FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobra stvar za Jankovića je sto je dosao na vrijeme prije priprema ,kakav god kvalitet bio kad dođe tri dana prije početka prvenstva pišaj ga.
Jankovic na mjesto Beganovica,a Beganovica umjesto Bajica posto ce nas vjerovatno napustiti i jos neki kvalitetan zadnji vezni i fina ekipica.
Naravno pod uslovom da dodje Zakaric
Naravno pod uslovom da dodje Zakaric

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
Eto jednog sam pogodio,sljedeci je zolj i ako mi niko nije poslao spisak jer ja nazalost nisam provjeren, nema veze, drago mi je da na vrijeme dovodimo igrace i da se spremimo sto bolje.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Ja konto Oda zainteresovan za Gianmario Comi-a iz Avellina pa ovaj nekako došao do te informacije.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Što se mene tice na golu treba šansu da dobije Kjosevski, mada ubacit tako mladog golmana u evropskoj utakmici je riskantno. Memija je bolji na desnom krilu nego na beku, ako se sve završi dobro Stana je desni bek, a Memija krilo, stoperski par ne bih dirao jer su se napokon uigrali, problem će biti koga da dovedemo ako Kvesa ode. Što se tice sredine terena tu mora igrati Amir uz možda osiguraca u vidu Jankovića, a Dado da dobija šansu sa klupe. Beganović mora igrati u vrhu napada, a Bajić da igra iza njega,(ako Baja ode treba nam još jedan napadač za rotacije) po lijevom krilu bih volio vidjeti Zakarića, i on bi nam baš bio pojacanje. U ovom mom slucaju bi imali i jaku klupu u vidu igrača kao što su Kokot, Đelmić, Uzelac,možda ćoMi ako ga dovedemo, plus 5-6 juniora kojima se treba postepeno davati šansa. Ne trebamo očekivati da će svaki od njih uspjeti u prilagodbi na seniorski fudbal al ako njih 3-ca uspiju biće dobro..jaludovolimte je napisao/la:Kjosevski
Memija - Kosorić - Bogdanović - Kvesić
Hadžiahmetović - Sadiković
Ćomi - Beganović - Zakarić
Bajić
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
mozel se dobiti taj spisak ikako
-
- Kontakt:
Ostavi br licne i ziro racuna pa ce ti poslati hahanikson1988 je napisao/la:mozel se dobiti taj spisak ikako
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
ne moze, samo navijaci zeljenikson1988 je napisao/la:mozel se dobiti taj spisak ikako

Željezničar živimo !
-
- Kontakt:
samo da rep svezem hahahamukitmovac je napisao/la:Ostavi br licne i ziro racuna pa ce ti poslati hahanikson1988 je napisao/la:mozel se dobiti taj spisak ikako
-
- Kontakt:
pa i ja sam navijackatakomba je napisao/la:ne moze, samo navijaci zeljenikson1988 je napisao/la:mozel se dobiti taj spisak ikako
onda izvini, vidim 1988, pa sam pomislio na jednu navijacku skupinu. Ugl, izvininikson1988 je napisao/la:pa i ja sam navijackatakomba je napisao/la:ne moze, samo navijaci zeljenikson1988 je napisao/la:mozel se dobiti taj spisak ikako

Željezničar živimo !
Raja moze i meni neko taj spisak, ne budite cavulje 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
ima li za nas obicne smrtnike tog spiska,ili moramo moliti
i da pozdravim dolazak Jankovica ,pratio sam ga dobar tehnicar,zna koristiti i lijevu i desnu nogu ,samo imam utisak da je malo sebican

i da pozdravim dolazak Jankovica ,pratio sam ga dobar tehnicar,zna koristiti i lijevu i desnu nogu ,samo imam utisak da je malo sebican

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Varea i Bućan su imali ja mislim među boljim ugovorima u Želji ako Janković i Diata lupam pristanu igrati za iste uslove kao ova dvojica odmah si jači minimum 15% jer od ove dvojice nisi imao nikakve koristi u ovoj sezoni.Za iste pare dobiješ dva igrača koja možeš koristiti u rotaciji.
- invincible1921
- Kontakt:
OUUU KRENULI SMO OZBILJNOOO ! SVAKA CAST ODI I UPRAVI
Mozda i prvi transfer rok nakon dugo vremena kad imam velika ocekivanja

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Fakat, nakon dugo vremena odaju utisak da imaju konkretan plan. Sto neko rece, prodat Baju, Beganovica na njegovo mjesto i idemo jos jace...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- invincible1921
- Kontakt:
Ja bi radije kokota volio u spicu uz neku rotaciju on i beganovicneroazzuro je napisao/la:Fakat, nakon dugo vremena odaju utisak da imaju konkretan plan. Sto neko rece, prodat Baju, Beganovica na njegovo mjesto i idemo jos jace...
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 26 gostiju.