FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Buzdovan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Buzdovan » 05 jun 2015, 00:42

Zastone je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:izgleda M.Ješič pregovara sa Sarajevom,velike su sanse da ce postati nas novi trener. uh kako bi to dobro bilo.....
On je već pod ugovorom čini mi se sa nekim klubom..
Sa Yangon United, a ugovor ima do 02.01.2016.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2015, 01:02

Sabinho je napisao/la:Mislim da imamo jednog Bekica koji je FANTASTICAN i da nema potrebe da dovodimo drugog da gusi ovog prvog.

Jesi ironican nesta il ja ne kontam :)

Ovaj ovome moze valjati samo ako dodje,jel su prvi rodjaci i non stop su zajedno koliko ja vidim.Lakse ce biti i jednom i drugom.Glede pozicija uopste nisu konkurencija jedan drugom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2015, 01:06

miky_hz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Mislim da imamo jednog Bekica koji je FANTASTICAN i da nema potrebe da dovodimo drugog da gusi ovog prvog.

Jesi ironican nesta il ja ne kontam :)

Ovaj ovome moze valjati samo ako dodje,jel su prvi rodjaci i non stop su zajedno koliko ja vidim.Lakse ce biti i jednom i drugom.Glede pozicija uopste nisu konkurencija jedan drugom
Naravno da su konkurencija ako i Almir igra krilo. Amer je kod nas dosao kao spic a sad hvala Bogu igra krilo i hvala Mehi za to!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2015, 01:11

Almir igra sve sto je uz lijevu stranu,moze i na beka,s obzirom koliko je kod nas Puzigaca ofanzivan ovaj mu je idalna zamjena...vjeruj mi da nemaju puno dodirnih tacaka,neznam kolko si ga puno gledao,nisu oni konkurenti,drugi je ovaj film
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2015, 01:13

miky_hz je napisao/la:Almir igra sve sto je uz lijevu stranu,moze i na beka,s obzirom koliko je kod nas Puzigaca ofanzivan ovaj mu je idalna zamjena...vjeruj mi da nemaju puno dodirnih tacaka,neznam kolko si ga puno gledao,nisu oni konkurenti,drugi je ovaj film
Ahaa ma pricam prema onome sto sam cuo a nisam ga puno gledao, iskreno da kazem. Samo da mi Amera neko ne gusi odmah mi pritisak skace :sick: :nedam: :nene: :nene: :nene:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2015, 01:28

Upariti Benkaru i Bekica na spicu, vjerujte mi :tokralju: Krle i Dulja po krilima. Radovac i jos jedan ekstra trkac uz njega. Ne treba nam nista bolje naprijed :P Naravno to sve uz malo bolje bekove i barem jos 1 kvalitetnog ala Benko kvalitet stopera :opaopa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 jun 2015, 01:33

Grijesite da nasa djeca imaju male plate , Radovac je dobio na ruke koliko mnogi zarade za 10 godina karijere.
Nema vise u Sarajevu plata po 500-1000 maraka , ne znam uopste u prvih 18 imali iko ispod 2 hiljade.
Benko,Cimirot,Stojcev,Radovac sigurno imaju vise nego 90% timova zajedno.

Subic ako se moze dovesti bi bio prioritet broj 1.
Od Marinka Mackica mi nismo imali normalnog beka.
Svaka cast Puzigaci,ali za nesto vise treba nam bolji bek i ako mu ispadne fina ponuda trebalo bi ga pustiti da covjek obezbjedi sebi penziju.
Ispravite me ako grijesim Subic i Hebibovic mogu igrati svaku poziciju na lijevoj/desnoj strani ?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 jun 2015, 01:36

Znaci ipak je ovo oko Cimirota i HSV-a suplja prica, jer niko nista od doticnih i upucenih na forumu ne spominje?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jun 2015, 01:57

HZ_ilidzaa je napisao/la:Grijesite da nasa djeca imaju male plate , Radovac je dobio na ruke koliko mnogi zarade za 10 godina karijere.
Nema vise u Sarajevu plata po 500-1000 maraka , ne znam uopste u prvih 18 imali iko ispod 2 hiljade.
Benko,Cimirot,Stojcev,Radovac sigurno imaju vise nego 90% timova zajedno.

Subic ako se moze dovesti bi bio prioritet broj 1.
Od Marinka Mackica mi nismo imali normalnog beka.
Svaka cast Puzigaci,ali za nesto vise treba nam bolji bek i ako mu ispadne fina ponuda trebalo bi ga pustiti da covjek obezbjedi sebi penziju.
Ispravite me ako grijesim Subic i Hebibovic mogu igrati svaku poziciju na lijevoj/desnoj strani ?
Mogu, ovo koliko sam ja pratio Subica ofanziva mu je i jaca strana, moze on komotno i krilo igrati..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 jun 2015, 02:46

[youtube][/youtube]
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 05 jun 2015, 03:04

ElCartel11 je napisao/la:sto prije shvatite da nam Evropa nije prioritet ovu sezonu a mislim jos najmanje 2, bice manje razocaranje
Dokad cemo se tjesiti da Evropa nije prioritet ?

Ubjedjen sam da je upravi barem za ovu sezonu prioritet da nekako prodjemo to drugo pretkolo ako budemo imali srece u zrijebu pa da onda ponovimo uspjeh od prosle sezone a to je play off za Ligu Evrope a ko zna mozda i da se domognemo Lige Evrope.Ako ne ove sezone onda vec iduce ce biti plan da zaigramo u Ligi Evrope.Sve ispod toga je vjerujem neuspjeh za upravu.

Kad su Helsinki,Esbjerg i Karabak mogli igrati grupnu fazu moze vala i Sarajevo ako ne ove onda sigurno sljedece sezone.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 jun 2015, 05:05

Ja mislim da evropa nije nama priorite ove godine. Pokusace se odigrat sto bolje pa sta bog da. Realno je ocekivat grupnu fazu za jedno 3-4 godine kad budemo imali bar 6 standardni igraca koji su prosli akademiju.

Moje misljenje daje cilj ove godine da se klub sto bolje pojaca i pokusa uzet duplu krunu.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 05 jun 2015, 06:16

Zastone je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:izgleda M.Ješič pregovara sa Sarajevom,velike su sanse da ce postati nas novi trener. uh kako bi to dobro bilo.....
On je već pod ugovorom čini mi se sa nekim klubom..
http://****/clanak/8724/miodrag ... ski-dinamo
:hmmmmm:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 05 jun 2015, 07:52

Manuel je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:sto prije shvatite da nam Evropa nije prioritet ovu sezonu a mislim jos najmanje 2, bice manje razocaranje
Dokad cemo se tjesiti da Evropa nije prioritet ?

Ubjedjen sam da je upravi barem za ovu sezonu prioritet da nekako prodjemo to drugo pretkolo ako budemo imali srece u zrijebu pa da onda ponovimo uspjeh od prosle sezone a to je play off za Ligu Evrope a ko zna mozda i da se domognemo Lige Evrope.Ako ne ove sezone onda vec iduce ce biti plan da zaigramo u Ligi Evrope.Sve ispod toga je vjerujem neuspjeh za upravu.

Kad su Helsinki,Esbjerg i Karabak mogli igrati grupnu fazu moze vala i Sarajevo ako ne ove onda sigurno sljedece sezone.
Zar mi ako ispadnemo iz LŠ odmah, ne idemo u play-off LE? :hmmmmm:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 jun 2015, 08:01

kenanbrajic je napisao/la: Zar mi ako ispadnemo iz LŠ odmah, ne idemo u play-off LE? :hmmmmm:
U trećem ako ispadnemo onda idemo u play-off.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 05 jun 2015, 08:33

Jel ono kod nas danas dan žalosti? :P :P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordoboy2014
Kontakt:

Post Postao/la bordoboy2014 » 05 jun 2015, 08:55

Pročitah dosta komentara o igračkom kadru, analiza pojedinih ugrača, potencijalnih pojačanja. Može se naći svega: od vrlo kvalitetnih razmišljanja do čisto navijačkih stavova.

Svi bi mi voljeli da igramo grupne faze (i igrat ćemo ih povremeno, ali za 2-3 godine), ali je realnost nešto drugo.

Kada se i prođe u grupnu fazu, tokom godine se odigra 10-ak evropskih utakmica. Možemo li i isplati li se plaćati igrača za taj broj utakmica?

Za sada bi bilo dobro zadržati kostur ove ekipe i dopunjavati je prvo sa momcima iz Akademije , a nakon njih talentima iz BiH i regije.

Imat ćemo priliku da dominiramo na BiH prostorima i da ponekad prođemo i u neku grupnu fazu. To je naša realnost.

U ekipi je uvijek dobro imati, 1-2 igrača koji su kvalitetom iznad ove lige a koji su ili na zalasku karijere, tipa Benko, ili igrači koji žele da igraju i da vrate formu, tipa Jajala i Delača. Uz njih će se mladi igrači kvalitetnoi razvijatiI. Ako takve možemo naći, super, a ako ne, držati se ovoga što imamo.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 05 jun 2015, 09:46

@miden gdje izvuce ovu statistiku ? Ako sam ja vec na nasoj stranici vidio da pise najbolji asistent : Milos Stojcev 8. Ne kontam. Mozda oni lazu ili sta. Ja ne dajem sud o Bilbiji samo o tri utakmice , to sam naveo kao primjer. Nego od prve utakmice koju je zaigrao. Svaka mu cast, nije ga htjelo na njegovoj poziciji pa hajmo mu izmisliti neku druugu mozda prodje. A ti sad pricas kako ti je najdrazi Stojcev ovo ono? A dobro pogledaj postove i od prije pola godine. Uvijek si prije za Biću nego za Milosa. Jer se ti i ja sporimo uvijek oko iste dvojice. Ja sam i za Radosa govorio da je uzasan i to ti je smetalo, a svi znamo da je kritican. Jedino ga je Rammo branio i ti. Prvi si govorio ne treba po igracima pljuvati, ja prestanem a ti opra sa Milosom. Ma dobro nebitno. Srž svega jeste to da ja iako mi se ne svidja neki igrac, ja ga necu tjerati iz kluba ako je imalo dao za tu titulu. A Stojcev je podosta dao i za Kup osvojeni i za ovu titulu.Neki mangupi se usude da pisu da je za termina da ga treba tjerati. Za sta ste vi onda strucnjaci ? Poklopite se i grickajte kospe, a upravi ostavite da radi ono sto joj je i posao. Toliko nezahvalnosti fuj. I ja bih par igraca otjerao ali necu vise da ih spominjem jer svako ima svog igraca kojeg gotivi .

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jun 2015, 10:01

svi poznavaoci fudbala se slazu u jednom,Sarajevu trebaju pojacanja kako bi u domacoj ligi odbranilo titulu,u sezoni koja ce biti izuzetno teska i napeta! u Evropskim utakmicama sa ovom ekipom nemamo sta traziti,ali uz 3-4 kvalitetna i ciljana pojacanja nista nije nemoguce...bekovi,stoper su prioritet svih prioriteta, i dobar krilni igrac. Uz dobre pripreme, mogli bi imati jos bolju narednu sezonu,u ovoj smo se patili i na jedvite jade smo prosli kao prvi,iako nam je svega 5-6 kola prije kraja sezone i Evropa bila upitna! iz toga treba izvuci pouku,rijesiti se suvisnih i bespotrebnih igraca i dovesti ono sto nam treba,sto prije to bolje!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 05 jun 2015, 10:32

Hebibović u timu sezone sa 30 % truda u drugoj polusezoni :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Rigoletto i 22 gosta.