Moja razmišljanja.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo sam pisao na Veležovoj temi kad ste pitali za Jankovića, pa evo da vam i ovdje proslijedim, to je moje neko mišljenje .Potpuno spreman valja, čim je samo malo rovit, odma se to vidi. Činit će vam se da kroz svoj lagani trk ga boli neka stvar i da je tu radi para, ali nije. To je igrač koji dođe do 40 metara, pokupi loptu i ide naprijed. U kontri je neuništiv. Ja se sjećam doslovno nekoliko kontri Veleža u ovoj i prošloj sezoni, gdje je on sve započeo ili je završio na kraju, znači tu je pravo jak, izvlači više od maksimuma, što možemo zaključiti da pridodaje dinamici igre. Tehničar nevjerovatan, znao je izvaljivati kukove igračima. Po meni definisan kao igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, ali isto i dodati timskoj igri. Mislim da će se dosta više snaći u Želji, jer koliko sam mogao viditi njegova je vokacija iza špica, a može dosta odigrati i po strani, dok je kod nas "glumio" špica u nekim utakmicama i iskreno, nije se snašao najbolje. Sretno
Hvala punoshaman7 je napisao/la:Ovo sam pisao na Veležovoj temi kad ste pitali za Jankovića, pa evo da vam i ovdje proslijedim, to je moje neko mišljenje .Potpuno spreman valja, čim je samo malo rovit, odma se to vidi. Činit će vam se da kroz svoj lagani trk ga boli neka stvar i da je tu radi para, ali nije. To je igrač koji dođe do 40 metara, pokupi loptu i ide naprijed. U kontri je neuništiv. Ja se sjećam doslovno nekoliko kontri Veleža u ovoj i prošloj sezoni, gdje je on sve započeo ili je završio na kraju, znači tu je pravo jak, izvlači više od maksimuma, što možemo zaključiti da pridodaje dinamici igre. Tehničar nevjerovatan, znao je izvaljivati kukove igračima. Po meni definisan kao igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, ali isto i dodati timskoj igri. Mislim da će se dosta više snaći u Želji, jer koliko sam mogao viditi njegova je vokacija iza špica, a može dosta odigrati i po strani, dok je kod nas "glumio" špica u nekim utakmicama i iskreno, nije se snašao puno najbolje. Sretno
Puno sreće i predstavite nam državu Bosnu i Hercegovinu u evropskim takmičenjima na najbolji način.
Heh svako ima nesto ja se uvijek sjetim ovog sudije i ovog njegovog osmijeha na slici to mi je nesto urezano u sjecanje ali svakako nesvakidasnji potez nekog sudije.bhsport je napisao/la:Svaki put kad gledam Zubanov gol, znojim se i strepim hoce li Pehli stici loptu, hoce li onaj mesar sa koseva slomiti Sopovica i da li ce Zuban izbjeci ubilacki start pogancera Dedica i ubaciti loptu par centimetara od stative u gol.
Svaki put me prodju trnci i svaki put taj gol proslavim kao i te noci na Zapadu Koseva, iznad zadnjeg ulaza prema Jugu za malom zastavom Zelje u ruci.
Necu zaboraviti ni ljutito zaustavljanje drota pitara na Carsiji kada sam sa rodjakom kroz siber izasao vani i sirio Zeljin sal i zastave.
Hvala ti Boze sto navijam za Zelju i sto sam dozivio tu noc.
Da da ko kaze evo gaaaaa sadtm8782 je napisao/la:Nikad nisam obratio paznju na sudiji ali fkt vidi osmjeha hahahahahahahahaha
Mislim da je ovo sad neregularna titula, namjesteno jepile87 je napisao/la:Da da ko kaze evo gaaaaa sadtm8782 je napisao/la:Nikad nisam obratio paznju na sudiji ali fkt vidi osmjeha hahahahahahahahaha
A pri tom sloboda ispala iz ligetm8782 je napisao/la:Mislim da je ovo sad neregularna titula, namjesteno je![]()
![]()
Sta je smijesno ne igraju uopste istu poziciju ?Neandertalac je napisao/la:- Eldar + Jankovic. Smijesno. Idemo dalje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Oba su vezni. Totalno nepotreban ovaj, nit smrdi nit mirise, nista nam ne moze donijeti osim zagrijane klupe. Interesuje me i visina primanja, posto slicnih igraca vec imamo a sa skoro duplim i troduplim platama za razliku od Eldara npr, koji je jedan od standardnijih bio u uspjesnoj sezoni...pile87 je napisao/la:Sta je smijesno ne igraju uopste istu poziciju ?Neandertalac je napisao/la:- Eldar + Jankovic. Smijesno. Idemo dalje...
Stvarno ne vidim nikakav smisao u ovim tvojim postovima.Neandertalac je napisao/la:- Eldar + Jankovic. Smijesno. Idemo dalje...
Eldar je igrao pozadi ovaj je centralni vezni orijentisan prema naprijed i dosao je na poziciju gdje nismo imali mogucnosti rotacije taman da je i za klupe nama to treba.Ne dolaze igraci samo u prvih 11 nego i za rotacije Oda bukvalno nije imao igraca kojeg bi uveo s klupe da bar moze zadrzati ritam igre a ne dici ga na neki nivo pogotovo se to odnosi na sredinu terena.Isto tako Eldar je bio najlosija karika u prvih 11.Mislim da se previse ozbiljno shvatilo ovo Zeljovicevo da rezu nasi budzet mi nemamo sta rezati jer igraci koji odlaze imaju visoka primanja u odnosu na ekipu i ima ih jos sa takvim primanjima nije to razlog njihovih odlazaka nego kvaitet i zelje Odovica da sastavi ekipu po svom.Neandertalac je napisao/la:Oba su vezni. Totalno nepotreban ovaj, nit smrdi nit mirise, nista nam ne moze donijeti osim zagrijane klupe. Interesuje me i visina primanja, posto slicnih igraca vec imamo a sa skoro duplim i troduplim platama za razliku od Eldara npr, koji je jedan od standardnijih bio u uspjesnoj sezoni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.