier ligu, svaka vam cast i zelim vam svu srecu, daleko je ova gabela a i vec su svoje ispusili par puta.
Haha,lijepo je se nadatiziher je napisao/la:O evo zelenog hajtera nek si nam ziv i zdrav, bujrum iducu nedjelju gledaj kako deremo tvoj ljubljeni Gosk i preko njih ulazimo u PL

I naravno puna podrška prijateljima iz Gabele

Rudar Kakanj !!!
Kako ste se vec promjenili sad utakmice sa nama nazivas i derbijem, samo ima jedna kvaka u svemu, sad derbi mozemo jedino u kupu igrati 
A da ces pruzati podrsku Gabeljanima nisam ni sumnjao, ali podrska ce im i trebati

A da ces pruzati podrsku Gabeljanima nisam ni sumnjao, ali podrska ce im i trebati
Ne treba Lavovima podrska
A naravno da je uvijek bio derbi,ne znam ko to porice ? Mladost je uvijek imala tim koji je igrao srcem i iz ljubavi,ne za novac jer ga nije ni bilo i uvijek je po meni bio derbi i na neki nacin su odrzali Mladost u zivotu,ali vi to ne cijenite.Vi cijenite Musiju i Begovca koji su na neki nacin vise iz revolta dosli u Mladost da pokazu neke stvari parazitima u upravi Rudara,tako da bi trebali ako nista ponekad odati priznanje i momcima tim,jer da njih nije bilo,i da nisu djaba igrali pitanje bi bilo da li bi Mladost i postojala 

Rudar Kakanj !!!
Je li to sve sto imas za reci?GK1996 je napisao/la:Ne treba Lavovima podrskaA naravno da je uvijek bio derbi,ne znam ko to porice ? Mladost je uvijek imala tim koji je igrao srcem i iz ljubavi,ne za novac jer ga nije ni bilo i uvijek je po meni bio derbi i na neki nacin su odrzali Mladost u zivotu,ali vi to ne cijenite.Vi cijenite Musiju i Begovca koji su na neki nacin vise iz revolta dosli u Mladost da pokazu neke stvari parazitima u upravi Rudara,tako da bi trebali ako nista ponekad odati priznanje i momcima tim,jer da njih nije bilo,i da nisu djaba igrali pitanje bi bilo da li bi Mladost i postojala

Pusti ba ljude nek zive svoj san.. ti jaraniko izgleda vise mrzis Mladost, nego sto volis Rudar. Iz ocaja sad navijas za gosk..
Ne jarane,nego je razlika ogromna prije svega ljudi iz Gabele su me iznenadili svojim gostoprimstvom svaki put,a ne kao neki kad Rudar gostuje vide bit ce raje,odma dizu cijenu,ne daju nam na tribinu,pa daju pa moze 50 ljudi,pa moze 70 itd..pa onda nas salju na prugu,i na kraju nas smjeste u sektorcic od 50 ljudiFliX je napisao/la:
Je li to sve sto imas za reci?![]()
Pusti ba ljude nek zive svoj san.. ti jaraniko izgleda vise mrzis Mladost, nego sto volis Rudar. Iz ocaja sad navijas za gosk..

Rudar Kakanj !!!
Čudi me da se nije javljao kad Mladost dobi Buducnost 3:0 

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
GK1996 je napisao/la:Ne jarane,nego je razlika ogromna prije svega ljudi iz Gabele su me iznenadili svojim gostoprimstvom svaki put,a ne kao neki kad Rudar gostuje vide bit ce raje,odma dizu cijenu,ne daju nam na tribinu,pa daju pa moze 50 ljudi,pa moze 70 itd..pa onda nas salju na prugu,i na kraju nas smjeste u sektorcic od 50 ljudiFliX je napisao/la:
Je li to sve sto imas za reci?![]()
Pusti ba ljude nek zive svoj san.. ti jaraniko izgleda vise mrzis Mladost, nego sto volis Rudar. Iz ocaja sad navijas za gosk..,onda ne organizuju poseban ulaz,pola sata prije tekme ne mozes uci itd itd.Dok ljudi iz Gabele fenomenalne uslove imaju,odlicni domacini i zbog toga vise bih volio da ljudi koji imaju uslove udju,a ne Indijanci ovi.Podrska prijateljima iz Gabele
Nemoj vise molim te smarati, ovdje pises samo da bi provocirao. Pises o prijemu na stadion a ne iznosi sve cinjenice i iskrivljujes istinu. Prvo Vase gostovanje dosli ste sa obiljezjima iako je bila zabrana saveza i zato ste zavrsili na pruzi, ove godine dobili ste 100 sjedecih mjesta iako Vam je sljedovalo 50 po pravilima saveza, a najvljeno je od strane Rudara 100 navijaca. A da ne cijenimo ljude koji su ranije bili ili igrali za Mladost opet nebuloza.
Ovo oko tvoje ljubavi prema Gosku i Gabeli je samo ljubomora na nas i samo provociranje nas. Prosle sezone kada je Gosk gostovao Rudaru i pobjedio u tekmi koja nikome nista nije znacila Vi ste im gore **** sve po spisku i govorili citiram "Pero neces ovdje uzimati bodove je.... te Mladost" i polomili tada najboljeg igraca Popovica itd. itd.
A mi svoj san zivimo i aBd u sljedecu nedjelju pred punim tribinama dobivamo tvoje ljubimce i kroz citav grad i sa citavim gradom slavimo ulazak u PL, a ti uzivaj laganica

U slucaju ulaska u premier ligu (pobijedom nad goskom u zadnjem kolu) da li cete pokusati "preko ljeta" renovirat stadion ili cete igrati na nekom tudjem stadionu?
-
- Kontakt:
Ne jarane,nego je razlika ogromna prije svega ljudi iz Gabele su me iznenadili svojim gostoprimstvom svaki put,a ne kao neki kad Rudar gostuje vide bit ce raje,odma dizu cijenu,ne daju nam na tribinu,pa daju pa moze 50 ljudi,pa moze 70 itd..pa onda nas salju na prugu,i na kraju nas smjeste u sektorcic od 50 ljudi
,onda ne organizuju poseban ulaz,pola sata prije tekme ne mozes uci itd itd.Dok ljudi iz Gabele fenomenalne uslove imaju,odlicni domacini i zbog toga vise bih volio da ljudi koji imaju uslove udju,a ne Indijanci ovi.Podrska prijateljima iz Gabele
[/quote]
Nemoj vise molim te smarati, ovdje pises samo da bi provocirao. Pises o prijemu na stadion a ne iznosi sve cinjenice i iskrivljujes istinu. Prvo Vase gostovanje dosli ste sa obiljezjima iako je bila zabrana saveza i zato ste zavrsili na pruzi, ove godine dobili ste 100 sjedecih mjesta iako Vam je sljedovalo 50 po pravilima saveza, a najvljeno je od strane Rudara 100 navijaca. A da ne cijenimo ljude koji su ranije bili ili igrali za Mladost opet nebuloza.
Ovo oko tvoje ljubavi prema Gosku i Gabeli je samo ljubomora na nas i samo provociranje nas. Prosle sezone kada je Gosk gostovao Rudaru i pobjedio u tekmi koja nikome nista nije znacila Vi ste im gore **** sve po spisku i govorili citiram "Pero neces ovdje uzimati bodove je.... te Mladost" i polomili tada najboljeg igraca Popovica itd. itd.
A mi svoj san zivimo i aBd u sljedecu nedjelju pred punim tribinama dobivamo tvoje ljubimce i kroz citav grad i sa citavim gradom slavimo ulazak u PL, a ti uzivaj laganica
[/quote]
J..o te Ziher pa ti mene iznenadjujes .Kako ba imas vremena da raspravljas sa ovom budaletinom .Cuj podrska prijateljima Iz Gabele .Vidis da je sa jadnim momkom nesto se desilo ili vuce traume iz djetinjstva .Opusti se I uzivaj .A ovakve sa ovim komentarima I budalestinama ko da ni bog nije dao.Pozdrav I drzite se zadnje kolo.Kako god al pobjeda mora pasti.

J..o te Ziher pa ti mene iznenadjujes .Kako ba imas vremena da raspravljas sa ovom budaletinom .Cuj podrska prijateljima Iz Gabele .Vidis da je sa jadnim momkom nesto se desilo ili vuce traume iz djetinjstva .Opusti se I uzivaj .A ovakve sa ovim komentarima I budalestinama ko da ni bog nije dao.Pozdrav I drzite se zadnje kolo.Kako god al pobjeda mora pasti.

Moj komso nije bolest sve sto boli, a neka ima i ovakvih, dobro je da nismo svi isti 

Valjda uspijete pobijediti Gosk.?
Kakva su ocekivanja kod vas?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Lagano 2:0. U proljetnom dijelu sezone na nasem stadionu smo primili samo 1 gol. U cijeloj sezoni od 14 utakmica kuci dobili smo svih 14, jedini u ligi imamo 100% ucinak. Pred gostovanje svakog kluba iz vrha na ovom forumu su nas otpisivali, pogledaj ranije postove, a svi su kuci otisli oborenih noseva. Znaci vozdra.AdiFKS je napisao/la:Valjda uspijete pobijediti Gosk.?
-
- Moderator
- Kontakt:
Hoćeš reć' da je sve bilo po "PS-u" da bi bili prvi na tabeli?Addict je napisao/la:Lagano 2:0. U proljetnom dijelu sezone na nasem stadionu smo primili samo 1 gol. U cijeloj sezoni od 14 utakmica kuci dobili smo svih 14, jedini u ligi imamo 100% ucinak. Pred gostovanje svakog kluba iz vrha na ovom forumu su nas otpisivali, pogledaj ranije postove, a svi su kuci otisli oborenih noseva. Znaci vozdra.AdiFKS je napisao/la:Valjda uspijete pobijediti Gosk.?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Hoćeš reć' da je sve bilo po "PS-u" da bi bili prvi na tabeli?
Ma joj drug dzaba mi pisemo ofo ono, kad ce svako braniti svoj klub i logicno da nece priznat

Sve se vidi sve se placa

Ok. Onda sretno. Puno bolje vi nego ovi pseudo-listicani.
Sretno.
Sretno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

sve spremno za spektakl

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
-
- Kontakt:
Hocel bit danas prenos na kakvoj televiziji? Volio bih pogledat tekmu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Sretno, Mladost!
Tesko da ce biti prijenos... drzavnoj televiziji je ova utakmica nebitna.neroazzuro je napisao/la:Hocel bit danas prenos na kakvoj televiziji? Volio bih pogledat tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.