Ma tu je to Bugarski i Bosanski sve je to u pet deka. Ima brae vode skupila se kišnica ovih par dana možemo resort otvoriti. Sve je do njega, kaze da vaga sada neke ponude, valja egzistenciju obezbjediti.gavran je napisao/la:stranac,star,ne zna Bosanski,kupa se svaki dan a mi vode nemamo...........nista od njegalazar je napisao/la:Mogao bi i Berbatov doći na probu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pitanje je hoce li novi doci i ko su, neka budu dva kako treba dobro je.amelTm je napisao/la:Bucan,Varea,Zeljkovic,E.Sadikovic,Nuspahic,Hasanovic,B.Colic odlaskom njih i dolaskom novih igraca mi bi trebali biti jaci,jer neki od pobrojani nisu nista doprinjeli ove sezone..Interesuje me sta je sa Uzelcom cuo sam da ima nekih zdravstvenih problema,da li ce ostati kod nas????
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jankovic ... ara/163976
sta ovaj sve moze igrati
sta ovaj sve moze igrati
Centralni i ofanzivni vezni
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
jel ono i on zabiberio jedan prošle godine u vrapčićima?
Zna li neko o kakvom se igracu radi? Znaci ako on dodje, nista od Ordagica?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dobar je Jankovic
Vjerovatno ce doci jos jedan veznjak
Mlad i perspektivan igrac,a trenutno je clan jednog sarajevskog tima

Vjerovatno ce doci jos jedan veznjak

Nešto se slabo sjecam Jankovića ? Ima li kakvog hajra od njega ?
Ordagic je odbio, ima bolju ponudu od zrinjskog i slobode.AsharaK je napisao/la:Zna li neko o kakvom se igracu radi? Znaci ako on dodje, nista od Ordagica?
-
- Kontakt:
mojne brate toliko nokte sjec, ne valja to..urezat ce ti se"Elegant"

Dobar je Jankovic, uz dobre pripreme bi mogao pomoci dosta u evropi.A vidi ga, dijete tek 28
evo pogledah, nije jedan nego dva...
- bistrikboy
- Kontakt:
a ima i solidnu ponudu iz Hrvatske.nusko je napisao/la:Ordagic je odbio, ima bolju ponudu od zrinjskog i slobode.AsharaK je napisao/la:Zna li neko o kakvom se igracu radi? Znaci ako on dodje, nista od Ordagica?
Jankovic solidno rjesenje,ne znam jel' sad bas pojacanje ali dobro ce doci.A zabio je i malenima na proljece prvi onaj gol ja mislim.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Janković, kreativni veznjak, dobar tehničar, nije loš igrač. Dao gol Sarajevu kad su ih dobili.
Ponavljam po deseti put, jednog iskusnog i dobrog zadnjeg veznog, trkača koji posjeduje bar malo fudbalskog znanja i što se mene tiče ne mora više niko doći.
Ponavljam po deseti put, jednog iskusnog i dobrog zadnjeg veznog, trkača koji posjeduje bar malo fudbalskog znanja i što se mene tiče ne mora više niko doći.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
opet zavisi hoće li bar neko ostati još na beku osim memije...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ovaj jankovic, cudan vezni igrac vise dao golova nego sto je imao asistencija
Koji od tih juniora bi mogli biti priključeni prvom timu naredne sezone ?
Da ne čekamo pripreme pa da vidimo, vjerujem da neko sad ima bar neke informacije.
Da ne čekamo pripreme pa da vidimo, vjerujem da neko sad ima bar neke informacije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
meni ovo baca da će on biti prvi iza špica. a to mi baca da će baja biti prodan. ne vjerujem da ga vide kao defanzivnog veznog.
Hasanović i Hiroš već odavno treniraju s prvom ekipom.ceze je napisao/la:Koji od tih juniora bi mogli biti priključeni prvom timu naredne sezone ?
Ja ne kontam vase price, trebaju nam ovde igracu, trebaju nam onde. Sta je sa djecom? Zasto odma odustajete od tog puta koji je ja mislim ispravan?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Beli98, newton_heath_lyr, TheTruth34 i 47 gostiju.