FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2015, 19:10

4R5EN4L8IH je napisao/la:Dobro, neću ih prizivati ionako su muki. Hihi.

Evo ja mislim da bi bilo super da dovedemo Emira Spahića. Kad je mogao Dinamo, možemo i mi. Trenutno imamo više para od njih.
Buraz jel se ti zajebajes-- :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 jun 2015, 19:11

ja kako god razmisljm meni se ovako namece za iducu sezonu
Delac
Hebibovic tatko maslac subic
Zahirovic
Radovac
Duljevic husejnovic
Alispahic
Benko

Dzokeri u slucaju povreda i svega znacii i oni bi imali dobru minutazu su krste i velkoski,a tu bi jos ostavio puzija,rustema,kalasa,kovaca,bekica,okica,ostrakovic,andjusic,mihojevic.
Samo Sarajevo

4R5EN4L8IH
Kontakt:

Post Postao/la 4R5EN4L8IH » 04 jun 2015, 19:12

NISAM! Ako želimo biti konkurentni u Ligi prvaka ne smijemo se bručit ko Dinamo. Sedmicu prime od Lyona. Moramo imati stub u odbrani. A kud će bolje od Spahinja našeg sina bosanskog.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 04 jun 2015, 19:17

4R5EN4L8IH je napisao/la:NISAM! Ako želimo biti konkurentni u Ligi prvaka ne smijemo se bručit ko Dinamo. Sedmicu prime od Lyona. Moramo imati stub u odbrani. A kud će bolje od Spahinja našeg sina bosanskog.
Jarane,on je do nedavno milione godisnje zaradjivao i ti mislis da bi mi to mogli finansirat.
Sarajevo ljubavi moja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2015, 19:17

4R5EN4L8IH je napisao/la:NISAM! Ako želimo biti konkurentni u Ligi prvaka ne smijemo se bručit ko Dinamo. Sedmicu prime od Lyona. Moramo imati stub u odbrani. A kud će bolje od Spahinja našeg sina bosanskog.
Sad sam siguran da se zajebajes-- :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jun 2015, 19:21

kanarinac je napisao/la:ja kako god razmisljm meni se ovako namece za iducu sezonu
Delac
Hebibovic tatko maslac subic
Zahirovic
Radovac
Duljevic husejnovic
Alispahic
Benko

Dzokeri u slucaju povreda i svega znacii i oni bi imali dobru minutazu su krste i velkoski,a tu bi jos ostavio puzija,rustema,kalasa,kovaca,bekica,okica,ostrakovic,andjusic,mihojevic.
Maslac moze samo cistiti kopacke Dzemi, Kovacevicu pa i Mihojevicu

edit: Zahirovic, Husejnovic ? :?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 04 jun 2015, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 04 jun 2015, 19:22

amorovski je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Rustem je dosao iz male ekipe na polusezoni u tim kod kojeg je titula bila IMPERATIV i gdje je pritisak ogroman. Sigurno da nije njemu bilo lako da pokaze najbolje sto moze kad zna da je istok ko zapeta puska i da ceka gresku da ti j... sve. Iduca sezona je sa puno manje pritiska i navijaci su smireni titulom, aBd iduce godine neka pokaze zasto je doveden.
A prijatelju doveden je i Cimirot iz male ekipe. Fazon je u tome što se momak ne snalazi. Možda ga koči što nema slobodu u igri ko što je imo u Drini, al koji bi mu trener dao slobodu pored Radovca i Cimirota. Nek zapne sad ako Cimirot ode i nek igra, nek dokaže da vrijedi.. To za istok mi je pun qrac. Camp Nou prima oko 95k ljudi, šta mislite da se ponašaju ko u pozorištu navijači tamo? Samo se kod nas psuje? I Cimi je šamare znao dobit pa je opet najbolji igrač PL.

@hilmo daj Bože da je istina..
Brate moj, evo preduhitri me Pantelija. Pa jeste li vi gledali Cimirota kad je tek došao!? Samo se čovjek okretao oko svoje ose, sad je odličan. Rustemović po meni što je igrao, igrao je sjajno. Ja ne znam jel' neko misli da je smisao igranja fudbala uzeti loptu i driblati!? Ako jest, onda je Rustem levatina, dajte pet Stojčeva.

Ja prvi kritikujem igre Stojčeva, i ja da se pitam ako dođe dobra ponuda prodao bih ga. Spominje avaz i njega i benku i velkoskog (uz Cimija naravno). Pričamo o nekim njegovim bravurama i kako mu samo treba da proradi, da se vrati na taj nivo. To bi bilo fantastično. Ali šta ako, samo šta ako, je zapravo sve obrnuto u slučaju Stojčev, da ono što je pružao ove polusezone nije loš period, već ove bravure, su zapravo rijetki bljesci!? On nema konstantu u igri, njega kad ide, sila je, kad ne ide, bolje da ga nema, jer protivnik ima igrača više, pa frajer gubi lopte, i nikad ga nisam vidio da k'o Cimi ili Benko trči i bori se da je vrati. Usporava igru - ne mogu se sjetiti kad je dao loptu iz prve, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazili saigrači.
Još nešto, sjećam se da kad je došao, bili su komentari tipa "novi Said". Pa Said bez križnih ligamenata je opasniji.

I o Saidu ću ovdje (pišem rijetko imam pravo :D)
Volio bih da se Sajo vrati. @hilmo, pošto volim pročitati 'vako šta pišeš, preletih i vidim da si ranije pisao kako misliš da Said ne bi bio pojačanje. Znam da voliš zdravu konverzaciju, pa ću pokušati da stvari sagledamo iz istog ugla. Said ne bi bio pojačanje, jer je imao tešku povredu i jer ne igra dugo. Zapravo suština je da ne znamo u kakvom je stanju. Suština je da nismo znali ni onomad kad je došao u kakvom je stanju. Znali smo zapravo da je zapušten, da ima 20 kila viška, da je mjesecima bez treninga... Za Barića smo mislili da će bit odličan, za Purića isto, za Džemu (odigrao je on ok, ali smo očekivali mnogo, mnogo više), zapravo manje-više ni za koga ne možeš biti siguran, bez obzira, zavisi i kako će se snaći i svašta nešto. Nekako je to sve kocka, ako se kockamo, ja bih se kockao sa njim. Znamo svi kakav je igrač, znamo i da je pitar... Premda su sve ovo nagađanja, volio bih da on dođe.

Eto nemojte šta zamjerit. :D

HordasDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la HordasDobrinja » 04 jun 2015, 19:32

Neko napisa da bi mogao danas neki trener da bude na pregovorima , jel to mahalska ili ?
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !

4R5EN4L8IH
Kontakt:

Post Postao/la 4R5EN4L8IH » 04 jun 2015, 19:36

Mogao bi ali neće. Šta će nam iko protiv Džene našeg? King, sultan. Budući kralj BOSNE. Jednsotavno naaaajčai. AAAAJMIO RajvoSa! Samo jako u Ligu prvaka. Još jače na proljeće.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 jun 2015, 19:38

-Nije mi jasno sto zelite da odu neki igraci. Jasno mi je da oni ne igraju onako kako mi zelimo(jer zelimo vise od trenutno realnog) ali nije mi jasno da bi ste otjerali nekoga a da pri tome nemate ni priblizan kvalitet na toj poziciji.
Da jos napomenem da su ti isti igraci donijeli titulu.

-Ja uzivam u svemu ovome,uzivam iz razloga jer nam je vecina pozicija porkivena kvalitetnim igracima za nase uslove. Bicu prezadovoljan ako se dovedu bolji igraci od trenutnih na pouicijama koje skripe. Ukoliko ne , vjerujem da ce vise prilike dobiti maldi igraci.

-Sto se tice trenera ja bih najvise volio da se Dzeni da sansa da vodi ekipu 5 godina. Međutim vec je jedno ime u opticaju, jedino sto mi se kod tog trenera sviđa jeste sto tezi da bude autoritet i kad to izgubi onda sam odlazi. Imam osjecaj da ako dođe da ce kod njega Dulja eksplodirati ali i shvatiti da je potez viska zabranjen.
Elem ne iskljucujem sam da cemo Dzenu opet vidjet na proljece.

- Igraci koji se spominju, ja cu pomenuti samo dva a ostali nista draszicno nebi promjenili.
* Hebibobic, samo nauciti njega i Dulju da surađuju(sto nije lak zadatak) i mi bi smo ubijali po desnoj strani.
* Subic, mislim da je on jako inteligentan fudbaler i da bi se isplatili platiti za njega obestecenje. Posto Krste igra najcesce lijevo mislim da bi idealno surađivali i onda bi smo i po toj strani ubijali.

Po meni bi dolazak ova dva igraca bio strateski cilj. Smanjio bi se pritisak na zadnjeg veznog odnosno zadnji vezni bi se manje trosio zatvaranjem bocnih pozicija. Cimi,Radovac i rustem su se cesto mogli vidjeti uz nase bocne igrace a u tim situacijama se vidjela nesigurnost odnosno panicne reakcije na stoperskim pouicijama. Takođe su nam se i krila prebise trošila u defanzivi pa nam se i sam napad sporo razvijao odnosno kontranapada gotovo da i nismo imali.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 04 jun 2015, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 jun 2015, 19:46

4R5EN4L8IH je napisao/la:Mogao bi ali neće. Šta će nam iko protiv Džene našeg? King, sultan. Budući kralj BOSNE. Jednsotavno naaaajčai. AAAAJMIO RajvoSa! Samo jako u Ligu prvaka. Još jače na proljeće.
Haj' ti buraz ufati se Arsenala, čuj imamo više para od Dinama, čuj možemo plaćati Spahu koji je do neki dan imao godišnju platu 2 miliona (čini mi se €). Jel' ti stvarno misliš da mi ove sezone možemo do LP? J*ebem ti instant navijače! :facepalm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 04 jun 2015, 19:51

Trolla vas lik :)
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

4R5EN4L8IH
Kontakt:

Post Postao/la 4R5EN4L8IH » 04 jun 2015, 19:56

DrustveniParazit je napisao/la:
4R5EN4L8IH je napisao/la:Mogao bi ali neće. Šta će nam iko protiv Džene našeg? King, sultan. Budući kralj BOSNE. Jednsotavno naaaajčai. AAAAJMIO RajvoSa! Samo jako u Ligu prvaka. Još jače na proljeće.
Haj' ti buraz ufati se Arsenala, čuj imamo više para od Dinama, čuj možemo plaćati Spahu koji je do neki dan imao godišnju platu 2 miliona (čini mi se €). Jel' ti stvarno misliš da mi ove sezone možemo do LP? J*ebem ti instant navijače! :facepalm:
Ma fuck that ako ne vjerujes. Vjerujes li u Boga? Sto ne bi vjerovao u Sarajevu onda?

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 jun 2015, 20:07

4R5EN4L8IH je napisao/la:
Ma fuck that ako ne vjerujes. Vjerujes li u Boga? Sto ne bi vjerovao u Sarajevu onda?
:clap: :clap: Ako bude moguće imaš od mene glas za kantu godine. :D :wave:

Matej Delač

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jun 2015, 20:16

odakle vama da je spaha imao dva miliona eura?
ljudi Boziji pogba u juveu ima 3 mil. eura... mozda mu je sda povecana... onje imao max nekih 1 mil eura ili cak manje...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 04 jun 2015, 20:19

4R5EN4L8IH je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
Degutantan si totalno...

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 jun 2015, 20:22

Pantelija je napisao/la:odakle vama da je spaha imao dva miliona eura?
ljudi Boziji pogba u juveu ima 3 mil. eura... mozda mu je sda povecana... onje imao max nekih 1 mil eura ili cak manje...
Ja sam pročitao na nekom portalu kao odbio Dinamo a i teško da bi ga plaćali jer je imao platu 2 miliona, čega ne sjećam se zato sam i rekao čini mi se € ali nisam siguran, možda je stajalo KM.

Matej Delač

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jun 2015, 20:23

nego, legla prva trava na akademiji... znaci vrhunac moderne podloge, bukvalno se sjebeš kad vidiš :D

drustveni@ kazem ne znam je li imao i milion... vjeruj mi, nisu to nikakve astronomske cifre kako mi mislimo... jer ima taj porez ima jos nekih stvari, ali da je imao dva mil, tesko...
ugl, mi mozemo placati spahica bez problema preko VM i Tana, samo ej pitanje koliko nam je to isplativo trenutno1

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jun 2015, 20:26

ps. izvinjavam se,aboravio sam napisati, IMAGINARNA AKADEMIJA

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 jun 2015, 20:27

Pantelija je napisao/la:nego, legla prva trava na akademiji... znaci vrhunac moderne podloge, bukvalno se sjebeš kad vidiš :D

drustveni@ kazem ne znam je li imao i milion... vjeruj mi, nisu to nikakve astronomske cifre kako mi mislimo... jer ima taj porez ima jos nekih stvari, ali da je imao dva mil, tesko...
ugl, mi mozemo placati spahica bez problema preko VM i Tana, samo ej pitanje koliko nam je to isplativo trenutno1
Đe su slike? :hmmmmm:

Kažem šta sam pročitao, za koliko kupio za toliko prodao. Mislim da ima jeftinijih a kvalitetom tu negdje ko Spaha. Previše je trenutno plaćati i više od 500.000. Bit će i to nekad ako Bog da.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bosnas_, mosarajvosa83, N3R3D, riki46 i 52 gosta.