FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma Kokota treba u napad gurnuti ,jer imam osjecaj da i on kao i Zeba kod Amara propada na onoj poziciji lijevog krila
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
....................Antolović..........................
..Čolić.......Kosorić........Bogdanović......Kvesić...
.......Hadžiahmetović.....Beganović......D.Sadiković....
.....Memija........Bajić...............Djelmić....
Rezerve: Kjosevski,Uzelac,Hadžović,Janković,Hiroš,Nurspahić,Kokot.
..Čolić.......Kosorić........Bogdanović......Kvesić...
.......Hadžiahmetović.....Beganović......D.Sadiković....
.....Memija........Bajić...............Djelmić....
Rezerve: Kjosevski,Uzelac,Hadžović,Janković,Hiroš,Nurspahić,Kokot.
- advanced1921
- Kontakt:
moj jaran je bio na probi u Veležu i vako kad smo pričali uvijek je hvalio njega (Jankovića)... Kaže baš dobar igrač, kad se podijele u dvije ekipe u onoj u kojoj on igra sve se oko njega vrti...
nije to bolest rijetka...
------------------Antolovic------------------------
--Zelja-----Mesic--------Uzelac-----Stanic---
----------------Tomic------Hasanovic------
---Bucan----------Varea-------Nuspahic----
----------------Nedo---------------------
Ocekujem ovo u Evropskim tekmama
--Zelja-----Mesic--------Uzelac-----Stanic---
----------------Tomic------Hasanovic------
---Bucan----------Varea-------Nuspahic----
----------------Nedo---------------------
Ocekujem ovo u Evropskim tekmama

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Uredu je sve ali meni nekako ovaj defanzivni dio ekipe tanak bas, Oda kao da puno vise paznje obraca na defanzivu nego na ofanzivu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Sto nam je pdf aktivan, raduje me ovo 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nesto imam osjecaj da ce biti jos aktivniji kako budu odmicali dani. Ovo kazem cisto osjecaj.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
iz price sa mladenom mogu samo zakljucit da nam se ne pise bas dobro sa ajfelom i njegovom politikom. 

Evo ga još jedan sa linje za tajnovite.
Danas Nedo, večeras Zeljković, na osnovu čije će se priče sutra natuknuti donijeti zaključci.

Danas Nedo, večeras Zeljković, na osnovu čije će se priče sutra natuknuti donijeti zaključci.

Jel to Zeljkovic bio u ordinaciji pa ti se izjadaozubar je napisao/la:iz price sa mladenom mogu samo zakljucit da nam se ne pise bas dobro sa ajfelom i njegovom politikom.
Daj majke ti produzi
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
Moj sinoćnji post na ovu temu i temu marketinga nije prošao iz neznam kojih razloga.Vjerovatno je do mene.Ali,evo da kažem, nisam stručnjak na tom polju a čitajući postove na ovu temu,razmišljam.Najpopularnija čevabdžinica na čaršiji - ŽELJO- dvije radnje na 20 metara-mali trg -postaviti štand -pristupnica -članarina npr. 30 KM i dobiješ majicu; 50 KM - šal i majica; za 100KM može i dres ,zašto ne. Na Ferhadiju još jedan.Grad pun dijaspore,turista iz drugih gradova BiH,koji možda vole naš klub,pa i stranaca koji će možda i kupiti nešto.Ne vjerujem da su ulaganja velika a uz volontere pa i uz simboličnu naknadu,pa dovesti i pokojeg igrača,pa neku od legendi kluba,slikanje,autogrami,potpisi na dres ili majicu.deyo je napisao/la:ovo ko je napisao svaka mu dalafedeltafrotta je napisao/la:Fanshop na Grbavici je sasvim oke, za one koji zive u gradu i kojima je Grbavica uz put.
Treba razmisliti da se otvori shop u centru.
Imati fan-shop u centru, sa odredjenom robom, ne sve i svasta. (daske za mezu, grudnjak itd).
Na ulazu postaviti orgromnu sliku Dzeke u dresu Zelje\Repke\City-a, pa ces vidjeti kako turisti trose ;-I Magnet.
- Clanarina!
- Original dresovi \ Retro-dresovi (svih velicina)
- Salovi (Zeljo\TM)
- Maice\Duks (Zeljo, TM, Grbavica)
- Privjesci (uvijek popularno)
- Sve ostalo umjereno
Mi bolesnici cemo uvijek nesto kupiti, nema veze sta. Samo da je Zeljo. Ali treba privuci ove koji svrate u SA (strance). S necim sto ih veze uz Zelju (Dzeko, Osim, Pjanic, Mesa, Dzumhur... itd), imamo mi mnogo toga, samo treba znat iskoristit.jednostavno da ne moze biti jednostavnije al nece se oni sjetiti
Malo sam odužio ali eto toliko. Ne tražim honorar za ideju.

Dobili smo pravo finog igrača. Nemojte se nadati da je sa njim riješen belaj na zadnjem veznom, jer nije. Janko je samo naprijed koristan. Može igrati centralong i prednjeg veznog, kao i lažnu devetku. Sve te tri pozicije je igrao u Veležu i odlično se pokazao(pratim utakmice Veleža, pa znam šta pričam). U Veležu je proveo sezonu i po i od početka je bio ljubimac svih navijača, što je svakako još jedan dokaz da se ne radi o nekom "lažnjaku". Vidjećemo kako će se uklopiti u našu ekipu, jer znamo da nemmamo baš dobra iskustva sa igračima koji su došli iz Veleža, jedino su Vlada i Kajtaz nešto pokazali.
Vidim da se priča i o Zolju(ne znam da li je i on na tom superovom spisku, jer mi ga niko nije poslao u inbox), pa evo moje viđenje njega. Veležovo dijete, može igrati na pozicijama zadnjeg veznog i stopera. Ove sezone bio kapiten u Veležu i većinom je igrao na stoperskoj poziciji zajedno sa Škahićem. Pravo je visok, čini mi se 195, nešto ala Ćulum.
Ima lijep pregled igre i finu dugu loptu, sa njim bi dobili i u skok igri. Uglavnom mislim da bi mogao zadovoljiti naše ukuse, nakon ovog gledanja mučenja Eldara na toj poziciji.
Vidim da se priča i o Zolju(ne znam da li je i on na tom superovom spisku, jer mi ga niko nije poslao u inbox), pa evo moje viđenje njega. Veležovo dijete, može igrati na pozicijama zadnjeg veznog i stopera. Ove sezone bio kapiten u Veležu i većinom je igrao na stoperskoj poziciji zajedno sa Škahićem. Pravo je visok, čini mi se 195, nešto ala Ćulum.

Evo kontrapada, evo velike prilike, stopostotna sansa
SPARTANS FC
SPARTANS FC
ZELJO VODI JEDAN NULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (a tamo se cuje kako lupa od sto)brile je napisao/la:Evo kontrapada, evo velike prilike, stopostotna sansa

Željezničar živimo !
-
- Kontakt:
Kada bi i kapiten veleza dosao, on ili Bogi svaki korner go 

Sretan ZUBANDAN

Sretan ZUBANDAN
Sretan zubandan.
Dodjes na "šišu" na Maltu i mozes cuti sve.. Glupa je prica da ce ga otjerati. Momak trazi mnogo vise novca nego u prethodnom ugovoru, valjda da zahvali Klubu na kapitenskoj traci ili strpljenju.. Uprava je pogrijesila samo u vezi Zeljkovica, koji je sve nas kupio borbom a kako je sam istakao volio bi ostat tu jos par godina.. Steta za ovog Filipovica iz Drine.. Zrinjski svake godine se namiri u ovim manjim klubovima (Slavija, Travnik, Radnik,itd) s vrlo dobrim igracima koji iducu sezonu nose njihovu igru..Format je napisao/la:Kako cujem uprava ce ''otjerati" Stanica
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.