U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 08:57

bhsport je napisao/la:Steta sto Andjusic nece dobiti sansu u prvom timu.
Jučer sam pisao o tome, taj dečko bi kod nas već naredne sezone bio prvotimac i imao bi dobru minutažu. Ovako kod njih nikad neće dobiti šansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 01 jun 2015, 09:03

Kapitano je napisao/la:Valentino Vujinovic

slika

slika

http://www.transfermarkt.com/valentino- ... ler/326884
Eh, kamo srece da zivi u Denveru, USA, puno bi ga lakse kontaktirali. :roll:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 09:21

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Steta sto Andjusic nece dobiti sansu u prvom timu.
Jučer sam pisao o tome, taj dečko bi kod nas već naredne sezone bio prvotimac i imao bi dobru minutažu. Ovako kod njih nikad neće dobiti šansu.
Mislim da ljudi u nasem klubu imaju jasne planove za Andjusica. Naravno, nece (kao sto bi kod vas) biti starter ali ce vec iduce sezone dobijati priliku sa klupe u prvenstvu a vjerovatno da ce biti starter u kupu. Nakon toga, za ocekivati je prodaju recimo Duljevica ili nekog drugog i onda ce Andjusic imati dobru priliku a i bice zreliji. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 09:29

Sabinho je napisao/la:Mislim da ljudi u nasem klubu imaju jasne planove za Andjusica. Naravno, nece (kao sto bi kod vas) biti starter ali ce vec iduce sezone dobijati priliku sa klupe u prvenstvu a vjerovatno da ce biti starter u kupu. Nakon toga, za ocekivati je prodaju recimo Duljevica ili nekog drugog i onda ce Andjusic imati dobru priliku a i bice zreliji. :thumbup:
Klub kojem su imperativ rezultati nije baš dobra sredina za mlade igrače. Mene za početak interesuje sudbina Radovca koji bi isto tako mogao biti paklen igrač, nadam se da nakon ovog prelaznog roka njegova minutaža neće biti ugrožena.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 09:32

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Mislim da ljudi u nasem klubu imaju jasne planove za Andjusica. Naravno, nece (kao sto bi kod vas) biti starter ali ce vec iduce sezone dobijati priliku sa klupe u prvenstvu a vjerovatno da ce biti starter u kupu. Nakon toga, za ocekivati je prodaju recimo Duljevica ili nekog drugog i onda ce Andjusic imati dobru priliku a i bice zreliji. :thumbup:
Klub kojem su imperativ rezultati nije baš dobra sredina za mlade igrače. Mene za početak interesuje sudbina Radovca koji bi isto tako mogao biti paklen igrač, nadam se da nakon ovog prelaznog roka njegova minutaža neće biti ugrožena.
Ne bi trebala, vidjelo se kad on ne igra da to nije to i da bas on i Cimirot najvise nedostaju ekipi kada nisu tu. Iako je tu Alispahic vjerujem da ce Dzeno (ili ko vec bude trener a nadam se da ce biti Dzeno) krojiti sredinu tako da u njoj bude mjesta i za jednog i za drugog. Slazem se sa prvim dijelom posta ali na ove bas talentovane ce se morati racunati i to ozbiljno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 09:36

Dakle bez obzira na kule i gradove, bez ovih momaka se ne može, a to je dobro za sve nas. Ovo pišem čisto zbog reprezentacije, jer mislim da bi Cimirot i Radovac mogli postati dobri igrači na koje ćemo računati godinama. Nažalost, Cimirotu je Bešić konkurencija, tako da je u startu hendikepiran, ali uz odabir pravog kluba i napredak u igri, vrlo lako se on može uklopiti u paru sa Bešićem.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 09:44

Znam sve medjutim evo Kolasinac ce sigurno biti neprikosnoven na beku narednih 10-ak godina ali to ne znaci da neki drugi lijevi bek ne treba da se nada pozivu itd. kao i nekim minutama. Nikad ne znas sta karijera nosi, ja bih Besica potpisao kao standardnog na toj poziciji narednih deset godina i za mene je najvaznija karika u reprezentaciji uz Dzeku i zavisice mnogo i od selektora, taktike itd. znas i sam, mozda je nakad i moguca ta varijanta da upari njega i Gojka. Isto vrijedi i za Radovca i Hadziahmetovica, jednako su hendikepirani samim Pjanicem medjutim mladji su dosta od njega i neka u buducnosti cekaju svoju priliku, nikad ne znas sta moze biti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 09:48

Evo već sad imamo zanimljivu situaciju. Imamo Bešića i Pjanića u vezi, a nemamo trećeg. Imamo Medunjanina, Štilića, Hajrovića i Vrančića, ali niti jedan ne ulijeva povjerenje. Misimović se davno oprostio, a ta rupa nije popunjena, tako da se momci imaju za šta boriti.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 jun 2015, 09:56

Virtu4l je napisao/la:
Slazem se sa kolegom virtualom, pitanje je koliko ce Andjusic dobijati minuta, jer vama je rezultat imperativ u odnosu na ulaganja i tesko da ce Dzeno a Boga mi i bilo koji drugi trener cekati mladog igraca i trpiti njegove greske. Ako se planira tako u kupu raditi to je lijepo ali mu ipak i treba jakih tekmi da napreduje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 02:20

Vijeće ministara BiH danas je donijelo odluke kojima se u državljanstvo BiH primaju Selvija Škrijelj, Gabrijel Kajtazi, Goran Milić, Josip Čolić, Umut Bariş Dönmez, Nikola Jelisić i Marko Tarabochia.

Jel' ovo Jelisić što nastupa za mladu repku?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jun 2015, 02:26

Jeste

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 04 jun 2015, 18:27

FaraonTM je napisao/la:Vijeće ministara BiH danas je donijelo odluke kojima se u državljanstvo BiH primaju Selvija Škrijelj, Gabrijel Kajtazi, Goran Milić, Josip Čolić, Umut Bariş Dönmez, Nikola Jelisić i Marko Tarabochia.

Jel' ovo Jelisić što nastupa za mladu repku?
evo clanak danas, otpustio ga Bayern, sad ce i on u 2. svicarsku ligu k'o mladji hajrovic

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 18:30

Vidjećemo gdje će završiti, protiv Amerike sam ga gledao i bio je najbolji u ekipi. Vidi se ipak da je bio u Bayernu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 04 jun 2015, 18:34

zna li iko sta je bilo sa jagodicevim Bobanom lazicem? jedno vrijeme je bio u medijima svaki 3. dan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2015, 20:39

theKuPuS je napisao/la:zna li iko sta je bilo sa jagodicevim Bobanom lazicem? jedno vrijeme je bio u medijima svaki 3. dan
Prevara od igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 20:42

Cartman je napisao/la:
theKuPuS je napisao/la:zna li iko sta je bilo sa jagodicevim Bobanom lazicem? jedno vrijeme je bio u medijima svaki 3. dan
Prevara od igraca.
Sve vise dobivam dojam da je kontao platiti za poziv u reprezentaciju, da bi lakse pronasao klub. Inace nisam za ovakve teorije zavjere ali je realno momak prevara igraca, kojeg cupa samo ovaj Mino Raiola i koji mu je organizovao kamaru probnih treninga kod Hulla, Rennesa, Olympaciosa.. Ne znam po kojem parametru je on zasluzio poziv u repku. Ni u mladom timu Ajaxa nije igrao haman nikako.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 20:45

A gdje je sad taj Boban?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 20:47

Sabinho je napisao/la:A gdje je sad taj Boban?
Bez kluba.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2015, 20:52

Sabinho je napisao/la:A gdje je sad taj Boban?
Ma prestao igrat bajo moj, ima 40 i kusur godina. :hmmmmm:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 04 jun 2015, 21:21

hoce li biti prenos sutrasnje tekme ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, denza, rukometubih23, Sheyi, zastitaIdentiteta i 38 gostiju.