Buraz jel se ti zajebajes--4R5EN4L8IH je napisao/la:Dobro, neću ih prizivati ionako su muki. Hihi.
Evo ja mislim da bi bilo super da dovedemo Emira Spahića. Kad je mogao Dinamo, možemo i mi. Trenutno imamo više para od njih.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Buraz jel se ti zajebajes--4R5EN4L8IH je napisao/la:Dobro, neću ih prizivati ionako su muki. Hihi.
Evo ja mislim da bi bilo super da dovedemo Emira Spahića. Kad je mogao Dinamo, možemo i mi. Trenutno imamo više para od njih.
Jarane,on je do nedavno milione godisnje zaradjivao i ti mislis da bi mi to mogli finansirat.4R5EN4L8IH je napisao/la:NISAM! Ako želimo biti konkurentni u Ligi prvaka ne smijemo se bručit ko Dinamo. Sedmicu prime od Lyona. Moramo imati stub u odbrani. A kud će bolje od Spahinja našeg sina bosanskog.
Sad sam siguran da se zajebajes--4R5EN4L8IH je napisao/la:NISAM! Ako želimo biti konkurentni u Ligi prvaka ne smijemo se bručit ko Dinamo. Sedmicu prime od Lyona. Moramo imati stub u odbrani. A kud će bolje od Spahinja našeg sina bosanskog.
Maslac moze samo cistiti kopacke Dzemi, Kovacevicu pa i Mihojevicukanarinac je napisao/la:ja kako god razmisljm meni se ovako namece za iducu sezonu
Delac
Hebibovic tatko maslac subic
Zahirovic
Radovac
Duljevic husejnovic
Alispahic
Benko
Dzokeri u slucaju povreda i svega znacii i oni bi imali dobru minutazu su krste i velkoski,a tu bi jos ostavio puzija,rustema,kalasa,kovaca,bekica,okica,ostrakovic,andjusic,mihojevic.
Brate moj, evo preduhitri me Pantelija. Pa jeste li vi gledali Cimirota kad je tek došao!? Samo se čovjek okretao oko svoje ose, sad je odličan. Rustemović po meni što je igrao, igrao je sjajno. Ja ne znam jel' neko misli da je smisao igranja fudbala uzeti loptu i driblati!? Ako jest, onda je Rustem levatina, dajte pet Stojčeva.amorovski je napisao/la:A prijatelju doveden je i Cimirot iz male ekipe. Fazon je u tome što se momak ne snalazi. Možda ga koči što nema slobodu u igri ko što je imo u Drini, al koji bi mu trener dao slobodu pored Radovca i Cimirota. Nek zapne sad ako Cimirot ode i nek igra, nek dokaže da vrijedi.. To za istok mi je pun qrac. Camp Nou prima oko 95k ljudi, šta mislite da se ponašaju ko u pozorištu navijači tamo? Samo se kod nas psuje? I Cimi je šamare znao dobit pa je opet najbolji igrač PL.joker90 je napisao/la:Rustem je dosao iz male ekipe na polusezoni u tim kod kojeg je titula bila IMPERATIV i gdje je pritisak ogroman. Sigurno da nije njemu bilo lako da pokaze najbolje sto moze kad zna da je istok ko zapeta puska i da ceka gresku da ti j... sve. Iduca sezona je sa puno manje pritiska i navijaci su smireni titulom, aBd iduce godine neka pokaze zasto je doveden.
@hilmo daj Bože da je istina..
Haj' ti buraz ufati se Arsenala, čuj imamo više para od Dinama, čuj možemo plaćati Spahu koji je do neki dan imao godišnju platu 2 miliona (čini mi se €). Jel' ti stvarno misliš da mi ove sezone možemo do LP? J*ebem ti instant navijače!4R5EN4L8IH je napisao/la:Mogao bi ali neće. Šta će nam iko protiv Džene našeg? King, sultan. Budući kralj BOSNE. Jednsotavno naaaajčai. AAAAJMIO RajvoSa! Samo jako u Ligu prvaka. Još jače na proljeće.
Ma fuck that ako ne vjerujes. Vjerujes li u Boga? Sto ne bi vjerovao u Sarajevu onda?DrustveniParazit je napisao/la:Haj' ti buraz ufati se Arsenala, čuj imamo više para od Dinama, čuj možemo plaćati Spahu koji je do neki dan imao godišnju platu 2 miliona (čini mi se €). Jel' ti stvarno misliš da mi ove sezone možemo do LP? J*ebem ti instant navijače!4R5EN4L8IH je napisao/la:Mogao bi ali neće. Šta će nam iko protiv Džene našeg? King, sultan. Budući kralj BOSNE. Jednsotavno naaaajčai. AAAAJMIO RajvoSa! Samo jako u Ligu prvaka. Još jače na proljeće.
4R5EN4L8IH je napisao/la:
Ma fuck that ako ne vjerujes. Vjerujes li u Boga? Sto ne bi vjerovao u Sarajevu onda?
Degutantan si totalno...4R5EN4L8IH je napisao/la:Ma fuck that ako ne vjerujes. Vjerujes li u Boga? Sto ne bi vjerovao u Sarajevu onda?DrustveniParazit je napisao/la:Haj' ti buraz ufati se Arsenala, čuj imamo više para od Dinama, čuj možemo plaćati Spahu koji je do neki dan imao godišnju platu 2 miliona (čini mi se €). Jel' ti stvarno misliš da mi ove sezone možemo do LP? J*ebem ti instant navijače!4R5EN4L8IH je napisao/la:Mogao bi ali neće. Šta će nam iko protiv Džene našeg? King, sultan. Budući kralj BOSNE. Jednsotavno naaaajčai. AAAAJMIO RajvoSa! Samo jako u Ligu prvaka. Još jače na proljeće.
Ja sam pročitao na nekom portalu kao odbio Dinamo a i teško da bi ga plaćali jer je imao platu 2 miliona, čega ne sjećam se zato sam i rekao čini mi se € ali nisam siguran, možda je stajalo KM.Pantelija je napisao/la:odakle vama da je spaha imao dva miliona eura?
ljudi Boziji pogba u juveu ima 3 mil. eura... mozda mu je sda povecana... onje imao max nekih 1 mil eura ili cak manje...
Đe su slike?Pantelija je napisao/la:nego, legla prva trava na akademiji... znaci vrhunac moderne podloge, bukvalno se sjebeš kad vidiš![]()
drustveni@ kazem ne znam je li imao i milion... vjeruj mi, nisu to nikakve astronomske cifre kako mi mislimo... jer ima taj porez ima jos nekih stvari, ali da je imao dva mil, tesko...
ugl, mi mozemo placati spahica bez problema preko VM i Tana, samo ej pitanje koliko nam je to isplativo trenutno1
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Google Adsense [Bot], Varijantas8 i 63 gosta.