FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li neko koliko bi tačno juniora trebalo potpisati ugovor sa prvim timom? To me više interesuje nego ova vijest o Jankoviću.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ma ja sam vala postao skeptican sa tim igracima iz Veleza odma mi kroz misli prodje E.Colic
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
5-6 ce juniora bit prikljuceno,najmanje
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma ko god da je dok ne potpise nemojte ni pisati ime iz znate kojeg razloga, jer su se vec mnogi upleli u nase zelje.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
E sa ovim si me obradovao više nego sa onim spiskomsuper je napisao/la:5-6 ce juniora bit prikljuceno,najmanje

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Koji juniori ?super je napisao/la:5-6 ce juniora bit prikljuceno,najmanje
Ako već ne želiš da iznosiš imena, napiši par pozicije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ja njega vidim kao zamjenu za vareu koji je otisao, treba neko i doci i za klupe ne mozes igrati sa 13 igraca ...bojamora je napisao/la:Ne mislim da je ovaj Janković dobar izbor. Ima 29 godina a na mjestima na kojim on igra imamo dovoljno svoje djece i samo če smetati. Da je Hebibović ili Stokić pa hajde. Al vidječemo...
a igrali smo, ali nije idealno... 

nemoj bgt pitarske kad krenu sa pricom cuj djeca pa onda nabroje 5,6 igraca koji su ko stari a ovo ostali haman sve juniori po njihovom memija ili amir vec slejdece sezone ce biti stari ccc svake godine da nam je izbaciti 3,4 dobra igraca bilo bi extra ...AsharaK je napisao/la:Ja ne kontam vase price, trebaju nam ovde igracu, trebaju nam onde. Sta je sa djecom? Zasto odma odustajete od tog puta koji je ja mislim ispravan?
Prelistah malo par stranica unazad i vidim da vecina smatra da je Jankovic dobro pojacanje.Ja licno nisam upoznat s njegovim mogucnostima,nekako kad god sam pratio Velez u prvom planu su bili Hebibovic,Maletic,Blgojevic..Al eto,ako raja kaze da je dobar onda super,dobrodosao
Drago mi je i sto se radi igracu sa tog famoznog spiska@supera,znaci da se radi ozbiljno na ostvarivanju planova
Vareji,Hasanovicu i Zeljkovicu puno srecu u nastavku karijere

Vareji,Hasanovicu i Zeljkovicu puno srecu u nastavku karijere

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
To što pitari ne shvataju to me ne čudi, ali što neki od naših ne shvataju ja se ne mogu čudu načudit. Ne može se liga igrati sa 20 juniora, potrebno je nekoliko iskusnijih igrača koji će tim svojim iskustvom pozitivno uticati na ove omladince. I sami vidite koliko je juniora u prethodnoj sezoni nosilo igru našeg tima, u svakoj slijedećoj sezoni takvih će biti više. Jedino na šta se mora obratiti pažnja je da se dovede manji broj ali više kvaliteta kada se radi o tim transferima jer ako namjeravamo ići tim putem guranja omladinaca a koliko do sada vidim uopšte se ne udaljavamo od njega, onda se moraju pronaći iskusniji i kvalitetniji igrači uz koje će ovi naši momci stasati u još kvalitetnije. Amir od slijedeće sezone mora biti u prvom timu ali pored njega mora biti neki iskusniji igrač koji će ispraviti neku Amirovu grešku, koji će mu dopustiti da ode prema naprijed i pokaže sav svoj raskošni talenat a ne neki trut zbog kojeg će ovaj morati trčati za obojicu, što nam nije strano.
moramo imati i klupu. i sad smo imali problema sa dubinom iako smo igrali samo prvenstvo, a povreda bukvalno nije ni bilo.
ceze je napisao/la:Koji juniori ?super je napisao/la:5-6 ce juniora bit prikljuceno,najmanje
Ako već ne želiš da iznosiš imena, napiši par pozicije.

Cijeli tekst: http://s27.postimg.org/cqe1mal2p/Namnl_s.png

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Oda zna najbolje da li mu treba Jankovic ili ne. Ako je trazio da ga dovedu, vjerovatno ima razlog 

Željezničar živimo !
i valjda je zaslužio malo povjerenja.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kjosevski
Memija - Kosorić - Bogdanović - Kvesić
Hadžiahmetović - Sadiković
Ćomi - Beganović - Zakarić
Bajić
Bajić
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
jaludovolimte je napisao/la:Kjosevski
Bajić

Željezničar živimo !
Umjesto Dade mora biti neki razbijač koji kvari igru protivnika i koji će to radi 90.minuta bez prestanka, ostalo je dobrojaludovolimte je napisao/la:Kjosevski
Bajić

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jankovic je pojacanje sigurno, kad god sam gledao Velez on je strasno igrao. Svaka cast upravi, obradovalo me ovo pravo.
Bravo Oda, idemo LjoZe!!!
Bravo Oda, idemo LjoZe!!!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jeko Ćomi?jaludovolimte je napisao/la:Kjosevski
Bajić
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.