Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Bilo kako bilo, Bože moj.
(:
(:
Kakav šok, ali ako nije 100% spreman bolje i da ne igra, sjetimo se EURA2012 i igranja kad je bio povrijeđen i zbog njega pada gol i odmah nakon toga izlazi vani, ne može kod nas bez problema Vidal, Pogba pa sad i Chiellini
.
Možda je i sudbina da u prvi 11 zaigraju 3 igrača koja su se okitila titulom prvaka svijeta, da isto ponove u Berlinu
aBda.
Da se radi o nekoj drugoj ekipi Barza bi bio poželjan, ali protiv ovako brzog napada, mislim da ni doktorska igra Barzaglia teško može pomoći, bolji je Chiellini koji bi svojom prgavošću utjerao strah u kosti MSN-u.

Možda je i sudbina da u prvi 11 zaigraju 3 igrača koja su se okitila titulom prvaka svijeta, da isto ponove u Berlinu

Da se radi o nekoj drugoj ekipi Barza bi bio poželjan, ali protiv ovako brzog napada, mislim da ni doktorska igra Barzaglia teško može pomoći, bolji je Chiellini koji bi svojom prgavošću utjerao strah u kosti MSN-u.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Nema predaje !
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlFantasista
- Kontakt:
Na stranu šta nama znači Chiellini i koliko ga svi volimo, ali on je redovno znao praviti gluposti u velikim utakmicama, sjetite se revanša protiv Reala i penal iz obdaništa, obzirom da u Barci svi padaju ko pokošeni na prvi kontakt Chiellinijeva agresivnost bi nam više odmogla.
I meni je žao što neće igrati, ali ovako sa strane Barzagli mi je nekako pametniji i mudriji štoper i to je potrebno protiv Barcelone, a ne snaga i fizika.
I meni je žao što neće igrati, ali ovako sa strane Barzagli mi je nekako pametniji i mudriji štoper i to je potrebno protiv Barcelone, a ne snaga i fizika.

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Bonucci & Barzagli played together in a back four twice this season. Won both away games (Sampdora 1-0, Inter 2-1).
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dajem ruku do iznad lakta, da ce Angelo biti starter !
- IlCapitano
- Kontakt:
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ma iskulirajte ba, tu je Barza, naš najbolji štoper..
FJ

FJ
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- IlCapitano
- Kontakt:
Angelo, vjeruj mi !BlueBosnian je napisao/la:Ma iskulirajte ba, tu je Barza, naš najbolji štoper..![]()
FJ
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ne vjerujem..BoxBox je napisao/la:Angelo, vjeruj mi !BlueBosnian je napisao/la:Ma iskulirajte ba, tu je Barza, naš najbolji štoper..![]()
FJ
Ukoliko bude igrao, ne sumnjam da će pokidat' (ne koljena/vrat nekom)..

Joj, razbiće nas ljudi..

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
opustite se ljudi, kakav chielini, njegova povreda vam je pojacanje, taj bi popusio crveni ili napravio penal jos u prvom poluvremenu, barzalji vam je dosta kvalitetniji, smireniji i ozbiljniji stoper, jedina mana mu je sto je sporiji od chielinija, al s obzirom da igrate protiv barce, sto znaci da cete se braniti zonski i zbiti redove nazad, nece barzalji izlaziti visoko da mu dodje do izrazaja sporost
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dybala 5 godina potpisao ugovor sa juventusom mogu reci dobar igrac koliko ja pratim seriu -A 

04.10.2009 !!
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- korisnikforuma
- Kontakt:
Ovaj komentar ćemo ti zanemarit, do sada si bio okRomariooo je napisao/la:opustite se ljudi, kakav chielini, njegova povreda vam je pojacanje, taj bi popusio crveni ili napravio penal jos u prvom poluvremenu, barzalji vam je dosta kvalitetniji, smireniji i ozbiljniji stoper, jedina mana mu je sto je sporiji od chielinija, al s obzirom da igrate protiv barce, sto znaci da cete se braniti zonski i zbiti redove nazad, nece barzalji izlaziti visoko da mu dodje do izrazaja sporost

Chiellinijeva ozljeda pojačanje

Barza spor

Pratim dugo Juve i uvjeren sam da je Barzagli brzi od Chiellinia al eto ...
P.s. kako god,mi finale gubimo tako da je ovo sad sve suvisna prica mi smo svoje finale dobili protiv Reala.
P.s. kako god,mi finale gubimo tako da je ovo sad sve suvisna prica mi smo svoje finale dobili protiv Reala.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
heh,moramo se malo metaforicki izrazavati, a onako ozbiljno,naravno da je hendikep,ali ja koliko sam upratio,kvalitetom bi vase stopere ovako poredao,barzalji najbolji,pa onda bonuci pa tek onda cielini, nikad nisam razumio sto barzalji ne igra kad se vidi iz aviona da je covjek kvalitetniji od ove dvojice,narocito od cielinija koji ima sjajne fizicke predispozicije al s mozgom je potanak,nema onu smirenost,rutinu,namazanost koju imaju top stoperi,a koju ima barzalji,masu puta kad sam gledao juve ili italiju vidio sam neke gluposti od cielinija,il napravi glup penal,faul,glupi kartoni,greske neke itd.korisnikforuma je napisao/la:Ovaj komentar ćemo ti zanemarit, do sada si bio okRomariooo je napisao/la:opustite se ljudi, kakav chielini, njegova povreda vam je pojacanje, taj bi popusio crveni ili napravio penal jos u prvom poluvremenu, barzalji vam je dosta kvalitetniji, smireniji i ozbiljniji stoper, jedina mana mu je sto je sporiji od chielinija, al s obzirom da igrate protiv barce, sto znaci da cete se braniti zonski i zbiti redove nazad, nece barzalji izlaziti visoko da mu dodje do izrazaja sporost![]()
Chiellinijeva ozljeda pojačanje![]()
Barza spor
barzaljija kad sam gledo podsjetio me na najbolje talijanske stopere iz najboljih dana i nikad mi nije bilo jasno otkud sjedi na klupi,al hajd eto mozda se to potrefilo da sam gledao utakmice gdje cielini grijesi a barzalji bude dobar jer napreskak to gledam priznajem.
sto se tice brzine, koliko sam ja upratio cielini je nekako okretnijii brzi,dugo je igrao i lijevog beka koliko se sjecam,barzalji izgleda onako bas klasicni sporiji stoper,al i tu ostavljam prostora za sumnju jer ne gledam bas precesto juventus
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- IlFantasista
- Kontakt:
@Romariooo ovaj put ima pravo i mi koji godinama detaljno pratimo Juventus to odlično znamo. 

Kun fejekun!
Ma ne moze niko biti pametan oko ove situacije sa Chielinijem. Imaju svojih prednosti i mana. Barzagli djeluje manje ratoborno,dok onaj drugi ce poginuti ako treba,takav osjecaj imas dok ga gledas.
IMHO Brzagli niukom slucaju nije neki hendikep. LIk od kako je dosao u Juve nije greske napravio,bar ja nisam vidio. Pouzdan,inteligentan,smiren. Ne znam,mozda grijesim ali Barzagli je nas najbolji stoper i jedan od najboljih na svijetu.
Nema tu karizmu ni auru oko sebe a ni godine,da je ovog kvaliteta sa 25 god ko zna koliko bi mu trzisna cijena bila. Malo sam i subjektivan ali Barzagli je vise nego dostojna zamjena Chieliniju.
IMHO Brzagli niukom slucaju nije neki hendikep. LIk od kako je dosao u Juve nije greske napravio,bar ja nisam vidio. Pouzdan,inteligentan,smiren. Ne znam,mozda grijesim ali Barzagli je nas najbolji stoper i jedan od najboljih na svijetu.
Nema tu karizmu ni auru oko sebe a ni godine,da je ovog kvaliteta sa 25 god ko zna koliko bi mu trzisna cijena bila. Malo sam i subjektivan ali Barzagli je vise nego dostojna zamjena Chieliniju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.