Igrač br. 6

Principatus
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2015, 20:17

Posto cemo igrati ofanzivnije protiv Izraela kuci, bit ce nam potrebni brzi defenzivci zbog prijetnje kontri. Dakle Ognjen bi mogao igrati od pocetka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 04 jun 2015, 20:17

@dubrovnik
U sustini mislimo isto. Ako ga treba ukloniti razlog ne treba traziti u tetovazi vec u igrackom kvalitetu, mada ce se sad sve gledati pod prizmom tetovaze...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2015, 20:18

lolcina je napisao/la:Daleko od toga da mi se svidja njegov gest, ALI zar bi Spanija ista osvojila da se odrekla Katalonaca? A svima je jasno da bi Katalonci davno nabili Spaniju na neku stvar da im to dozvole. Mozda je poredjenje glupo kada se uzme u obzir igracki kvalitet Vranjesa, ali mislim da to tako treba gledati. Istjerivanje iz repke bilo bi pogresno. E hajd udrite sad...
Udri se sam po tintari kada poredis takve stvari. Jesu li mozda sirom Katalonije masovne grobnice pune spanaca?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 20:19

Kakve veze ima Katalonija i RS? :roll:

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 04 jun 2015, 20:21

Forum je otisao u tacku.
Prvo se kritikovalo sto nema Salihovica na spisku,evo sad Seju niko ne spominje .Sad je cijela energija usmjerena ka Ognjenu i njegovoj lijevoj ruci.
Sama utakmica je nekako pala u drugi plan, nije vise bitna ni formacija ni sastav, cak ni spisak niko vise ne spominje .Sad je najvaznije hoce li se Vranjes izvizdati na utakmici.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2015, 20:22

lolcina je napisao/la:@dubrovnik
U sustini mislimo isto. Ako ga treba ukloniti razlog ne treba traziti u tetovazi vec u igrackom kvalitetu, mada ce se sad sve gledati pod prizmom tetovaze...
Neka gleda tko sta hoce. Ali ne moze dokazati a to je i njihov glavni adut. Neka presjedi 3-4 utakmice na klupi i neka ga vise ne zove. Najgore bi mu bilo davati daljnju promociju na terenu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 20:26

dubrovnik je napisao/la:Oprostit ces Virtual ali jedan od vas koji ste nasrnuli na Vjetra je najveci psovac na forumu. I on to ne radi u pp nego javno. Meni je smijesno da takav tip bilo koga optuziva za psovanje a pogotovu Vjetra koji je makar po svojim postovima jedan od kulturnijih forumasa ovdje.
Ako ti ne možeš shvatiti njegovu ulogu ovdje, ja ti ne mogu pomoći. Provaljen je prvi put, i drugi put, i tako će biti svaki naredni put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 04 jun 2015, 20:28

Ja ne mogu da shvatim da su vam razmisljanja tako uska... Po najvećem pravnom aktu u našoj zemlji zvanom Ustav mi imamo Republiku Srpsku kao dio Bosne i Hercegovine i koji većina Srba smatra isključivo svojim teritorijem. Možemo mi sad jesti vlastita m.ud.a ali to je tako! Mislite li da Savez moze otjerati igrača koji je na sebi istetovirao pola Bosne??? Možete sad sve to argumentovati genocidom i agresijom, ali mislim da je vrijeme da shvatimo da ta priča ne drži vodu. Niko sretniji od mene ako pronadju modus da ga sankcionisu, ali cisto sumnjam da ce se Savez upustiti u tu avanturu.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 jun 2015, 20:29

Principatus je napisao/la:Posto cemo igrati ofanzivnije protiv Izraela kuci, bit ce nam potrebni brzi defenzivci zbog prijetnje kontri. Dakle Ognjen bi mogao igrati od pocetka.
Manje off topica momčino :stop: :nene:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2015, 20:31

Sheyi je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Posto cemo igrati ofanzivnije protiv Izraela kuci, bit ce nam potrebni brzi defenzivci zbog prijetnje kontri. Dakle Ognjen bi mogao igrati od pocetka.
Haha prekucao si. :mrgreen:
edoo3 je napisao/la:Forum je otisao u tacku.
Prvo se kritikovalo sto nema Salihovica na spisku,evo sad Seju niko ne spominje .Sad je cijela energija usmjerena ka Ognjenu i njegovoj lijevoj ruci.
Sama utakmica je nekako pala u drugi plan, nije vise bitna ni formacija ni sastav, cak ni spisak niko vise ne spominje .Sad je najvaznije hoce li se Vranjes izvizdati na utakmici.
Komedija. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 20:32

lolcina je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da su vam razmisljanja tako uska... Po najvećem pravnom aktu u našoj zemlji zvanom Ustav mi imamo Republiku Srpsku kao dio Bosne i Hercegovine i koji većina Srba smatra isključivo svojim teritorijem. Možemo mi sad jesti vlastita m.ud.a ali to je tako! Mislite li da Savez moze otjerati igrača koji je na sebi istetovirao pola Bosne??? Možete sad sve to argumentovati genocidom i agresijom, ali mislim da je vrijeme da shvatimo da ta priča ne drži vodu. Niko sretniji od mene ako pronadju modus da ga sankcionisu, ali cisto sumnjam da ce se Savez upustiti u tu avanturu.
To je to, ali raja tesko vari te cinjenice , sto je i razumljivo. Fol je sto recenice "treba ga otjerati " nigdje ne vode. Niko ga ne moze otjerati radi toga sto je uradio, osim navijaca na stadionu, zato ne treba dizati prasinu i nervirati se, ako raja osjete da treba da reaguju, Vranjes je bivsi.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2015, 20:39

lolcina je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da su vam razmisljanja tako uska... Po najvećem pravnom aktu u našoj zemlji zvanom Ustav mi imamo Republiku Srpsku kao dio Bosne i Hercegovine i koji većina Srba smatra isključivo svojim teritorijem. Možemo mi sad jesti vlastita m.ud.a ali to je tako! Mislite li da Savez moze otjerati igrača koji je na sebi istetovirao pola Bosne??? Možete sad sve to argumentovati genocidom i agresijom, ali mislim da je vrijeme da shvatimo da ta priča ne drži vodu. Niko sretniji od mene ako pronadju modus da ga sankcionisu, ali cisto sumnjam da ce se Savez upustiti u tu avanturu.
Gdje ti ode druze? Cuj ustav. Ako neko kvari atmosferu treba ga odstraniti. Da je neki igrac dosao na okupljenje u majici sa Hitlerom ili Pavelicem, to jest osobama koje su zvanicno nevine jer nisu nikad osudjene, sta bi onda bilo? Po ustavu imaju potpuno pravo na to. :zviz:

Nexe992
Kontakt:

Post Postao/la Nexe992 » 04 jun 2015, 20:40

Mislim ipak da treba da se saceka da se izjasni sam Ognjen, pa da sudimo, mislim svako ima pravo da radi sta hoce,

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 04 jun 2015, 20:42

Nexe992 je napisao/la:Mislim ipak da treba da se saceka da se izjasni sam Ognjen, pa da sudimo, mislim svako ima pravo da radi sta hoce,
I da se vidi slika 100% a ne samo mali dio po kojem se nagađa da je RS ...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 20:42

Teza je kaze Hitler nije osudjen :D dobar cojk bio

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 20:43

Jao @sheyi brat :rol: :rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 04 jun 2015, 20:45

Objasnite mi molim Vas, ZASTO da mu sudimo? Pa savez jednoglasno dozvoljava da igraju prijateljske utakmice, a vi pricate o narusenoj atmosferi??? Ono oko cega se vi ovdje trgate savez je odavno aminovao. Na kraju krajeva nemamo pravo suditi pojedincu koji je izrazio vjernosti polovici drzave kako god se ta polovica zvala. Pa njemu bi neprijatnije bilo da dobije aplauz nego zvizduke, ubijedjen sam.

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 04 jun 2015, 20:47

DevilsAdvocate je napisao/la:
Nexe992 je napisao/la:Mislim ipak da treba da se saceka da se izjasni sam Ognjen, pa da sudimo, mislim svako ima pravo da radi sta hoce,
I da se vidi slika 100% a ne samo mali dio po kojem se nagađa da je RS ...
jok, istetovirao je lik svoje majke koji lici na dio Bosne i Hercegovine

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 20:49

Ja mu evo vise necu nista suditi, lik me ne zanima. Samo uzivam u vrijedjanju njega, za sto imam potpuno pravo.

Neka uziva u ostatku svog malog cetnickog cemernog zivota i u tome da vise ne moze doci kao covjek u pola drzave gdje je se rodio i pojesti cevape. Aferim ceto

Inace los igrac, a jos losiji covjek :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jun 2015, 20:52

Sheyi je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Jednim dijelom se i slažem sa @sjevernim, treba stati na loptu. Ne smijemo ga tek tako otjerati, pogledajte samo dešavanjak u RSu ovih dana (od Zvornika-napada), svakodnevna hapšenja, pretresanja Bošnjaka kao izgovor terorizma a ovo bi bio još jedan potešz koji bi njima išao njima na ruku. Ja sam za to da ga se nabije nogom u guzicu, lik mi je do sad bio među dražim igračima a od sad među najmržim. Otjerat ga zbog nekvaliteta, ne mogu ti ništa reći a nije tu.

I molim vas, ne poredite Kataoniju i RS. Nisu na isti način nastale, mržnja nije ista.

I mrzim Federaciju BiH kao i RS jer to dijeli BiH a ja volim samo R BIH, u ovim granicama. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.