Steph je napisao/la:Samo da pohvalim Holetovu bradu
Brada i brkovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Brada i brkovi
Dzoni je napisao/la:Ne ide ti u prilog ta slika nikako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li forumasa da su sluzili vojni rok? Tamo se vecina ljudi nauci brijati svaki dan i ostaje navika do kraja zivota.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Sve što ih znam, manje su se brijali poslije vojske.Moj stari prvi, 6 mjeseci se nije obrijo, nakon što je odslužio vojskubulbasor je napisao/la:Ima li forumasa da su sluzili vojni rok? Tamo se vecina ljudi nauci brijati svaki dan i ostaje navika do kraja zivota.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
pa normalno...dokur.či brijanjeDex je napisao/la:Sve što ih znam, manje su se brijali poslije vojske.Moj stari prvi, 6 mjeseci se nije obrijo, nakon što je odslužio vojskubulbasor je napisao/la:Ima li forumasa da su sluzili vojni rok? Tamo se vecina ljudi nauci brijati svaki dan i ostaje navika do kraja zivota.
ne moram ni govoriti da sam pustio bradu nakon što sam prestao raditi
FORZA MARŠAL !!!
@hoshafka viđe slucajno da se interesujes za masinicu, prije par sedmica ja sebi uzeo, odnosno dobio na poklon od cure
I za bradu i kosu, ima da podesis velicinu od 1 mm do 23 mm, Philips-ova, ja prezadovoljan. Lahko je i ocistiti, naprijed se ono lagano skida.
Mia San Mia
Nemaci brade su provjereno najveci hejteri na forumu, ukljucujuci i Dzonija koji je kao nemac brade konacno zasluzio da se nadje na ignore listi. I pazi, ako sta odgovoris znaci da ti je krivo 
naprijed rejal
Sve je stvar ukusa. Lično, osjećam se bolje izbrijan, nego kada pustim bradu nekih...7 dana.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
E moj SvetiSveti je napisao/la:Nemaci brade su provjereno najveci hejteri na forumu, ukljucujuci i Dzonija koji je kao nemac brade konacno zasluzio da se nadje na ignore listi. I pazi, ako sta odgovoris znaci da ti je krivo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Ne ide ti u prilog ta slika nikako.
Vidis ti moj Donnie kome on da je nemač brade.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A kako mu je krivo, ne mogu da vjerujem
Sta se bolan gicas, ajde, nisi ni prvi ni posljedni koji je stavljen pod necije gnjavatore 
naprijed rejal
Dzoni 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Dzoni
Malo mi bilo smjesno sto se covjek koji cupa obrve odjednom fura na neku muzevnost,al nije to nista ozbiljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.