Igrač br. 6

CashMan
Moderator
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la CashMan » 04 jun 2015, 19:22

Da se ne vraćam nazad, prijavite se sami, manji će ban biti...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2015, 19:26

SjeverniVjetar je napisao/la:Je li to krenulo lobiranje sa pp :lol: @storm riderova specijalonost je da nekoga opuzi da mu psuje mater b.alijsku, pa trazi da se banuje, . Na srecu, nisu svi naivni, prije nekog vremena su ga okarakterisali kao najmaliciozniju i najpodliju pojavu na forumu. Ne, ne rideru, ovo je sportski forum, to nije lijepo :stop:
Iako se care duboko ne slazem na ovoj temi sa tobom i par puta nisam mogao vjerovati sto pises jos manje se slazem sa ovim sto ti prisivaju ove ruzne stvari kad znam da one nisu tocne. Dobio sam od tebe obrazlozenje tvoga stava na pp i jednim ga dijelom i uvazavam a nekolicinu koji te sada prozvase cetnikom necu i ne zelim razumijeti. Razgovor na forumu je stvar izbora i kome se ne svidja tvoj stav moze ga zaobici. U stavu ovog mladica koji sam ja procitao nije bilo nista ruzno niti agresivno da bi on bio prozvan nekakvim nacionalistom i sovinistom. Veliko uvazavanje tebi kao forumasi a naci cemo i teme gdje mozemo naci zajednicku rijec. Ovdje na moju zalost ipak ne mozemo.
Pozz :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 04 jun 2015, 19:28

Evo samo jedno pitanje; Sta mislite kako bi Srbi reagovali da Ljajic il neki drugi repreentativac muslimanske vjeroispovijesti tetovira na ruci granice Sandzaka ili grb Sandzaka sa ljiljanima i polumjesecom ili da je neki igrac albanske nacionalnosti prije osamostaljenja Kosova na ruku tetovirao granice Kosova ? On je reprezentativac BiH i mene ova reakcija nasih navijaca nimalo ne cudi jer svi znamo sta je bilo u Bosni i Hercegovini prije 20 godina. On il ovime namjerno provocira il je jednostavno preglup da skota sta je napravio. Meni licno vise nikad ne bi igrao za sveti dres al mi trenutno ne smijemo frku dizat oko ove jeftine provokacije jer bi time narusili atmosferu u timu i doveli rezultat protiv Izraela u pitanje. Iskulirat ovo sve sad do utakmice, dobit Izrael i onda ga lagano bez puno buke za sva vremena izbacit iz reprezentacije.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 19:29

dubrovnik je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Je li to krenulo lobiranje sa pp :lol: @storm riderova specijalonost je da nekoga opuzi da mu psuje mater b.alijsku, pa trazi da se banuje, . Na srecu, nisu svi naivni, prije nekog vremena su ga okarakterisali kao najmaliciozniju i najpodliju pojavu na forumu. Ne, ne rideru, ovo je sportski forum, to nije lijepo :stop:
Iako se care duboko ne slazem na ovoj temi sa tobom i par puta nisam mogao vjerovati sto pises jos manje se slazem sa ovim sto ti prisivaju ove ruzne stvari kad znam da one nisu tocne. Dobio sam od tebe obrazlozenje tvoga stava na pp i jednim ga dijelom i uvazavam a nekolicinu koji te sada prozvase cetnikom necu i ne zelim razumijeti. Razgovor na forumu je stvar izbora i kome se ne svidja tvoj stav moze ga zaobici. U stavu ovog mladica koji sam ja procitao nije bilo nista ruzno niti agresivno da bi on bio prozvan nekakvim nacionalistom i sovinistom. Veliko uvazavanje tebi kao forumasi a naci cemo i teme gdje mozemo naci zajednicku rijec. Ovdje na moju zalost ipak ne mozemo.
Pozz :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Hvala na podrsci druze, ti znas da mislimo isto. Neslaganje je esencija diskusije, dok nam je isti cilj :thumbup:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 19:35

Ne znam otkud vam takve stvari za @vjetra.. Ja koliko sam primjetio momak je skroz rega, većinom piše na pdfu reprezentacije ima svoje mišljenje, diskutuje normalno (naravno ne mora značiti da se uvijek slaže sa svima) i nikoga ne vrijeđa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 04 jun 2015, 19:35

Ma jednostavno ga poslije ove utakmice vise ne pozivati i rijesena stvar. Mesa nema kome polagati racune kao sto ne polaze i za ostale igrace. Samo reci da nije dovoljno kvalitetan za repku i to je to. A te price Dodik ovo Dodik ono, sa ovim objasnjenjem se moze slikati.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 19:38

FaraonTM je napisao/la:Ne znam otkud vam takve stvari za @vjetra.. Ja koliko sam primjetio momak je skroz rega, većinom piše na pdfu reprezentacije ima svoje mišljenje, diskutuje normalno (naravno ne mora značiti da se uvijek slaže sa svima) i nikoga ne vrijeđa.
Ma to se vuce od vremena Safeta. Posto sam bio jedan od najzescih kriticara, onaj virtual i rider su iskonstruisali da sam cetnik, slali raji pp, moderatorima :roll: kontaju da su namazani ali nema veze, hvala na podrsci :thumbup:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 jun 2015, 19:39

Svakako je ovaj četničić pozivan zbog nacionalnog ključa, sad kad je Đurić tu, i brat mu zvani "škarice", ovaj je nepotreban, i vjerujem da će ga kulturno izbacit' iz repke.
Vranješ se sam sebi posrao u usta!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 jun 2015, 19:43

storm_raider je napisao/la:Tesko da je ista cisto kada si ti tu.Lik koji redovno psuje balijsku majku na privatnim porukama...
Naravno da ces bjezati kada si otkriven. Pravi 'ajduk, junacina!
Lijepo slikas i objavis nek svi vide.
Ne znam ko vjeruje u praznu pricu, nit dokaza nit ikakvog qrca : :nedam:

Sto se tice Vranjesa.. To odma izbacit iz repke... Nebitne su price "postoji RS, ne postoji RS", a ako ti izdvojis taj jedan dio i istetoviras samo RS, a ne cijelu BiH recimo, time samo pokazujes svoje misljenje i ko si zapravo..
Po meni tu ne postoji druga opcija.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 19:45

Epidaurus je napisao/la:Evo samo jedno pitanje; Sta mislite kako bi Srbi reagovali da Ljajic il neki drugi repreentativac muslimanske vjeroispovijesti tetovira na ruci granice Sandzaka ili grb Sandzaka sa ljiljanima i polumjesecom ili da je neki igrac albanske nacionalnosti prije osamostaljenja Kosova na ruku tetovirao granice Kosova ? On je reprezentativac BiH i mene ova reakcija nasih navijaca nimalo ne cudi jer svi znamo sta je bilo u Bosni i Hercegovini prije 20 godina. On il ovime namjerno provocira il je jednostavno preglup da skota sta je napravio. Meni licno vise nikad ne bi igrao za sveti dres al mi trenutno ne smijemo frku dizat oko ove jeftine provokacije jer bi time narusili atmosferu u timu i doveli rezultat protiv Izraela u pitanje. Iskulirat ovo sve sad do utakmice, dobit Izrael i onda ga lagano bez puno buke za sva vremena izbacit iz reprezentacije.
Nije to baš isto druže, yebiga Sandžak je regija u Srbiji i u Crnoj Gori, recimo kao što je Krajina kod nas, a RS je veći državni nivo od Krajine. Isto tako čini mi se da je Kosovo do osamostaljenja imalo status regije (nisam siguran jel' baš tako al' ono tipa Vojvodina sada) i yebiga gledajući pravno ovo što je on istetovirao nije ništa protiv BiH jer to što je on istetovirao nalazi se unutar BiH. Druga je stvar što je to sve ispolitizirano pa se RS nameće kao dio BiH a ustvari bi krvi dali da odyebu iz iste i davali su krv da nestane ista. Ovako gledajući, Ogi je iscrtao dio BiH.

Sa druge strane bi li se recimo ljutio šta ja znam kad bi Teletović istetovirao Hercegovinu ili Ibričić samo Krajinu na ruci?

Sigurno ne bi kao što se ljutiš na Vranješa. Nemoj da dobiješ utisak da ja branim njega, meni mislim ni iz džepa ni u džep, svakako ga smatram prosječnim igračem bez kojeg možemo a kada god je igrao davao je svoj maksimum tako da mu se sa te strane nema šta prigovoriti.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 19:47

SjeverniVjetar je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ne znam otkud vam takve stvari za @vjetra.. Ja koliko sam primjetio momak je skroz rega, većinom piše na pdfu reprezentacije ima svoje mišljenje, diskutuje normalno (naravno ne mora značiti da se uvijek slaže sa svima) i nikoga ne vrijeđa.
Ma to se vuce od vremena Safeta. Posto sam bio jedan od najzescih kriticara, onaj virtual i rider su iskonstruisali da sam cetnik, slali raji pp, moderatorima :roll: kontaju da su namazani ali nema veze, hvala na podrsci :thumbup:
Ako je to uslov da si četnik, ja sam onda čiča draža :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2015, 19:52

Sta ima raja, do koje ste odluke dosli poslije plodne diskusije, da ukloni to laserom ili da mu platimo da dovrsi do kraja tetovazu? Da ga udaljimo od reprezentacije ili da mu se uzme pasos? Koliko god Ognjen bio glup sa ovim, bogami mnogi se ovdje ozbiljno takmice da mu uzmu titulu. :urnebes:

Vjetar, sta je bolan kakvu ti imas tetovazu? :mrgreen:

Nego ima jos nesto sto ste zaboravili: Igramo uskoro utakmicu bitnu za EP protiv Izraela. :rol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 19:55

Ma Vranjesa mogu iz reprezentacije izbaciti samo navijaci, kao sa Safetom. Dzaba smo mi 2 godine trunili na forumu, dok BHF nisu napravili transparent, nisi mu mogao nista. Da ne bi toga , mozda bi jos ostao !?
Mesa i savez nema teorije da reaguju, nemaju osnova i nece praviti nikakve frke po nacionalnim savovima.
@Principatus, Iphone 4C :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 20:00

SjeverniVjetar je napisao/la:Ma Vranjesa mogu iz reprezentacije izbaciti samo navijaci, kao sa Safetom. Dzaba smo mi 2 godine trunili na forumu, dok BHF nisu napravili transparent, nisi mu mogao nista. Da ne bi toga , mozda bi jos ostao !?
Mesa i savez nema teorije da reaguju, nemaju osnova i nece praviti nikakve frke po nacionalnim savovima.
Upravo to, to bi odmah bilo "vrijeđanje na nacionalnoj osnovi". Mi znamo šta je RS i kako je RS nastala al' šta boli qurac nekog stranca iz FIFE i UEFE šta mislimo mi kad je u papirima RS legitimni dio BiH i kad je potpisan od strane prvog i jedinog "jednočlanog" predsjednika BiH.

Možemo mi blebetati do sutra o genocidima, ubijanju, silovanju al' eto sve to je goli qurac kad pravno ne možeš ništa dokazati.

Edit: Meša ga može izbaciti sa spiska pa kad ga pitaju što ga nema jednostavno reći da nije igrama zaslužio. Pa će onda on srat isto kao i Pandža al' neće ga više biti u reprezentaciji.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 04 jun 2015, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 04 jun 2015, 20:01

Pa decko i dalje sa bratom Spahom (najveci sin bosanski)i haverom Edinom zajedno trenira i ne smeta im. Ko je onda lud??? Il nemaju net pa nisu u toku, il je cista montaza od slike, il njima jednostavno ne smeta tatoo :?:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 04 jun 2015, 20:01

Daleko od toga da mi se svidja njegov gest, ALI zar bi Spanija ista osvojila da se odrekla Katalonaca? A svima je jasno da bi Katalonci davno nabili Spaniju na neku stvar da im to dozvole. Mozda je poredjenje glupo kada se uzme u obzir igracki kvalitet Vranjesa, ali mislim da to tako treba gledati. Istjerivanje iz repke bilo bi pogresno. E hajd udrite sad...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 04 jun 2015, 20:06

Kud nije neki gore sjeverni baja, viking pa da istetovira Finsku, Norvesku i Svedsku, bas bi mu dobro stajalo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 20:08

Da, da, rega je bio i kad nam je psovao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2015, 20:11

lolcina je napisao/la:Daleko od toga da mi se svidja njegov gest, ALI zar bi Spanija ista osvojila da se odrekla Katalonaca? A svima je jasno da bi Katalonci davno nabili Spaniju na neku stvar da im to dozvole. Mozda je poredjenje glupo kada se uzme u obzir igracki kvalitet Vranjesa, ali mislim da to tako treba gledati. Istjerivanje iz repke bilo bi pogresno. E hajd udrite sad...
Najvaznije od svega po meni je da ovaj Vranjes nije igrac za kojeg ne mozemo bez problema naci zamjenu. Za beka je rupetina i imamo boljeg a na poziciji stopera sa Spahom, Mujdzom i Kolom, Dzeko mora izbacivati svaku visoku loptu iz prekida. Spaha svoj dio odigra na iskustvo. A sto se tice nacina pokazo je Mesa na momku koji je trebao izazvati puno vise potrese pa nista. Pa nama Salihovic ne igra a mi se kao pitamo kako ovu sjekiru izbaciti iz tima.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2015, 20:16

Virtu4l je napisao/la:
Da, da, rega je bio i kad nam je psovao.
Oprostit ces Virtual ali jedan od vas koji ste nasrnuli na Vjetra je najveci psovac na forumu. I on to ne radi u pp nego javno. Meni je smijesno da takav tip bilo koga optuziva za psovanje a pogotovu Vjetra koji je makar po svojim postovima jedan od kulturnijih forumasa ovdje.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.