Igrač br. 6
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Do sada sam podrzavao Mesu ali ako ovaj opet dobije poziv okrecem se protiv njega.
Napokon pokazao svoje pravo lice. Neka bolje što je istetovirao genocidnu tvorevinu, sada makar znamo da je četnik.
-
Skupila se koalicija za provociranje
, molim da se vratite na temu, ovo nije forum za nacionalisticko divljanje
@storm rider

@storm rider

-
Eto, upropastise temu
, efikasniji su od Raida. Cujemo se kada se situacija rascisti.

- storm_raider
- Kontakt:
Tesko da je ista cisto kada si ti tu.Lik koji redovno psuje balijsku majku na privatnim porukama...
Naravno da ces bjezati kada si otkriven. Pravi 'ajduk, junacina!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Paščetu srbo-cetnickom zabraniti svaki kontakt sa reprezentacijom, nadam se da ce savez reagovati po ovom pitanju.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja sad gledam slike s treninga i ne vidi se da ima tetovaza, jestel vi sigurno da to nije montaza ? xD
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Au šta sam sve pročitao u posljednjih 30-ak stranica. Strašno.
Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Nevjerovatno da neko ko voli ovu državu brani čovjeka, koji se očigledno popišao po istoj. Kakvih sve bolida danteneyebo.

Nevjerovatno da neko ko voli ovu državu brani čovjeka, koji se očigledno popišao po istoj. Kakvih sve bolida danteneyebo.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
koje je dno ovaj frajer.Nadam se da vise nece dobijati pozive.
To treba kulturno odraditi,nikakvo otjerivanje i slicno,da se ne dize buka,samo mu za sledeci spisak saopstiti da je ispao sa spiska i pozvati nekog drugog.Ovo selektor treba da odradi kulturno i profesionalno.
Vece dno su samo ovi sto prave paralelu sa zastavom BiH i eventualno na neke druge nacine nastoje opravdavati ovakav postupak.
p.s.Savez ne moze reagovati,argument ovih iz republike sumske ce biti da je to dio BiH kao sto i vecina nasih pusi tu spiku ovdje.To jest dio BiH ali izdvojiti taj dio od citave BiH,a znamo cija je to ideologija i kakva je,to je druga prica.Znaci Mesa sto vise ga grliti i ljubiti ovih dana,da se sto bolje zamaze sitvacija i za naredno okupljanje da otpadne usljed pojave nekog novog igraca.Ostavit drugog brata Vranjesa,da ne bude ofirno.
To treba kulturno odraditi,nikakvo otjerivanje i slicno,da se ne dize buka,samo mu za sledeci spisak saopstiti da je ispao sa spiska i pozvati nekog drugog.Ovo selektor treba da odradi kulturno i profesionalno.
Vece dno su samo ovi sto prave paralelu sa zastavom BiH i eventualno na neke druge nacine nastoje opravdavati ovakav postupak.
p.s.Savez ne moze reagovati,argument ovih iz republike sumske ce biti da je to dio BiH kao sto i vecina nasih pusi tu spiku ovdje.To jest dio BiH ali izdvojiti taj dio od citave BiH,a znamo cija je to ideologija i kakva je,to je druga prica.Znaci Mesa sto vise ga grliti i ljubiti ovih dana,da se sto bolje zamaze sitvacija i za naredno okupljanje da otpadne usljed pojave nekog novog igraca.Ostavit drugog brata Vranjesa,da ne bude ofirno.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
jbg covjek je tegovazom pokazao cemu tezi sta voli i da za bosnu igra samo iz korist.Al dzabe mu tetovaza za ovu genocidnu tvorevinu nece zaigrt,al neka mu je i brata pozvao mehmed iz jake poljske lige ko **** nase cimirote,bajice,kvesice itd itd
Samo Sarajevo
- Goalgetter
- Kontakt:
Aha to je taj znaci.storm_raider je napisao/la:Tesko da je ista cisto kada si ti tu.Lik koji redovno psuje balijsku majku na privatnim porukama...

Sve mi je jasno onda zasto i brani potez Ogija.
Ooooo
Hahahahaha
Bože dragi s kim sam se ja raspravljao

Bože dragi s kim sam se ja raspravljao

nemoj se ljutiti, ali moram te pitati, jesi li ti normalan covjece?kanarinac je napisao/la:al neka mu je i brata pozvao mehmed iz jake poljske lige ko **** nase cimirote,bajice,kvesice itd itd
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
Je li to krenulo lobiranje sa pp
@storm riderova specijalonost je da nekoga opuzi da mu psuje mater b.alijsku, pa trazi da se banuje, . Na srecu, nisu svi naivni, prije nekog vremena su ga okarakterisali kao najmaliciozniju i najpodliju pojavu na forumu. Ne, ne rideru, ovo je sportski forum, to nije lijepo 

Ono što je najbitnije jeste da su igrači na slikama sa treninga nasmijani (valjda to nije samo za javnost).
Sačekati da prođe utakmica i onda to raščistiti, ima vremena do sljedeće.
Ovde treba neki guzonja sa nogometnog vrha da se uključi i da se ovakve stvari za sva vremena raščiste za ubuduće. Ja ne znam kako to funkcioniše u Oružanim Snagama BiH (jedino mi oni naumpadoše kao institucija koja ima taj među entitetski karakter), i donijeti takav neki pravilnik o oblačenju ponašanju i raznim stvarima i u repki.
Sačekati da prođe utakmica i onda to raščistiti, ima vremena do sljedeće.
Ovde treba neki guzonja sa nogometnog vrha da se uključi i da se ovakve stvari za sva vremena raščiste za ubuduće. Ja ne znam kako to funkcioniše u Oružanim Snagama BiH (jedino mi oni naumpadoše kao institucija koja ima taj među entitetski karakter), i donijeti takav neki pravilnik o oblačenju ponašanju i raznim stvarima i u repki.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
brate hvala ti za ovo ali nacin na koji je pozvan cimirot je sramota,alli podrzaji neka on poziva igrace sa dna poljske lige i pomaze mu u kyrijeri jer mi svi znamo da taj vranjes nece zaigrat bolje da pozove hodzica iz dinama bajic,hadziahmtovica,radovca,a i nacin na koji poziva cimirota je sramotaSTEVIE je napisao/la:nemoj se ljutiti, ali moram te pitati, jesi li ti normalan covjece?kanarinac je napisao/la:al neka mu je i brata pozvao mehmed iz jake poljske lige ko **** nase cimirote,bajice,kvesice itd itd
Samo Sarajevo
- storm_raider
- Kontakt:
Mah to je taj prijatelju. Pokusao fino s njim, ne ide.. samo ne shvatam smisao bana ako se moze registrovati opet i nastaviti gdje je stao...Goalgetter je napisao/la:Aha to je taj znaci.storm_raider je napisao/la:Tesko da je ista cisto kada si ti tu.Lik koji redovno psuje balijsku majku na privatnim porukama...
Naravno da ces bjezati kada si otkriven. Pravi 'ajduk, junacina!![]()
Sve mi je jasno onda zasto i brani potez Ogija.
Kako mu je ono bio nick: Hogar nesto.. imam i poruke tog sadrzaja, strasno.
Volim te BiH!

Sport je lijek za tijelo i duh.
Joj svi ste opasni na forumu i fb **** mater a da ga sretnete spustili bi glavu

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.