PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ma nije vas na pola utakmica bilo a protiv Borca je bilo 40-50 momaka
From father to son
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja volim Velez ovaj, a i Pastrmku sam zavolio. Ne znam sta mi je..
Nohomo
Nohomo
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bih prije reko da ce ih po 3 pive zapasttuzlak1987 je napisao/la:Donosimo mi kad budemo dolazili 300 piva Tuzlanskih hladnih, po dva za svakog navijaca Veleza na stadionu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Odakle smo vraćeni nije nas ni bilo, vas brato kod kuće nema
bice da je pretoplo stajati na mostarskom suncu
kakvih 50 brato pa vi bi to slikali obavezno, to bi onda bilo jedno od boljih izdanja jbt

kakvih 50 brato pa vi bi to slikali obavezno, to bi onda bilo jedno od boljih izdanja jbt

Coraco hocemo li lijepit gostovanja protiv prve 4 ekipe po stoju koga je vise
From father to son
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Placem stare miCoraco je napisao/la:Odakle smo vraćeni nije nas ni bilo, vas brato kod kuće nemabice da je pretoplo stajati na mostarskom suncu
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisu bili na 7-8 gostovanja i oni nekom nesto pricaju
A brato sramota ste zesca grob te yebo

A brato sramota ste zesca grob te yebo
From father to son
Tuzno je kad djeca odrade sva gostovanja a grupa ti u cvijetu ne smije na pola. To je tuzno bratostaragarda je napisao/la:Placem stare miCoraco je napisao/la:Odakle smo vraćeni nije nas ni bilo, vas brato kod kuće nemabice da je pretoplo stajati na mostarskom suncu
![]()
kakvih 50 brato pa vi bi to slikali obavezno, to bi onda bilo jedno od boljih izdanja jbt![]()
....a tuzno je to
![]()

From father to son
Može, al da i ti mene ispoštuješ. Zalijepi sva vaša kod kuće a naša protiv prva 4, po stoju da nas je više u te 4
Gdje ćemo se kladit jbt kad vi okačite trans i odete u hladovinu, ili ovako kao protiv Borca ne uradite ni to
malo furamo Olimpic jel hehehe
Gdje ćemo se kladit jbt kad vi okačite trans i odete u hladovinu, ili ovako kao protiv Borca ne uradite ni to

Bola muda se vani pokazuji a ne kuci. Priznaj da ste picke zesceCoraco je napisao/la:Može, al da i ti mene ispoštuješ. Zalijepi sva vaša kod kuće a naša protiv prva 4, po stoju da nas je više u te 4
Gdje ćemo se kladit jbt kad vi okačite trans i odete u hladovinu, ili ovako kao protiv Borca ne uradite ni tomalo furamo Olimpic jel hehehe

From father to son
Brato nema smjesnije grupice od ovih fukara. Otisli na jedno gostovanje i zakamenjali atomce iz tešnja
oplaka yebote 

From father to son
Pa tu si zbog kluba bolan, možeš muda i kući prosipat
ili pokažeš muda pa s policijom odeš po oteti trans 

Evo opet prica o transu koji su sanjali da su oteliCoraco je napisao/la:Pa tu si zbog kluba bolan, možeš muda i kući prosipatili pokažeš muda pa s policijom odeš po oteti trans

From father to son
Jestee brato moj, tako jeCernica je napisao/la:Brato nema smjesnije grupice od ovih fukara. Otisli na jedno gostovanje i zakamenjali atomce iz tešnja![]()
oplaka yebote

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hehehe nisam mislio na to al eto vidiš dobro me napomenu. Ja sam mislio na ovu situaciju od prije par godina brato
samo gOnjaj brOto samo gonjaj
kako ono kažu: u svom gradu niste gazde jel
sramota je ba za Velež broto da vas ove škutorije pokriše

samo gOnjaj brOto samo gonjaj

Nisu aHbaBu nas pokršili. Škutori su daleko a mi smo u čaršiji i srcu grada. Yebiga brato nije lako kad te napada škutorija zadar rijeka split i dubrovnik a ti odbraniš svoje. Necemo o toj temi. Mislio sam da si ok momak ali sad vidim da si šonjo žešćiCoraco je napisao/la:Hehehe nisam mislio na to al eto vidiš dobro me napomenu. Ja sam mislio na ovu situaciju od prije par godina brato![]()
samo gOnjaj brOto samo gonjaj![]()
![]()
From father to son
Šta ti je broto k'o da bi ja pisao o toj temi, na šta ti to misliš jbt 

Ma bato pusti njiha, nemaju oni pojmaCernica je napisao/la:Nisu aHbaBu nas pokršili. Škutori su daleko a mi smo u čaršiji i srcu grada. Yebiga brato nije lako kad te napada škutorija zadar rijeka split i dubrovnik a ti odbraniš svoje. Necemo o toj temi. Mislio sam da si ok momak ali sad vidim da si šonjo žešćiCoraco je napisao/la:Hehehe nisam mislio na to al eto vidiš dobro me napomenu. Ja sam mislio na ovu situaciju od prije par godina brato![]()
samo gOnjaj brOto samo gonjaj![]()
![]()

MI SMO VELEZOVI, VELEZ JE NAS !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' bi sta veceras od karindjanja? Problemi sa sinovitisom?Cernica je napisao/la:Evo opet prica o transu koji su sanjali da su oteliCoraco je napisao/la:Pa tu si zbog kluba bolan, možeš muda i kući prosipatili pokažeš muda pa s policijom odeš po oteti trans
![]()
koja smijurija likovi. Daj sliku grob te yebo
87-me vas gonjali po tuzli,manijaci vas nedavno gonjali i snimali vas kako bjezite,ultrasi vam pale autobus,ne idete na gostovanja a vi se kamenjate s atomcima
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pitari sretan vam Zubandan!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.