FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdrav plavi drugari, vidio sam neko je spominjao da bi nam došao Diatta, pa me zanima ima li iko informaciju oko Ordagića, da li postoji interes za njega, da li se ko raspitivao. Moje skromno mišljenje je da nam je neophodan onakav igrač, paker kakvog odavno nismo imali.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Ma nista ni od Ordagica ni od Subica, puno se klubova raspituje za njega, a mi smo u ovakvoj financijskoj situaciji u podredjenom polozaju
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
a ima ugovor s Zvijezdom do kraja godinebrile je napisao/la:Ma nista ni od Ordagica ni od Subica, puno se klubova raspituje za njega, a mi smo u ovakvoj financijskoj situaciji u podredjenom polozaju
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Pa to, strpiti se jos godinu dvije i onda cemo valjda biti konkurenti u vezi tih transferaSchwarz je napisao/la:a ima ugovor s Zvijezdom do kraja godinebrile je napisao/la:Ma nista ni od Ordagica ni od Subica, puno se klubova raspituje za njega, a mi smo u ovakvoj financijskoj situaciji u podredjenom polozaju
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Subic ce kod komsija na groblje.brile je napisao/la:Ma nista ni od Ordagica ni od Subica, puno se klubova raspituje za njega, a mi smo u ovakvoj financijskoj situaciji u podredjenom polozaju
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa nemoze sve neki igraci jednostavno nece tamo jer su pogani a igraci to vide.Format je napisao/la:Ocel i Zakaric pile?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
likusa je napisao/la:Sjecas li se 5.6

[youtube][/youtube]
Nek' je sretan braćo i sestre.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samo prenosim sta momak kaze sad jel tacno il ne ko ce ga znati, nema potrebe za tersanjembrile je napisao/la:Jel to Zeljkovic bio u ordinaciji pa ti se izjadaozubar je napisao/la:iz price sa mladenom mogu samo zakljucit da nam se ne pise bas dobro sa ajfelom i njegovom politikom.
Daj majke ti produzi

ne znam jel do mene ali meni Antolovic nikako ne ulijeva sigurnost cesto je nespretan,znao nas je izvaditi ali nekako smotano izgleda

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
po meni je bio jedna od nasih najboljih karika ove polusezone, pa samo sad protiv Čelika nas je dosta puta izvadiodelinjo je napisao/la:ne znam jel do mene ali meni Antolovic nikako ne ulijeva sigurnost cesto je nespretan,znao nas je izvaditi ali nekako smotano izgleda![]()
FKŽ !
Reci da se salis, on je jedan od najboljih ako ne i najbolji golman lige.delinjo je napisao/la:ne znam jel do mene ali meni Antolovic nikako ne ulijeva sigurnost cesto je nespretan,znao nas je izvaditi ali nekako smotano izgleda![]()
a nemoj pretjerivati sad,u dosta situacija kod istrcavanja je nesiguran,i onaj udarac u Zenici kada mu je ispala lopta ali sreca zavrsila na stativi,pa gol protiv Zrinjskog,Metalurga ..terabajt je napisao/la:Reci da se salis, on je jedan od najboljih ako ne i najbolji golman lige.delinjo je napisao/la:ne znam jel do mene ali meni Antolovic nikako ne ulijeva sigurnost cesto je nespretan,znao nas je izvaditi ali nekako smotano izgleda![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pehlivanovic-Šopovic-ZubanovicVirtu4l je napisao/la:likusa je napisao/la:Sjecas li se 5.6![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Nek' je sretan braćo i sestre.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Devedeseti minut susreta, Željo vodi jedan nula!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
Re:
dobrodosaoPlavojesrceumeni je napisao/la:novi sam na forumu... na Grbavici redovan sto je i vaznijeako neko moze taj cuveni spisak poslati dobro bi me pocastio... i like za Jankovica

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.