FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KLIS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KLIS » 05 jun 2015, 10:09

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 05 jun 2015, 10:26

Potpuno spreman valja, čim je samo malo rovit, odma se to vidi. Činit će vam se da kroz svoj lagani trk ga boli neka stvar i da je tu radi para, ali nije. To je igrač koji dođe do 40 metara, pokupi loptu i ide naprijed. U kontri je neuništiv. Ja se sjećam doslovno nekoliko kontri Veleža u ovoj i prošloj sezoni, gdje je on sve započeo ili je završio na kraju, znači tu je pravo jak, izvlači više od maksimuma, što možemo zaključiti da pridodaje dinamici igre. Tehničar nevjerovatan, znao je izvaljivati kukove igračima. Po meni definisan kao igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, ali isto i dodati timskoj igri. Mislim da će se dosta više snaći u Želji, jer koliko sam mogao viditi njegova je vokacija iza špica, a može dosta odigrati i po strani, dok je kod nas "glumio" špica u nekim utakmicama i iskreno, nije se snašao najbolje. Sretno
Ovo sam pisao na Veležovoj temi kad ste pitali za Jankovića, pa evo da vam i ovdje proslijedim, to je moje neko mišljenje .

Puno sreće i predstavite nam državu Bosnu i Hercegovinu u evropskim takmičenjima na najbolji način.
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 05 jun 2015, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 jun 2015, 10:28

shaman7 je napisao/la:
Potpuno spreman valja, čim je samo malo rovit, odma se to vidi. Činit će vam se da kroz svoj lagani trk ga boli neka stvar i da je tu radi para, ali nije. To je igrač koji dođe do 40 metara, pokupi loptu i ide naprijed. U kontri je neuništiv. Ja se sjećam doslovno nekoliko kontri Veleža u ovoj i prošloj sezoni, gdje je on sve započeo ili je završio na kraju, znači tu je pravo jak, izvlači više od maksimuma, što možemo zaključiti da pridodaje dinamici igre. Tehničar nevjerovatan, znao je izvaljivati kukove igračima. Po meni definisan kao igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, ali isto i dodati timskoj igri. Mislim da će se dosta više snaći u Želji, jer koliko sam mogao viditi njegova je vokacija iza špica, a može dosta odigrati i po strani, dok je kod nas "glumio" špica u nekim utakmicama i iskreno, nije se snašao puno najbolje. Sretno
Ovo sam pisao na Veležovoj temi kad ste pitali za Jankovića, pa evo da vam i ovdje proslijedim, to je moje neko mišljenje .

Puno sreće i predstavite nam državu Bosnu i Hercegovinu u evropskim takmičenjima na najbolji način.
Hvala puno :thumbup:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 jun 2015, 10:35

Sretan Zubandan!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 jun 2015, 10:55

Zubandan!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 jun 2015, 11:24

Svaki put kad gledam Zubanov gol, znojim se i strepim hoce li Pehli stici loptu, hoce li onaj mesar sa koseva slomiti Sopovica i da li ce Zuban izbjeci ubilacki start pogancera Dedica i ubaciti loptu par centimetara od stative u gol.
Svaki put me prodju trnci i svaki put taj gol proslavim kao i te noci na Zapadu Koseva, iznad zadnjeg ulaza prema Jugu za malom zastavom Zelje u ruci.
Necu zaboraviti ni ljutito zaustavljanje drota pitara na Carsiji kada sam sa rodjakom kroz siber izasao vani i sirio Zeljin sal i zastave.

Hvala ti Boze sto navijam za Zelju i sto sam dozivio tu noc.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 11:26

bhsport je napisao/la:Svaki put kad gledam Zubanov gol, znojim se i strepim hoce li Pehli stici loptu, hoce li onaj mesar sa koseva slomiti Sopovica i da li ce Zuban izbjeci ubilacki start pogancera Dedica i ubaciti loptu par centimetara od stative u gol.
Svaki put me prodju trnci i svaki put taj gol proslavim kao i te noci na Zapadu Koseva, iznad zadnjeg ulaza prema Jugu za malom zastavom Zelje u ruci.
Necu zaboraviti ni ljutito zaustavljanje drota pitara na Carsiji kada sam sa rodjakom kroz siber izasao vani i sirio Zeljin sal i zastave.

Hvala ti Boze sto navijam za Zelju i sto sam dozivio tu noc.
Heh svako ima nesto ja se uvijek sjetim ovog sudije i ovog njegovog osmijeha na slici to mi je nesto urezano u sjecanje ali svakako nesvakidasnji potez nekog sudije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 jun 2015, 11:35

Nikad nisam obratio paznju na sudiji ali fkt vidi osmjeha hahahahahahahahaha

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 11:37

tm8782 je napisao/la:Nikad nisam obratio paznju na sudiji ali fkt vidi osmjeha hahahahahahahahaha
Da da ko kaze evo gaaaaa sad :urnebes:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 jun 2015, 11:38

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Nikad nisam obratio paznju na sudiji ali fkt vidi osmjeha hahahahahahahahaha
Da da ko kaze evo gaaaaa sad :urnebes:
Mislim da je ovo sad neregularna titula, namjesteno je :D :D :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 11:47

tm8782 je napisao/la:Mislim da je ovo sad neregularna titula, namjesteno je :D :D :D
A pri tom sloboda ispala iz lige :urnebes:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jun 2015, 11:47

Sudije: Lutz Srohlich, Frank Schumacher, Markus Scheibel (Njemačka). :lol:

:clap:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 jun 2015, 12:39

- Eldar + Jankovic. Smijesno. Idemo dalje...

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 12:43

Neandertalac je napisao/la:- Eldar + Jankovic. Smijesno. Idemo dalje...

Sta je smijesno ne igraju uopste istu poziciju ?

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 jun 2015, 12:44

Bas nidje veze sta napisa.
Zeljeznicar! 1921 !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 jun 2015, 12:46

Sto kazete svako ima neko ludo sjecanje na ovaj dan.
Evo bez gledanja nskon toliko godina.
Evo kontra napada,evo velike prilike. Stopostotna sansa i jedan nula vodi Zeljeznicar,90 ti minut susreta,Zeljo vodi 1:0,eksplodirao je sada olimpiski stadion Kosevo.Tako je to u fudbalu,tako je to u derbijima Sarajevo -Zeljeznicar.Evo pogledajte,Zubanovic je strijelac,nadmudrio je Mirsada Dedica,Zubanovic je strijelac,fudbaleri Sarajeva ne mogu da vjeruju,ostali su svi na zemlji,pobjegso je ovdije Beganovicu,Dedic napustio gol i Zeljo pred titulom sampiona Bosne i Hercegovine. Place Alen Avdic....
100 hiljada puta pregledano. Kskva sreca .
Sijecam se ko sad,toliko straha i prozovanja,par godina od pitara,familije. Jezio sam se od onog njihovog huka kad ga zabiju,kad su preokretali tekme,vazda neka zajebanciha u reziji Prolica,Calije,Meckica..toliko sam zelio tu pobijedu.
89 minut,daje stari pare da mu kupim kospe,ubi ga nervoza. Krece akcija,ja frajeru treba pare dat a uzeo 3 fiseka. Ustaju svi,frajer mi smeta,ja ga rukom micem,on samo ceka pare i gleda u ruku.
Zuban lomi levata,zabija gol,delirijum,ja bacam neplacene fiseke,bacam pare,frajer prati pogledom gdje odleti sve ono. Vise ga nisam vidio. Ssmo sam strepio kad ce kraj. Kakav osjecaj srece i ponosa. Ono su bili derbiji.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 05 jun 2015, 12:53

pile87 je napisao/la:

Sta je smijesno ne igraju uopste istu poziciju ?
Oba su vezni. Totalno nepotreban ovaj, nit smrdi nit mirise, nista nam ne moze donijeti osim zagrijane klupe. Interesuje me i visina primanja, posto slicnih igraca vec imamo a sa skoro duplim i troduplim platama za razliku od Eldara npr, koji je jedan od standardnijih bio u uspjesnoj sezoni...

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 jun 2015, 12:56

Stvarno ne vidim nikakav smisao u ovim tvojim postovima.
Razumijem one u kojima se ne slažeš sa radom uprave, nešto ti nije po volji pa imaš potrebu da pišeš o njima u negativnom kontekstu jer imaš neka svoja saznanja, ali malo je bezobrazno pisati ovakve postove i širiti neku negativnu energiju bez ikakvog razloga.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 jun 2015, 12:58

E jesi vala smijesan. Eldar je samo prosjecan fudbaler koji nije nista narocito pokazivao u Zelji. Siguran sam da i ovaj iz Veleza nema nesto veca primanja, ako uopste i ima veca, a siguran sam da ce dati vise od sebe da se pokaze jer je i ovom realno dosadilo u Zelji, a Eldar je igrac bez neke lucidnosti ili dobrog poteza, driblinga i sl. A i ovaj je defanzivni vezni a ovaj ofanzivni vezni, tako da prije mozes porediti sa odlaskom Varee. Mislim da cemo 100% dovesti jednog DMF igraca ili ako nista prekomandovati nekoga na tu poziciju. Tu ne mogu igrati Dado i Amir. Jankovic tek treba da pokaze sta zna, pa vidjecemo. Ovi iz Veleza kazu da je dobar, a i nama je zabio 2 gola, kao i malenima.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 12:59

Neandertalac je napisao/la:Oba su vezni. Totalno nepotreban ovaj, nit smrdi nit mirise, nista nam ne moze donijeti osim zagrijane klupe. Interesuje me i visina primanja, posto slicnih igraca vec imamo a sa skoro duplim i troduplim platama za razliku od Eldara npr, koji je jedan od standardnijih bio u uspjesnoj sezoni...

Eldar je igrao pozadi ovaj je centralni vezni orijentisan prema naprijed i dosao je na poziciju gdje nismo imali mogucnosti rotacije taman da je i za klupe nama to treba.Ne dolaze igraci samo u prvih 11 nego i za rotacije Oda bukvalno nije imao igraca kojeg bi uveo s klupe da bar moze zadrzati ritam igre a ne dici ga na neki nivo pogotovo se to odnosi na sredinu terena.Isto tako Eldar je bio najlosija karika u prvih 11.Mislim da se previse ozbiljno shvatilo ovo Zeljovicevo da rezu nasi budzet mi nemamo sta rezati jer igraci koji odlaze imaju visoka primanja u odnosu na ekipu i ima ih jos sa takvim primanjima nije to razlog njihovih odlazaka nego kvaitet i zelje Odovica da sastavi ekipu po svom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.