Postao/la sergejevic » 04 jun 2015, 19:06
Ma uvijek se u ovakvim situacijama pojavi more likova koji imaju informacije i neke svoje verzije price. Ovo nije uopste mjesto za raspravljati o tome, jer se nista ne moze promjeniti, a moze mnogo toga pogorsati. Ni ja sam nisam prezadovoljan onim sto je ova uprava napravila, naravno govorim o stvarima koje ja, kao obican gledalac, mogu vidjeti. Najvise se to odnosi na teren i na stvari oko kluba poput posjete na stadionu, uopstene atmosfere. To sada i nije bitno mnogo, jer ko pogleda malo dublje vidi da se rade neke sitnice, svalcionice, pomocni teren, statut...Mozda da se vise okrenemo onim boljim stvarima koje su oko kluba, a da malo zazmirimo na ove losije, barem neko vrijeme.
Bilo je uprava i prije ove i to mnogo. Imali su vremena, a gurali su nas u **** iz kojih tesko izlazimo. Mozda nas i ova sada uprava gurne u jos gora ****, ali niko od nas nije vidovit pa da moze sa sigurnoscu reci sta ce se desiti. Ono sto zelim da kazem je to da trebamo dati podrsku ovim ljudima, struci i samim igracima. Sezona koja je pred nama nosi mnoge novine i bice zahtjevnija od svih do sada. Mozda da pustimo ljude da nas povedu i kroz tu sezonu i da se na djelu pokazu sta su i kako radili sve ovo vrijeme. Na kraju krajeva ako nas i oni zajebu, ne mozemo reci da nismo navikli. Zeljo ce ostati i poslije njih, kao sto je bio i prije, i bice Zelje jos dugo ako Bog da.