Mislim da je vrijeme da se Terziću vrati ozbiljnija minutaža i to u oba smjera.
Biće možda malo zeznuto bez Ive, imaš praktično tri srednja beka od kojih su dva igrali neku sitnu i nezapaženu ulogu do sada a jedan je debitant...
Moderator/ica: Pasha
FaraonTM je napisao/la:Čuj Čelica ne može radi klupskih obaveza, yebem ti krovnu kuću takvu![]()
Mislim da je vrijeme da se Terziću vrati ozbiljnija minutaža i to u oba smjera.
Biće možda malo zeznute bez Ive, imaš praktično tri srednja beka od kojeg su dva igrali neku sitnu i nezapaženu ulogu do sada a jedan je debitant...
Nikola Prce, barem sam tako pročitao u jednom od intervjua sa njim, da ne tražim sada. Zar ne bi bilo lijepo da Marković "pređe" preko nekih stvari i pozove Halilbegovića? Mene kao navijača to ne zanima, ti njihovi problemi. Navijači hoce uspjeh, hoce plasman, i jednom i drugom to treba biti prioritet , da zadovolje navijače i ispune donekle i obećani cilj. A kasnije nek se kolju , što se mene tiče .FaraonTM je napisao/la:Ko nam je novi kapiten?
Ma bilo bi to dobro ali mislim da su se oni posvađali zbog mizerne minutaže Halilbegovića i da sada Fare neće da se odazove dokle god je Marka selektor a naravno ni Markoviću ne pada napamet da mu uputi poziv. Što se tiče rješenja, nema boljeg rješenja problema od razgovora al' vjerovatno obojica očekuju da ovaj drugi napravi prvi korak al' se to garant neće desiti.shaman7 je napisao/la:Nikola Prce, barem sam tako pročitao u jednom od intervjua sa njim, da ne tražim sada. Zar ne bi bilo lijepo da Marković "pređe" preko nekih stvari i pozove Halilbegovića? Mene kao navijača to ne zanima, ti njihovi problemi. Navijači hoce uspjeh, hoce plasman, i jednom i drugom to treba biti prioritet , da zadovolje navijače i ispune donekle i obećani cilj. A kasnije nek se kolju , što se mene tiče .FaraonTM je napisao/la:Ko nam je novi kapiten?
Jest druze, bio je na jednoj od preskonferencija gdje je pohvalio atmosferu u ekipi i rekao da ocekuje pobijedu u cetvrtakedinjo-bih je napisao/la:jel tarabochia dobio nas pasos?
hvala
Mediji su prenijeli da jestedinjo-bih je napisao/la:znam da je dobio drzavljanstvo, ali pasos?
– Još jednom želim prije svega da zahvalim svima koji su pomogli da se sve brzo riješilo oko dobijanja zakonskih uvjeta, nadam se da je to-to, da su svi papiri tu, da ću obući dres Bosne i Hercegovine i da ću zaigrati. Od utakmice s Bjelorusijom očekujem zaista puno, jer su to podjednake ekipe, 50 – 50 posto su šanse, ali nekako mislim uz punu Arenu u Zenici naši navijači da će nam dati taj vjetar u leđa da ćemo pobijediti utakmicu i plasirati se na prvenstvo – rekao je Tarabochia za Fenu.
– Mislim što se moje igre tiče daću sve od sebe da se uklopim u stil naše igre, koji igramo već duže vrijeme. Bio sam već na pripremama i otprilike znam o čemu se radi, a trenirao sam sa selektorom. Treba nam velika podrška iz gledališta, zajedno smo jači, svima nam je cilj plasman u Poljsku. Danas je teško kazati nešto više, ali ako ništa drugo uzeti loptu i na glavu ako treba skočiti, dati jedan gol više, pobijediti, i to je to – kazao je Marko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.